0 °C

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 23.

A legjobbat tudja majd kihozni magából, de nem lustálkodhat. Feltétlenül jó munkát kellene végeznie. Lehet, hogy idõnként azt érzi majd, hogy az élet túl sokat követel öntõl, de ez nem így van, ezt ön is tudja…
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 22.

Ez a nap kissé mozgalmasabb lesz, mint a többi. A Nap és a Merkúr már a Rák jegyében állnak, és talán többet követelnek öntõl, mint amennyi kényelmesen belefér a napba… Szerencsére lesz elég ereje ahhoz, hogy minden feladattal idõre végezzen.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 21.

Ragyogóan érzi magát, tele van lendülettel. Ma még az sem zavarja, ha erõs konkurenciával kell megküzdenie a vágyott pozícióért – vagy éppen a szerelemért! Vegye fel a kesztyût!

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 20.

A Hold a Bika jegyében áll, a Mars a Rák jegyében látható. Ez lesz a hét legjobb napja az ön számára! Különösen ügyes, sõt szerencsés kézzel nyúlhat mindenhez, mindenek elõtt a pénzzel összefüggõ dolgokhoz.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 19.

Talán elutazott a fõnöke, vagy mással van elfoglalva, de végre senki sem szól bele az ön dolgaiba, nyugodtan végezheti a munkáját, a saját elképzelései szerint. Ezt igazi fellélegzésként éli meg, jobban is halad, mint az elmúlt idõszakban bármikor!

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 18.

A Hold a Kos jegyében áll. Jó alkalom ez arra, hogy befejezzen olyan dolgokat, amelyek már régen várnak erre, például az iratok rendezése. Délután sok mozgásra és friss levegõre van szüksége.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 17.

A Hold a Halak jegyében áll. Lehetséges, hogy a megbeszélt találkozót a másik fél lemondja. A párja váratlanul elõállhat egy nyári utazás tervével. Önnek nincs ellenére a kiruccanás akkor sem, ha csak egy hosszú hétvége lesz belõle.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 16.

Túl sok feladatot terhelnek önre a munkahelyén. Meg kellene pedig fontolnia, hogy meddig érdemes húznia az igát. Ha úgy látja, megéri, akkor jó, de ha a javadalmazása csökken, akkor el kell gondolkodnia.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 15.

A Hold a Halak jegyében áll, a Merkúr az Ikrek jegyében látható, ez kedvez önnek. Egymást érik a váratlan, de kellemes meglepetések. A munkájában is nagy örömét lelheti.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 14.

Önhibáján kívül keveredhet valami zûrös ügybe, ha segíteni akar valakin. Persze ez nem azt jelenti, hogy meg kell tagadnia a segítséget, de jól gondolja meg, hogy hogyan teszi. Este örömteli szép pillanatokban lehet része.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 13.

Egy fontos kérdés kerül megvitatásra a mai napon. Ha megmakacsolja magát, akkor kizárólag hátrányt szenvedhet. Maradjon rugalmas, és akadályozzon meg minden konfliktust!

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 12.

A fontos találkozókat próbálja meg más idõpontra áttenni. Fáradságos napnak ígérkezik a mai. Pihenjen minél többet, és töltse a szabad idejét a barátaival.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 11.

A Hold a Bak jegyében áll, a Vénusz és a Mars jó fényszögben van egymással. Minden arra utal, hogy lesz néhány érdekes találkozása, és az Önhöz közel álló emberekkel folytathat beszélgetéseket. Örülhet a pozitív kapcsolatoknak, azt szeretné, ha ennek az estének nem is lenne vége.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 10.

Talán arra számított, hogy nyugodt hétvégéje lesz, de az események alaposan felülírják a terveit… Minden esetre remekül fog szórakozni! Ma minden lehetséges, különleges dolgok történhetnek. Legyen minél többet a kedvesével!

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 09.

Ne hagyja, hogy az érzései eluralják, fõleg a munkahelyén kellene megpróbálnia hûvösnek maradni. Egy rossz reakcióval most keresztülhúzhatja a saját terveit…

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 08.

Környezetében egy kis feszültség uralkodik, de ezt apró kis humoros megjegyzéseivel könnyedén feloldja. Önnek fontos, hogy nyugodt, kellemes légkör vegye körül. Ezt most könnyedén meg is teremti.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 07.

Ma egy beszélgetés során fény derül valamilyen fontos dologra. Az is lehetséges, hogy saját magától fog rájönni valamire, a hallottak alapján. A felmerülõ problémát ne próbálja meg azonnal megoldani, mert most rosszul reagál – várjon pár napot, amíg lehiggad!

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 06.

A Hold a Skorpió jegyében jár. Hirtelen haragjában csúnyán összeveszhet ma egy közeli barátjával. Ha azonban azonnal bocsánatot is kér, még megmentheti a helyzetet.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jun. 05.

A Hold a Skorpió jegyében jár. Hirtelen haragjában csúnyán összeveszhet ma egy közeli barátjával. Ha azonban azonnal bocsánatot is kér, még megmentheti a helyzetet.