0 °C

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 21.

A Hold és a Vénusz együtt állnak az Ikrek jegyében, most nehéz összpontosítania. Talán kisebb problémái adódnak az anyagiakkal kapcsolatban. Nem sok értelme lenne megérzéses alapon dönteni, vagy olyan kockázatot vállalni, amit nem engedhet meg magának.
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 20.

A Hold és a Vénusz együtt állnak az Ikrek jegyében, most nehéz összpontosítania. Talán kisebb problémái adódnak az anyagiakkal kapcsolatban. Nem sok értelme lenne megérzéses alapon dönteni, vagy olyan kockázatot vállalni, amit nem engedhet meg magának.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 19.

Habár lassú víz partot mos, most ez a mondás önt csöppet sem vigasztalja. Gyors eredményekre vágyik, de sajnos hiába, muszáj még türelmesnek lennie néhány napig!

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 18.

Ha valamilyen üzleti vállalkozásba szeretne fogni, alaposan gondolja meg, mennyit fektet bele. Bármit is tesz most, annak erõs hatása lehet a jövõjére akár pozitív, akár negatív értelemben. Legyen bátor, de mégis óvatos!

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 17.

Munkahelyérõl olyan híreket hall, amelyek igazolni látszanak az aggályait. Ne kezdjen kapkodni, jobb, ha a cselekvéssel vár addig, amíg tisztán körvonalazódnak az új feltételek, körülmények.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 16.

Ma kicsúszhat a kezébõl az irányítás, mert a Hold a Kos jegyében jár. Összpontosítson mindig a következõ lépésre, mert most a részleteken múlik minden. Estére nyugodt légkörre van szüksége.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 15.

Megtörténhet, hogy a dolgok ma kissé kicsúsznak az irányítása alól. Hajlamos lesz elsiklani a tények felett, vagy szándékosan nem veszi figyelembe azokat – ez bizony okozhat néhány nehézséget önnek a mai napon.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 14.

A párja önhöz fordul a problémáival, de nem konkrét tanácsokat vár, csak jó szót és megértést… Ha túlságosan keményen fogalmaz, pusztán segíteni vágyásból, az még rosszul is elsülhet – fogalmazzon tehát óvatosan!

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 13.

Ha eddig nem volt munkája, vagy nem volt vele teljesen elégedett, akkor a mai napon rátalálhat arra, ami igazán kedvére való lehet. Ám az is elképzelhetõ, hogy ehhez elõtte el kell végeznie egy tanfolyamot, vagy továbbképzést. Ne bátortalanodjon el!

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 12.

Tanuljon a hibáiból, és álljon készen bizonyos körülmények között még egy kísérletet tenni, és valamit jobban csinálni. A Mars közeledik az Uránusz kedvezõtlen fényszöge felé, ez elbizonytalanodáshoz vezethet… Ne engedje magát elbátortalanítani!

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 11.

A jegyében járó Hold most önmagára fordítja figyelmét, növeli tudatosságát. Minden, amit ma tesz, fokozottan szolgálhatja épülését, érvényesülését! Egy régi barát hasznos tanácsokkal látja el.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 10.

A Hold az ön jegyében jár már. Szerencsés napra számíthat, a különös véletlen is a kezére játszhat. Pénzügyekben is jó fordulat várható.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 09.

A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Gondolkodjon el a karrierje kérdésein, készüljön fel a következõ hétre. Egy séta alatt sok dolgot rendezhet, legalább fejben, ez jól illik ehhez a naphoz.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 08.

A Plútó és a Mars még egymással szemben álló jegyekben állnak. Sajnos olyan emberekkel is találkoznia kell, akiket képtelenség mosolygásra bírni. Még szerencse, hogy ön azért meg tudja õrizni a humorát…

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 07.

Úgy érzi, több szeretetre és törõdésre lenne szüksége. Ehhez azonban az elsõ lépéseket önnek kell megtennie. Ha ön kedves és segítõkész, akkor a világ is ön felé fordul újra.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 06.

A Hold a Nyilas jegyében áll. Figyeljen arra, hogy teljesítse a kötelezettségeit. Ha valamilyen kijelentést tett a közelmúltban, bármennyire bánja is azt már, akkor is illik tartania magát hozzá...

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 05.

A Hold a Nyilas jegyében, áll a Vénusz átlépett az Ikrek jegyébe. Egy fontos dolgot végre keresztül tud vinni. Ma nagyon fontos, hogy ne engedjen meg magának semmiféle hanyagságot! Este jót fog tenni egy kis kikapcsolódás.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 04.

Ma is nagy esélye vannak arra, hogy találkozzon valakivel, aki sokáig szerepet kap majd az életében. Ennek nem kell mindjárt nagy szerelemnek lennie, de egy bensõséges barátság mindenképpen kialakulhat belõle.

Vízöntő horoszkóp - 2017. Jul. 03.

A Hold a Skorpió jegyében áll. Ma ne számítson barátságos találkozásokra. Lehetséges, hogy megismerkedik valakivel, aki még sok bosszúságot okoz önnek… Ma inkább ne kezdjen beszélgetést idegenekkel.