0 °C

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 21.

Ma sok pozitív megerõsítést kap, úgy általában az élettõl, de konkrét személyektõl is… A munkájának az eredményét is azonnal láthatja, ami elégedetté teszi. Az esti órákban viszont egy hír megzavarhatja a nyugalmát.
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 20.

Ma sok pozitív megerõsítést kap, úgy általában az élettõl, de konkrét személyektõl is… A munkájának az eredményét is azonnal láthatja, ami elégedetté teszi. Az esti órákban viszont egy hír megzavarhatja a nyugalmát.

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 19.

Ne akarja ráerõltetni az akaratát másokra, mert ezzel most csak ellenkezõ hatást ér el… A többiek épp az ellenkezõjét fogják csinálni annak, amit kér. Jobb, ha ma csak saját magára számít!

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 18.

A Mars és a Nap közel állnak egymáshoz a Rák jegyében, az Uránusz támadásában. A szokottnál bizonytalanabbnak érezheti magát, és emiatt nehezen viseli el olyan emberek társaságát, akik nem eléggé toleránsak önnel, vagy másokkal kapcsolatban.

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 17.

A Nap együtt áll a Marssal a Rák jegyében. Rengeteg apró rutinfeladatot kell elvégeznie. Többen is próbára tehetik a türelmét, szerencsére jól bírja ezeket a helyzeteket. Tûzzön ki nagy célokat, és kövesse belsõ megérzéseit. A siker nem maradhat el!

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 16.

A Mars a Rák jegyében áll. Teljes lendülettel és energiával kezdheti a napot. Kedve lesz vállalkozni valamire, és biztosan nem hagyja, hogy ebben meggátolja valaki. Tetterõsen és a legjobb hangulatában mutatkozik ma a világnak.

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 15.

A Mars a Rák jegyében áll. Egy nagyszerû ajánlatot kaphat, vagy valaki ajándékkal kedveskedik önnek. Az is lehetséges, hogy olyan megérzései lesznek, amelyek nagy elõnyhöz juttatják a késõbbiekben.

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 14.

Rengeteget dolgozik, a mai napon is kilátásban van még egy kis túlóra is. Persze ön nagyon hatékony tud lenni, a gyorsaságával legyõzheti az idõt is. Így még arra is van esélye, hogy estére összehozzon egy randevút, vagy baráti találkozót!

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 13.

Ne csináljon a bolhából elefántot, csak a saját egészségének árt ezzel! Sok múlik ma azon, hogy képes-e értõn, figyelmesen meghallgatni másokat. Ne kapkodjon, ne rohanjon, és fogadja el a felajánlott segítséget!

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 12.

Változékony hangulatban van. Habár alapvetõen szerencsésnek mondhatja magát, mégis rájön, ha a párkapcsolatában nincs rendben valami, akkor semmi sem mûködik igazán. Egy takarítás segíthet abban, hogy a gondolatait is letisztázza.

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 11.

A Mars még az ön jegyében jár. Úgy tûnik, elindult önnel a szekér: rengeteg változásra számíthat, és még az amúgy szerencsétlennek tûnõ események is csak javára válhatnak. Fontos, hogy ne hagyja eltántorítani magát a terveitõl!

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 10.

Rengeteg mély értelmû gondolat fogan meg a fejében, de a társánál egyszerûen süket fülekre talál, bármit is mond. A mai napon egy váratlan találkozás fordulatot hozhat az életébe. Végre valóra válthatja egy tervét.

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 09.

A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Nehéz lesz kiválasztani, hogy mit is akar most valójában. Legjobb lenne nyugodtan kezdeni a napot, és a kora délutánt egy tó partján tölteni. Most egészen mély érzésekre lesz képes.

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 08.

Ma madarat lehetne fogatni önnel, olyan jó a kedve. Lehet mégis valaki, aki el akarja rontani a hangulatát. Ne foglalkozzon az irigyeivel, és fõleg ne hagyja, hogy lelombozzák a negatív megjegyzéseikkel! Szervezzen programot estére a barátaival.

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 07.

A Mars a Rák jegyében áll. Jól teszi, ha a mai napon megpróbál egy kicsit elõre dolgozni. A nagyobb elmélyülést, több koncentrációt igénylõ dolgokat végezze el most, mert ezekkel eredményesen haladhat.

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 06.

A Mars és a Nap is a Rák jegyében áll. Éles elméje most különösen fogékony az új ötletekre. Ha a terveit nem sikerült úgy végrehajtania, ahogy szerette volna, tartson önvizsgálatot: vajon nem volt-e túlságosan rámenõs?

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 05.

Ne tulajdonítson olyan túl nagy jelentõséget bizonyos szavaknak, amit mások a fejéhez vágnak. Legalább ön próbálja meg megõrizni a higgadtságát! Hamarosan, akár még a mai napon megkapja a vágyott bocsánatkérést is, ha türelmes marad.

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 04.

A Nap és a Jupiter helyzete pazarlást, felesleges költekezést jelez. Ez oda vezethet, hogy ön megfeledkezik a takarékosságról, és úgy vásárol, mintha nem lennének határai… Ne essen túlzásokba.

Rák horoszkóp - 2017. Jul. 03.

Ön eddig is hajlamos volt az érzelmi változékonyságra, de a mai napon végképp nem is tudja már, mit akarjon, mit érezzen. Sajnos, a veszteség valamilyen téren elkerülhetetlen. Válassza a kisebb bánattal járó lemondást!