0 °C

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 23.

A Nap és a Merkúr a Rák jegyében áll, kimondottan könnyûnek látszik ez a nap. A kapcsolataiban is egyensúlyba kerülnek a dolgok, ha volt is valamilyen sérelem a párkapcsolatában, az már a múlté!
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 22.

Ma egy egészen különleges érzés kerítheti hatalmába, valahogy tisztán érzi, milyen sokan szeretik és becsülik önt, akkor is, ha nem mondják minden nap…. Most az érzelmek kapják a fõszerepet!

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 21.

Értékes találkozásokban lehet ma része. Új ismerõsei között akár a szerelemre is rábukkanhat – vigyázzon, ez akkor is bekövetkezhet, ha ön házasságban él! Ez esetben jobb, ha nem játszik a tûzzel!

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 20.

Bár alapvetõen jó hatások érvényesülnek az életében, elképzelhetõ, hogy egy-két dologról le kell majd mondania. Emiatt ne bosszankodjon, vigasztalja a tudat, hogy az ön ideje is eljön hamarosan…

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 19.

Keveset alszik mostanában, és ha igen, akkor is nyugtalanok az álmai, emiatt persze napközben is rosszul teljesít. Ma csak a rutinfeladatokkal foglalkozzon, és munka után menjen el úszni, vagy sétálni! A különféle altatók és nyugtatók helyett próbálkozzon inkább a fokozott fizikai terheléssel és a gyógynövényekkel.

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 18.

A Hold a Kos jegyében jár, de ez nem zárja ki azt, hogy érdekes, szórakoztató találkozásai legyenek. Ha azt hiszi, hogy ma tud lazítani, sajnos tévedni fog. Csak az aktív idõtöltésben lelhet nyugalomra.

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 17.

Kicsit összesûrûsödtek a programok, tennivalók… Mindig így van ez, amikor túlszervezi az életét. Most szerencsére minden gyorsan megoldódik. Valaki szavahihetõségében azonban megrendül hite. Ráadásul talán épp egy jó barátja az illetõ.

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 16.

Kényszerû szünetre küldhetik, vagy túl kevés a tennivalója a munkahelyén. Ne töltse unalomban az idõt, használja ki önmûvelésre, sportra, vagy kapcsolatépítésre a váratlan szabadságot. Azt is gondolja végig, hol tölti majd a nyári szabadságát.

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 15.

Valami nézeteltérés folytán összeütközésbe kerülhet azzal az illetõvel, akivel nem akart. Beszélje ki a gondjait, de õt is hallgassa meg, és érezze át a másik helyzetét is.

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 14.

Kreatív munkákra fantasztikusan jól használhatja fel ezt a napot! A fontos döntéseit viszont halassza késõbbre. Ne írjon alá semmilyen szerzõdést sem. A délután folyamán egy váratlan, szerencsés véletlenben lehet része.

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 13.

A Vénusz a Bika jegyében látható, ez nagyon kedvez önnek. Remekidõszakot jelez a szerelemben, ha már régóta párkapcsolatban él, akkor most az eljegyzés is szóba kerülhet.

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 12.

Ma olyan emberekkel kerülhet meglepõen közeli kapcsolatba, akik nagyon más gondolkodásúak, mint ön. Társaságukban mégis jól érzi magát, mert bár nem értenek egyet önnel mindenben, ezt nagyon diplomatikus hangnemben képesek az ön tudtára adni.

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 11.

A Hold a Bak jegyében áll, a Mars viszont a Rák jegyében látható. Óriási lendületet kap, kezdheti megvalósítani a terveit, amikre már hosszabb ideje készül.

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 10.

Sok új információt hall. Legyen kész a cselekvésre az újdonságok hatására, és élvezze a változást! Felfokozottan keresi az örömöket, ami nem baj, de próbálja megõrizni józan ítélõképességét.

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 09.

Lelkiismeretes hozzáállásának az eredménye, hogy sok felelõsséget vállal magára. Ez ma olyan helyzeteket teremthet, amikor át kell gondolnia, ki mennyit tesz bele egy kapcsolatba, vállalkozásba, vagy közös tervbe. Egy beszélgetés segít tisztába hozni a problémát.

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 08.

Az érzelmei és a kedélyállapota hullámzóak, egyszer fent, máskor meg lent érzi magát. Ne legyen szigorú másokhoz! Túl magasak az igényei, engednie kellene belõlük.

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 07.

Ma alaposabb lesz, mint máskor, ezért mások akár úgy is láthatják, hogy lelassult, de higgye el, hosszú távon ez lesz a legkifizetõdõbb. A szerelemben építsen a hûségre és az állhatatosságra.

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 06.

A Mars már a Rák jegyébe lépett, ez az ön személyiségét jelzõ sorsterület. Sok energiával rendelkezik és képes lesz rengeteg mindent megvalósítani, különösen, ha hagyják önállóan dolgozni. Nincsenek ellenséges érzületei, egyszerûen csak nincs hangulata alkudozni még egy kicsit sem.

Rák horoszkóp - 2017. Jun. 05.

A Mars már a Rák jegyébe lépett, ez az ön személyiségét jelzõ sorsterület. Sok energiával rendelkezik és képes lesz rengeteg mindent megvalósítani, különösen, ha hagyják önállóan dolgozni. Nincsenek ellenséges érzületei, egyszerûen csak nincs hangulata alkudozni még egy kicsit sem.