0 °C

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 23.

Sok sikerre számíthat a mai napon. Ám ez nem szabad, hogy a fejébe szálljon, mert ezzel szinte biztos, hogy kivívja mások ellenszenvét. Pedig most éppenhogy nagy szüksége lenne a segítségükre…
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 22.

A csillagok új viszonyt, flörtöt, kalandot jeleznek. Szerelmi ügyekben ma érdemes az ösztöneire hallgatnia. Valaki ön körül sündörög, de nem teljesen tisztán látható, mik az indítékai.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 21.

A Neptunusz kissé szétszórttá teheti önt – fõleg a pénzére kellene jobban vigyáznia. Könnyen túllépheti a lehetõségeit, ne vásároljon olyasmit, amire nincs is szüksége.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 20.

A Merkúr az Ikrek jegyében áll, együtt a Nappal. Ez különösen sok sikert ígér! Minden téren jól alakulnak ügyei, csak legyen türelme kivárni a végeredményt. Egy kis nézeteltérés ne tántorítsa el eredeti elképzeléseitõl.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 19.

Valami nagyon jó dolog van kilátásban, és ön már elõre örül neki! Lehetõleg csak akkor mondja el a távolabbi ismerõseinek a jó hírt, ha már biztos a dolog.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 18.

A Hold a Kos jegyében áll. Ez jót fog tenni Önnek, akkor is, ha úgy érzi, ön körül mindenki túlságosan merev, rugalmatlan. A nap kellemesen telik, bár nem történik semmilyen különös esemény. Ma próbáljon ki valami egészen különleges receptet, táplálkozzon egészségesen. Ne vitatkozzon, tudja: „okos enged…”

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 17.

Ma csak akkor lesz rend a lelkében, ha a külvilágban, a környezetében is elrendezett mindent. Kezdje a napot a kötelezõ feladatokkal, hogy délután már csak szórakoznia kelljen.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 16.

Át kellene gondolnia az érzelmi kapcsolatait. Az utóbbi idõben kissé zavarossá vált minden ön körül. El kellene döntenie, hogy mi, vagyis inkább ki az igazán fontos önnek, és eszerint cselekednie.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 15.

Egy régóta húzódó családi nézeteltérés most marakodássá fajulhat. Megelégelte, hogy mindig csak eltûrje mások szeszélyeit. Intrikák, csalások, pletykák is elõfordulhatnak, sõt akár be is csaphatják önt.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 14.

Ne kockáztasson az üzleti életben, mert most egy komolyabb pénzösszeget is elbukhat, ha nem a biztosra megy… Azt is fontolja meg jól, vajon elég megbízható-e az üzleti partnere!

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 13.

Feltûnhet valaki a közelében, akivel szívesen kerülne szorosabb kapcsolatba. Érzékelhetõ szándékai miatt viszont feszültebbé válhat a viszonya egy önnek kedves személlyel. Legyen egy kicsit tapintatosabb! Elképzelhetõ, hogy féltékennyé teszi egy igen jó barátját.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 12.

Tartózkodjék attól, hogy vitába keveredjen üzletfeleivel, jegyesével, vagy házastársával, mert a Plútó ma csak felesleges perpatvarokat zúdítana a nyakába.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 11.

A Hold a Bak jegyében áll, a Merkúr a Nyilas jegyében, a Szaturnusz a Nyilas jegyében. Ne hagyja kihasználatlanul az esélyeket, menjen emberek közé, szórakozzon. Valaki még a mai nap folyamán komoly kérdésekrõl akar beszélgetni Önnel.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 10.

Túlpörgeti magát, próbáljon meg lassítani és akkor a felgyülemlett energiáit remekül tudja hasznosítani. Mámorító érzelem keríti hatalmába, ne álljon ellen!

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 09.

A Hold a Nyilas jegyébõl áll szemben a Nappal. Ma minden oka meglesz az örömre, csak arra figyeljen, hogy a hatalmas energiát jól használja ki! Felesleges vitákba ne menjen bele, legyen ma ön a bölcsebb, aki enged….

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 08.

Este a Hold már a Nyilas jegyébe lép. Nagy változtatást akar életében véghezvinni. Ebben most a csillagok segítségére vannak. Fontos, hogy végiggondoljon alaposan mindent, és utána bölcs döntést hozzon.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 07.

Kisebb gondok adódhatnak a párkapcsolatában. Egyikük borzasztóan féltékenykedik, de sajnos egyáltalán nem biztos, hogy alaptalanul. Vizsgálja meg az érem mindkét oldalát!

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 06.

A Hold a Skorpió jegyében áll. Úgy érezheti, mintha ez lebénítaná. Lehetõleg az egész napot szánja pihenésre!

Nyilas horoszkóp - 2017. Jun. 05.

A Hold a Skorpió jegyében áll. Úgy érezheti, mintha ez lebénítaná. Lehetõleg az egész napot szánja pihenésre!