0 °C

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 21.

Ön hajlamos idõnként elsiklani a problémák felett, és egy legyintéssel elintézni õket. Ez idõnként áldás, máskor viszont a saját életét nehezíti meg vele. Ma hajlandó foglalkozni egy problémával, és gyors megoldást is talál rá.
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 20.

Ön hajlamos idõnként elsiklani a problémák felett, és egy legyintéssel elintézni õket. Ez idõnként áldás, máskor viszont a saját életét nehezíti meg vele. Ma hajlandó foglalkozni egy problémával, és gyors megoldást is talál rá.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 19.

A Hold az Ikrek jegyében áll, a mai nap néhány pozitív meglepetést tartogat az ön számára! Váratlan utazási lehetõség, kisebb nyeremény, nem várt fizetésemelés… bármilyen formában megmutatkozhat a szerencse!

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 18.

A Vénusz az önnel szemben álló Ikrek jegyében áll, a Hold a Bika jegyében jár. Egy titkos hódolója végre találkozót nyerhet ma öntõl. Nem is sejtette elõre tán, mennyire fel fogja kavarni ez a találkozás. Azonban akármekkora is a lángolás, az csak pillanatnyi. A holddal együtt változnak meg az érzelmei is.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 17.

Vihar dúl a lelkében, ezért jobb, ha egy kicsit félrevonul, és nem a párján vezeti le a feszültségét. Egy hûséges baráttal való beszélgetés viszont jót tehet…

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 16.

Jobb, ha idõben hátralép egyet, és egy kicsit visszafogja magát. A jóból is megárt a sok: a túl sok energia feszültté is teheti. Délután mozogjon, sportoljon egy kicsit!

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 15.

A Vénusz az Ikrek jegyében jár, ez kedvez önnek. Az esti program során megismerkedhet valakivel, aki izgalmasabbá, vidámabbá teheti a napját, de lehet, hogy az egész életét is. Ne rontsa el a románcot a bizalmatlanságával!

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 14.

Úgy érezheti, hogy a jelenlegi kapcsolata nem egészen az már, mint amire vágyott, vagy amit jelentett önnek a szebb idõkben. Azért nem kell mindenrõl lemondania. Beszélje meg a problémákat a kedvesével! Önnek kell kezdeményeznie.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 13.

Felelõsséget kell vállalnia egy bizonyos ügyben, még akkor is, ha nem teljesen érzi kompetensnek magát a kérdésben. Mégis jól teszi, ha megtesz minden öntõl telhetõt. A jutalma sem fog elmaradni, ha sikeres lesz.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 12.

Párjával kemény vitái vannak, s bár nem úgy tûnik, de önön is múlik, ha nem enyhül a helyzet. Legjobb, ha most kerüli a kényes témákat, és inkább az élet örömeire koncentrál. Egy utazás nem várt kalandba keverheti.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 11.

Pénzügyi helyzetét stabilizálhatja, ha kihasználja a felkínálkozó lehetõségeket. A többletjövedelmét ne szórja mind el felesleges holmikra, gondoljon a szûkösebb napokra is!

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 10.

Eddig talán megállta, hogy a háttérbõl figyelte a munkahelyi csatározásokat. Ma azonban feltámadhat önben is a régi becsvágy. Valóban, ha úgy érzi, hogy valamit ön tud a legjobban, akkor azt tegye is szóvá!

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 09.

A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Nem tetszenek Önnek a körülmények, és bosszantja, hogy nem tehet ez ellen semmit. Azzal viszont, hogy ellenkezik, csak tovább ronthat a helyzetén.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 08.

Türelmetlen és dühös lehet. Minél inkább ragaszkodik a saját véleményéhez, annál inkább. Ha képes kicsit ellazulni, és engedékenynek mutatkozik, akkor az önben lévõ energiák kreatív formában törhetnek elõ.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 07.

Figyeljen arra, nehogy felbosszantsa egyik szomszédját - ezzel egy ádáz ellenséget szerezhet. Lehet, hogy elsõ reakcióként ez nevetségesnek hangzik, de a mai napon ezt vegye komolyan. Legyen továbbra is nyugodt és derûs.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 06.

Ha az idõsebb rokonaival vagy barátaival találkozik, hagyja õket beszélni, és hallgassa figyelemmel, mit mesélnek. Tanulságos történeteket, segítõ és bátorító szavakat, megértõ vigasztalást és jó tanácsokat kaphat tõlük.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 05.

Egy barátjával kapcsolatban érezhet sajnálatot. Ám, ha belegondol, ön sem szeretné, ha sajnálnák. Ehelyett inkább próbáljon meg ésszerû tanácsokkal, vagy konkrét tettekkel segíteni rajta.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 04.

Ön nagyon jó szívû, ezért sokat segít a kollégáinak is. Csak azt ne hagyja, hogy ez az átmeneti szolgálatkészsége megszokássá váljon. Ezzel ugyanis azt érheti el, hogy majdan kötelességének róják fel, amit most szívességbõl tesz.

Nyilas horoszkóp - 2017. Jul. 03.

Ráébredhet, hogy a társa talán másfelé kacsingatott az utóbbi idõben. Azon is el kell gondolkodnia azonban, hogy nem az ön viselkedése járult-e hozzá ehhez a tettéhez, legalábbis részben? Legyen elnézõbb, ha csak egy ártatlan flörtrõl van szó!