0 °C

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 23.

Van valamilyen különleges terve, de jó lenne, ha most nem inna elõre a medve bõrére… Egyelõre foglalkozzon az elõkészületekkel, és ne verje nagydobra, amit tervez. Sajnos fennáll a veszélye a kudarcnak.
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 22.

Kellemes napot tölthet szeretteivel, ha nem akarja mindenáron piszkálódásával, kritizálásával „nevelni” õket. Mindenkinek megvannak a saját heppjei, ezt önnek is tiszteletben kellene tartani.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 21.

Valószínûleg nagyon fontos megbeszélés vár Önre, de sikeresen tudja majd venni az akadályokat. Ha Ön kereskedelemmel foglalkozik, óriási forgalmat bonyolíthat le ma, és az átütõ siker igazán elégedetté teszi.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 20.

A Hold a Bika jegyében áll, a Mars a Rák jegyében jár. Felgyorsulnak ön körül az események, ami jót is, rosszat is hoz. Arra azonban ügyeljen, hogy ne az események irányítsák önt. Ha valami nem a kedve szerint történne, mondjon inkább nemet.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 19.

A Hold a Kos jegyében áll, kellemes fényszögben van a Szaturnusszal. Most minden simán megy, a munka is és a magánélete is. Sok többletmunkával fogják terhelni, de ön állni fogja a sarat, és szinte mindent sikerül elintéznie. A nap végén büszke lehet a teljesítményére.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 18.

A Hold a Kos jegyében jár. Lehet, hogy dolgoznia kellene, de ehhez most nem lesz kedve. Miért is kellene ezt tennie? Menjen, pihenjen a szabadban, bármit is tesz, jól fog esni. Ám ne essen túlzásokba.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 17.

Csendes, békés napot ígérnek a csillagok, ön pedig nem is vágyik másra, csak nyugalomra. Ne is tegye ezt tönkre azzal, hogy kötelezõ meghívásoknak tesz eleget, nyugodtan mondjon nemet, ha nincs valamihez kedve.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 16.

A Hold a Halak jegyében áll. Bármit is a terve a közeljövõre, ez a megfelelõ idõpont, hogy átgondolja. Ma szánjon egy kis idõt a lelki életére is, meditáljon, vagy ha azt nem szokott, legalább sétáljon egy nagyot.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 15.

A Hold a Halak jegyében áll, a Merkúr az Ikrek jegyében ragyog. Egy olyan helyzet állhat ma elõ, amikor gyorsan és elszántan kellene cselekednie. Szerencsére ön elég határozott ehhez, így sikerrel túljut az akadályon. A mai nap igen változatosan fog alakulni, bosszúságok és örömök is adódnak szép számmal…

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 14.

Kissé szétszórt a mai napon, nem találja a helyét, nehezen megy a munka. Talán nem véletlen, hogy nem tud a feladataira koncentrálni - lehetséges, hogy ma valaki megdobogtatja a szívét. Talán ez az illetõ épp az egyik munkatársa lesz.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 13.

Régóta szeretnének már a barátaikkal összejönni, de lehet, hogy ma is közbejön valami. Társa is vágyik egy kis kikapcsolódásra, ezért legkésõbb a hétvégére halasszák el a beharangozott partit.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 12.

Az önbõl vagy másokból áradó intenzív érzelmek hatalmi harcokba vagy érzelmi manõverekbe torkollhatnak. Az eredmény sem tetszetõsnek, sem kellemesnek nem nevezhetõ… Mély sebeket ejthet ma, ha nem vigyáz a szavaira!

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 11.

A Hold a Bak jegyében áll. A Merkúr az Ikrek jegyében. Minden lehetséges, fõleg, ha Ön egyedülálló – párra találhat a mai napon!

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 10.

Legyen ma jól öltözött, fitt és vegyen részt az összejövetelen, amire hívják. Ne húzódjon a háttérbe, hiszen kisugárzása vonzó, magával ragadó. Ha ön egyedülálló, ma megismerkedhet valakivel.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 09.

Rengeteget kell tárgyalnia ma, és akár kisebb utazásra is sor kerülhet a munkája révén. Figyeljen nagyon oda, ha ön vezet, ma különösen sok az agresszív sofõr az utakon. Kerülje a forgalmas helyeket!

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 08.

A Hold készülõdik a Nyilas jegyébe. Szerencsés lehet ma, de egy kicsit rámenõsebbnek kell lennie a szokásosnál. Nem elég, ha finoman célozgat arra, amit el akar érni – mondja ki õszintén, mi a célja!

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 07.

A Merkúr az Ikrek jegyében jár, ennek segítségével most könnyedén köthet új ismeretségeket, és szívesen osztja meg a tudását másokkal. Ezek az újdonsült kapcsolatok késõbb még nagyon is jól jöhetnek!

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 06.

Belül kell keresnie ingerlékenységének és csalódottságának okait…. A külvilág biztos nem szolgált rá erre! Próbáljon meg barátságosabb hangnemet megütni a többiekkel!

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jun. 05.

Belül kell keresnie ingerlékenységének és csalódottságának okait…. A külvilág biztos nem szolgált rá erre! Próbáljon meg barátságosabb hangnemet megütni a többiekkel!