0 °C

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 21.

A Hold az Ikrek jegyében áll együtt a Vénusszal. Ma valamivel kapcsolatban lehull a fátyol a szemérõl, végre tisztán lát. Bár dühíti, hogy eddig hagyta magát félrevezetni, mégis jó, hogy végre szembesült a problémával. Most legalább tud tenni ellene!
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 20.

A Hold az Ikrek jegyében áll együtt a Vénusszal. Ma valamivel kapcsolatban lehull a fátyol a szemérõl, végre tisztán lát. Bár dühíti, hogy eddig hagyta magát félrevezetni, mégis jó, hogy végre szembesült a problémával. Most legalább tud tenni ellene!

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 19.

Ma olyan gyorsan száguldanak a gondolatai, hogy a munkatársai nem is tudják követni. Így aztán bár ön nagyon hatékony, nehéz ma önnel együtt dolgozni. Fokozottan ügyeljen a mondatai egyértelmûségére!

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 18.

Az otthoni ügyek túlságosan lekötik, és ezért nehezen tud a munkájára koncentrálni. A problémákat ne vigye be a munkahelyére. Legalább a telefonoktól kímélje meg magát, mert az érzelmi intenzitás miatt végképp nem tud dolgozni.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 17.

A Merkúr az Oroszlán jegyében áll, kellemes fényszögben a Szaturnusszal. Már ébredéskor különösen jól fogja érezni magát, és a nap folyamán is jó híreket kap. A pénzügyeiben is fordulat várható.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 16.

A Merkúr az Oroszlán jegyében áll. Talán nem aludt annyira jól, mint máskor, mert a Merkúr nyugtalan bolygó. Egy hosszú séta közben is nagyon jól lehet lazítani. Jó a hangulata, keressen társakat a közös szórakozáshoz.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 15.

A Merkúr az Oroszlán jegyében áll. Ne hagyja felgyûlni a teendõit, mert ha összekuszálódnak a szálak, nehéz lesz rendet tennie. Ha valakit meg szeretne hódítani, akkor rajta, most segítik a csillagok!

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 14.

A Merkúr és a Vénusz kellemesen kapcsolódnak egymáshoz. Ez vidámsággal és életörömmel tölti el önt. Feszített tempóra számíthat a munkahelyén ma is. Szerencsére kezd már belerázódni, már nem idegesíti annyira a sietség.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 13.

A Merkúr már az Oroszlán jegyében áll, jó fényszögben. Ha egy fontos tervet akar végrehajtani, akkor ez a bolygóállás segíthet a siker elérésében. A lelkesedésével és becsvágyával fõnökeinél most jó pontokat gyûjthet.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 12.

A Vénusz az Ikrek jegyében áll. A szerelemben sok szép illúzióra de csalódásra is számítat. Ma egy szerencsés véletlennek köszönhetõen végre célt érhet munka ügyben!

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 11.

Ha a munkahelyén egyre kevésbé viseli a kötöttségeket, most érdemes keresgélnie. A szerelem terén azonban ne akarjon hasonló lendületességgel élni. A túlzott erõ és akarat most inkább bántja és elriasztja kedvesét.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 10.

A mai napon annyi sok szeretetet és kedvességet tapasztalhat a környezete részérõl, amennyiben már régóta nem volt része. Adja tovább az örömét! Legyen egy-egy jó szava a kollégáihoz, szomszédokhoz, ismerõsökhöz és ismeretlenekhez!

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 09.

A Vénusz már az Ikrek jegyében áll. Itt az ideje annak, hogy összehasonlítsa a fizetése nagyságát az elvégzett munka mennyiségével. Gondolja át a dolgokat, a mai nap alkalmas erre! Könnyen lehet, hogy elégedetlen lesz. Válaszút elé kerülhet, és a döntése meghatározhatja életének következõ szakaszát.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 08.

A Hold a Bak jegyébe lépett, a Vénusz az Ikrek jegyében áll. Talán nem mindenben ért egyet a társával, de abban mind a ketten biztosak lehetnek, hogy szeretik egymást. Ma is adódhat egy kis vita, de ne tulajdonítson ennek nagy jelentõséget!

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 07.

A Hold még a Nyilas jegyében ébred. Hiába szeretne, ma nem menekülhet el a munkahelyérõl… Rengeteg a dolga, és a fõnöke valami egészen új feladattal is megbízhatja. Ha nem is nyeri el elsõre a tetszését, azért nem mondhat nemet. Bízzon a rátermettségében!

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 06.

A Merkúr már az Oroszlán jegyébe lépett. A szerelemnek kedvez a bolygók állása, ön mégis bizonytalanná válik a párkapcsolatát illetõen... Türelem, elõbb, utóbb minden kérdésére megkapja majd a választ.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 05.

Nagyon sok teendõje halmozódott fel ezen a héten, de ne akarjon mindennel egyszerre, egy nap alatt végezni. Ennek csak kapkodás lenne a vége, és így sokkal nagyobb a lehetõsége annak, hogy hibát vétsen.

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 04.

Úgy tûnik, lejárt a kivárás, a mérlegelés ideje. Valamiben lépnie, döntenie kell, legvalószínûbben a párkapcsolatát illetõen. Minden szempontból a maximumot szeretné nyújtani, ám ezzel csak feleslegesen túlterheli magát. Mindenben nem lehet tökéletes, ezt fogadja el!

Oroszlán horoszkóp - 2017. Jul. 03.

Érzékeny lelkét ma megbánthatja egy ismerõse. A seb annál nagyobb, vagy mélyebb, minél közelebbi ismerõs az illetõ. Ha rokon, vagy családtag, akkor még napokig fájhat a megjegyzés… Beszéljék meg!