0 °C

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 21.

A mai nap ismét tovább növelheti önbizalmát. Dicséretben, kiemelésben részesülhet, és ezt még versenytársai sem vonhatják ma kétségbe. Ünnepelje meg a sikert!
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 20.

A mai nap ismét tovább növelheti önbizalmát. Dicséretben, kiemelésben részesülhet, és ezt még versenytársai sem vonhatják ma kétségbe. Ünnepelje meg a sikert!

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 19.

Önre hárul a szerep ismét, hogy rendet tegyen a káoszban… Ön kiválóan megoldja a problémákat, de idegesíti, hogy mindig önre marad a neheze – jogosan dühös!

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 18.

Váratlanul egy jelentõsebb összegre tehet szert, ami segítségével átalakíthatja eddigi terveit. A párkapcsolatában már nem ilyen rózsás a helyzet, a féltékenység és esetleg egy harmadik felbukkanása komoly vitákat okoz.

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 17.

A Neptunusz a Halak jegyében áll, de kedvezõtlen kapcsolatban van a Vénusszal. A lényegeges feladatokra kellene szorítkoznia, és nem kellene túl sokat követelnie önmagától. Este kellemes meglepetés éri, amitõl visszatér az életkedve.

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 16.

A baráti találkozóké legyen a fõszerep! Egy beszélgetés során értékes felismerésekre juthat, és ön is jó tanácsokat adhat másnak.

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 15.

Ön csak hiszi azt, hogy egyedül van, hogy nem érti meg önt senki… Nyugodtan hagyatkozhat a barátaira és a családjára, kisegítik, ha problémái vannak! Ehhez persze az is kell, hogy megossza velük a gondjait.

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 14.

Ma ne várjon túl sokat magától! A Hold az ön jegyében jár, de ez most gyengítheti az energiáit. Végezze el azt, amit nagyon szükséges, aztán „kalap, kabát”! A hétvége programjait gondolja végig idõben.

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 13.

A Hold együtt áll a Neptunusszal. A legtöbbet tudja kihozni a mai napból. Ha döntések elõtt áll, akkor nyugodtan bízza magát a megérzéseire. Szüksége lesz külsõ bátorításra is, de ne ettõl tegye függõvé magát.

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 12.

A Hold a Halak jegyében áll. Ma sok mindent elérhet, de a sikerért alaposan meg kell dolgoznia! Egy baráti szó, vállveregetés a legjobbkor érkezik, és új erõre kap tõle.

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 11.

Hivatásában ma valami döntõ jelentõségû dolog is sikerülhet önnek, lelkesedése végre meghozza az eredményét. A családjával, otthonával kapcsolatban óvakodjon a hirtelen lépésektõl: egy rossz kedvében hozott döntés kellemetlen következményekkel járhat.

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 10.

Ne legyen türelmetlen: mindennek eljön a maga ideje. Valamilyen ötletét szeretné pénzre váltani, de eddig nem találta meg ennek az útját, módját. Ne adja fel a keresést, de ne akarjon mindent azonnal. Az idõ most valóban önnek dolgozik.

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 09.

A Hold a Plútóval áll együtt a Bak jegyében. Menjen ki a természetbe, és töltõdjön fel energiával. Kerülje a nagyobb tömegeket, mert bosszúság és harag van a levegõben.

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 08.

A Hold a Bak jegyében áll. Nagy hajtáson van túl, ezért ne legyen lelkifurdalása amiatt, hogy a mai napon kicsit „belazul” – ne foglalkozzon a háztartással, inkább pihenjen, olvasson, relaxáljon!

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 07.

Egy kis erõfeszítéssel emelkedhet a havi jövedelme. Nyugodtan lehet merészebb is a kelleténél, most a szerencsés véletlen is a kezére játszik. Komoly sikereket könyvelhet ma el!

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 06.

Kellemes kalandokban nem lesz hiánya az elkövetkezendõ órákban! Ma különösen vonzó, erõs a kisugárzása. Zseniális ötletei lehetnek a fõzés, és egyéb alkotások terén is, ezzel is növelve imádói számát!

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 05.

Szerdán a Merkúr a Neptunusszal és a Marssal találkozik. Ez erõs intuíciót, gazdag kézelõerõt ad önnek, a költészet és a mûvészet iránti érzéke fokozódik. Igen érdekes lesz az ön számára ez a nap, és még többet is el tud érni, mint amennyit eltervezett.

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 04.

Kaphat egy jelet, aminek nyomán támadhat egy zseniális ötlete, de az is lehet, hogy egy beszélgetés során jut értékes felismerésekhez. Így, vagy úgy, de nagy elõrelépést tehet a mai napon!

Halak horoszkóp - 2017. Jul. 03.

Most nagyon be lesz fogva a munkahelyén. A Mars és a Neptunusz egymással harmonikus jegyekben állnak, felerõsítik az ön kreativitását. Ötleteit a környezete is jól fogadja, és lassan el kellene kezdenie ezeket megvalósítani.