0 °C

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 23.

Igazán szerencsés napra számíthat: szinte minden sikerül önnek, amit elhatározott. A délutánt már töltse a párjával, most egymás közelségére van szükségük.
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 22.

Remélhetõleg nem kell ma dolgoznia… A Nap és a Merkúr már a Rák jegyében állnak. Ez boldoggá teszi önt, és jó emberek társaságában az idõ nagyon gyorsan repül. A munkára viszont nehezen összepontosít.

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 21.

Fontos, hogy minden apró szabályt tartson be – a Szaturnusz helyzete arra utal, hogy most valamiért bírságot szabhatnak ki önre. Ez a bolygó a koncentrációját is megzavarja, és hamar történhetnének könnyelmûségbõl eredõ hibák.

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 20.

A komoly nekiveselkedés ideje jöhet el. Szerencsés fordulatot vehet az élete, támogatókra talál. Ezért persze irigyei száma is megnõ…

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 19.

A Vénusz a Bika jegyében ragyog, az ön jegyével kedvezõ helyzetben. Munkatársai, ismerõsei, de még a vadidegenek is sokkal kedvesebbek lesznek önhöz, mint egyébként. Ha tetõ alá akar hozni egy üzletet, akkor ma nagy elõnnyel indul.

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 18.

A Hold a Kos jegyében áll. Legyen sokat a szabadban, és a családtagjaira is szánjon elég idõt. Fõként az idõsebb rokonok tanácsaira érdemes hallgatnia.

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 17.

Ma nem alkalmas az idõpont a nagybevásárlásokra, mert többet költhetne, mint amennyit elõirányzott magának. Aggodalmai nem megalapozottak. Pillanatnyilag egyes dolgok csak látszólag olyanok, mint amilyennek érzi azokat.

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 16.

Egy kisebb probléma keserítheti meg a mai napját. A megoldáshoz legjobb, ha segítséget kér, ha még annyira utálja is az ilyesmit. Egy talpraesett szomszéd, vagy kolléga lehet a segítõje.

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 15.

A munka ma nem megy jól, a szerelmi élete azonban felpezsdülhet. Új kaland a láthatáron! Talán nem is egy új ismeretségnek, hanem egy régi viszonynak köszönheti a flörtöt.

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 14.

Ha tart egy kis önvizsgálatot, és saját megérzéseire hallgat, jobban jár, mintha konfliktusokba keveredik. A bosszúságok sajnos szerepelnek a mai étlapon… Van értelme annak, hogy egy lépést hátra lép, a legjobb eredményeket érheti el ezzel.

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 13.

A Hold a Vízöntõ jegyében áll, ez kisebb konfliktusokat jelez, elsõsorban egy idõsebb nõrokonával kapcsolatban. A Vénusz viszont a Bika jegyében látható, szerelmi életét erõsíti, stabilizálja, a párkapcsolatában sikerül rendet tennie.

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 12.

Csak a legszükségesebbekkel törõdjön, és a fontos intéznivalókat halassza máskorra. Kissé komor lehet a hangulata, tegyen egy nagy sétát a természetben. Este pihenjen le minél elõbb!

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 11.

A Hold a Bak jegyében áll, és arra szólítja Önt, hogy kicsit többet törõdjön önmagával és a saját igényeivel. Ne sajnáljon semmit magától.

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 10.

A Hold a Bak jegyében áll, ez jó hatással van önre. Ismét szilárd talajt érez a talpa alatt, érzi, tudja, hogy a párja szereti. Szervezzenek valamilyen romantikus programot!

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 09.

Hiába ellenkezik az elveivel, a békesség érdekében jobb, ha bizonyos dolgokban hajlik ma a kompromisszumokra. Akkor is, ha biztos benne, önnek van igaza. Hosszú távon így jár jobban.

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 08.

A Hold a Nyilas jegyében áll. Ezzel az otthonnal kapcsolatos dolgok kerülnek az elsõ helyre. Ha van valami, amit meg kell beszélnie a családtagjaival, amivel dûlõre kell jutniuk, ma egy közös vacsora alatt elintézhetik!

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 07.

Új lehetõségeket jelez csillaga, melyek meghozzák ön számára a nyugalmat és a boldogságot. Rendkívül szerencsésnek érezheti magát a magánéletét tekintve.

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 06.

Semmi nem tántoríthatja ma el önt egy tervétõl: bármit is vett a fejébe, és bármekkora is az ellenállás a tervét illetõen, akkor is megteszi, amit elhatározott. Még a pénz hiánya sem akadály önnek. Vigyázzon, nehogy késõbb megbánja!

Halak horoszkóp - 2017. Jun. 05.

Semmi nem tántoríthatja ma el önt egy tervétõl: bármit is vett a fejébe, és bármekkora is az ellenállás a tervét illetõen, akkor is megteszi, amit elhatározott. Még a pénz hiánya sem akadály önnek. Vigyázzon, nehogy késõbb megbánja!