0 °C

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 23.

A Hold az Ikrek jegyében áll szemben a Szaturnusszal. Ma meglepõen õszintén beszél a családtagjaival, amivel egyrészt megtiszteli, másrészt viszont kicsit meg is sérti a õket… Ha hasonlóan reagálnak, akkor gondoljon arra, hogy õk is sok mindent felhalmoztak magukban.
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 22.

A Hold az Ikrek jegyében áll, de a Merkúr már a Rák jegyében folytatja az útját. A mai napon sok erõt, energiát, biztatást nyerhet kedvese támogatásából. Jól alakulnak a dolgai, és ezt néha nem árt megbeszélni, sõt megünnepelni is.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 21.

A Merkúr délután már átlép a Rák jegyébe. Ez komoly félreértésekhez vezethet. Jó lenne, ha végre egyértelmûen cselekedne: a „kettõt elõre, kettõt hátra” lépés nem vezet célra… A várva várt fordulat az életében akkor fog elkövetkezni, ha végre tudja az irányt, amerre indulna.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 20.

A vállalkozását, munkáját nem érzi elég sikeresnek, és ez ingerlékennyé teszi. A korábbinál több energiát fektetett bele, de a nyereség mégsem jelentkezik. Emiatt indokolatlanul ingerült azokkal is, akiket szeret. A szerelemben új fejlemények lesznek, és ha problémái is adódnának, fog találni megoldást.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 19.

Ma kivételesen fegyelmezettebbnek kellene lennie. Rengeteg dolga akar, és ehhez többletmunkát is kap. Figyeljen nagyon, különben könnyen kivívhatja a fõnökei nemtetszését. Estére nagyon elfárad, már csak pihennie kellene.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 18.

A Hold a Kos jegyében áll. Jót tenne Önnek, ha nem otthon töltené a szabad idejét. Kellemes, de nem túl látványos napra számíthat. A lustálkodást is megengedheti magának.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 17.

A Hold a Halak jegyében áll. Minél többet pihen, annál eredményesebb lesz a jövõ héten, ezt tartsa szem elõtt. Ne akarjon mindig mindenkinek megfelelni, nem kell, hogy ragyogjon a lakás, elég, ha ön és a szerettei jól érzik magukat benne.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 16.

Nagyon hatékony napnak ígérkezik a mai. Keljen fel korán! A délelõtti órák a legalkalmasabbak a fontos ügyek intézésére. Az estét töltse baráti társaságban, most õk töltik fel a leginkább energiával, jókedvvel.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 15.

Anyagilag akkor jár jól, ha kihasznál minden plusz kereseti lehetõséget és nem ijed meg az újdonságoktól. Napi programjába iktasson be egy vásárlókörutat, ahol magát is meglepheti!

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 14.

A Hold a Vízöntõ jegyében áll, a Merkúr az Ikrek jegyében jár, emiatt az egészégére kellene fókuszálnia. Iktasson be mára egy diétás napot. Ne igyon kávét, és fekete teát sem, inkább fogyasszon minél több forrás vize, gyógyvizet. Lényegesen jobban és frissebbnek fogja érezni magát.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 13.

Rengeteg lehetõség kínálkozik a mai napon, amit csak észre kell vennie és kihasználni. Optimizmusa és lendülete másokra is hatással van. Este vegye ki a részét a szórakozásból, ha egy vidám buliba hívják!

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 12.

Ma a pénzkeresõ képességét nagyban befolyásolja majd a partnere, de az biztos, hogy az anyagiaknak kedvezõ bolygóállásnak örülhet. Lehet, hogy most olyan munkát is el kell végeznie, amihez nem igazán fûlik a foga, de anyagilag biztosan megéri a dolog.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 11.

A Hold a Bak jegyében áll. A Merkúr az Ikrek jegyében halad elõre. Fordítson több idõt az élet kellemes oldalaira. Erre bõségesen rászolgált. Nagyon jól fogja magát érezni, boldog lesz, és ehhez nincs sok dologra szüksége.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 10.

A Hold kora délután már a Bak jegyében fog állni, a Merkúr viszont maradt az Ikrek jegyében. Ma eléri mindazt, amire vágyakozik romantika, boldogság és egy régi nagy vágya ügyében. Azonban elõvigyázatosnak és ébernek kell lennie, mert valaki a pletykálkodásával elronthatja az örömét.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 09.

Tele van energiával, és ezt a tetterõt ma igazán jóra használhatja. Jelentõs elõrelépést akkor érhet el, ha másokkal is megosztja gondolatait, terveit, felfedezéseit. Szedje össze a bátorságát, és lépjen ki a fõnökei elé újításaival!

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 08.

A bolygók ma pénzügyi spekulációkat sejtetnek, ám vigyázzon, egyelõre ne akarjon semmilyen szerzõdést kötni, mert könnyen becsaphatják! Szívbéli ügyekben viszont annál nagyobb szerencséje lehet!

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 07.

A Merkúr már az Ikrek jegyében jár, a legjobb ötleteket juttatja eszébe. Most lazán és kényelmesen végezheti a munkáját, csak a legsürgõsebb dolgokkal kell törõdnie. Tartsa magát távol az új kezdeményezésektõl!

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 06.

Az ön életében ma elõtérbe kerül a barátság: ma kiderülhet, hogy kire számíthat igazán, ha baj van. Egy távolabbi ismeretség ugyanakkor fontosabbá válhat: lehet, hogy éppen egy régi ismerõsében talál ma igaz barátra.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jun. 05.

Az ön életében ma elõtérbe kerül a barátság: ma kiderülhet, hogy kire számíthat igazán, ha baj van. Egy távolabbi ismeretség ugyanakkor fontosabbá válhat: lehet, hogy éppen egy régi ismerõsében talál ma igaz barátra.