0 °C

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 21.

Derûs napra számíthat. Igaz, nem úgy alakul minden, ahogy azt eredetileg eltervezte, de lehet, hogy ez még jobb is így. A magányos órákra is szüksége van ahhoz, hogy élvezhesse azok társaságát, akik néha már az idegeire mennek.
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 20.

Derûs napra számíthat. Igaz, nem úgy alakul minden, ahogy azt eredetileg eltervezte, de lehet, hogy ez még jobb is így. A magányos órákra is szüksége van ahhoz, hogy élvezhesse azok társaságát, akik néha már az idegeire mennek.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 19.

A Vénusz az Ikrek jegyében áll, és a Hold is ideért. Idõzítse a találkozókat délelõttre. A hangulata a szokásosnál is jóval változékonyabb, ingadozóbb. Nehezen találja a helyét; itt se jó, meg ott se jó. Délutánra már ne hagyjon fontos feladatokat!

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 18.

Remek napra számíthat, de a környezetében sokan ingerültek, erre készüljön fel… A Vénusz az Ikrek jegyében jár, és ez segít túljutnia az akadályokon. Ha friss a kapcsolata, akkor érhetik még meglepetések, de ezek mindegyike kellemes lesz!

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 17.

A Vénusz az Ikrek jegyében áll. Izgalmas idõszakot él át. Ön kerül most a figyelem középpontjába, mindenki az ön közelében szeretne lenni. Magánéleti álmait megvalósíthatja.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 16.

Lehetséges, hogy rosszul aludt, és fáradtan ébred. Használja ezt a napot arra, hogy kicsit összeszedje magát, ha van hobbija, ami igazán feltölti, akkor foglalkozzon azzal. Egy baráti találkozó is jó ötlet lenne!

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 15.

Ha eddig elhanyagolta a szívügyeket, ma bõven behozhatja a „mulasztását”. Egy új ismeretség könnyen lángra lobbanthatja, és a szokásos hévvel vetheti bele magát a váratlan kalandba. Azért nem árt, ha legalább arról megbizonyosodik, nem foglalt-e az illetõ…

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 14.

Ma izgalmas találkozásokra kerülhet sor, amelyek jó hatással lesznek önre. Valaki bevallhatja önnek az érzéseit – meg foga lepni a dolog, de az biztos, hogy hízeleg a hiúságának a sok dicséret!

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 13.

A Vénusz az Ikrek jegyében áll. Egy csodálatra méltó ember alaposan felforgatja az életét, és önnek semmi kifogása sem lesz ez ellen… Fogadja el a meghívását, jól fog szórakozni.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 12.

Ha továbbra is a halogatás taktikáját alkalmazza, a megoldatlan ügyek lassan megoldhatatlanná válnak. Egy baráti tanács, bár jó szándékú, de ha megfogadja feldúlhatja életét. Hallgasson inkább a párjára!

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 11.

Egy hirtelen változás most nem várt elõnyökhöz juttathatja. De szemfülesnek kell lennie, mert a dolog kétesélyes: ugyanannyit veszíthet, amennyit nyerhet. Hallgasson a megérzéseire!

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 10.

A Vénusz már az Ikrek jegyében tündököl, de a Szaturnusz szemben áll önnel. Úgy érezheti magát, mintha ólomsúly nehezítenék a lépteit… Állandóan közbe jön valami, amint hozzákezd a munkához. Sok kisebb szünettel vészelje át a napot!

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 09.

A Hold együtt áll a Plútóval, a Vénusz pedig az Ikrek jegyében áll. Igyekezzen boldoggá tenni a szeretteit. Ma csak olyan dolgokkal foglalkozzon, amiben örömét is leli.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 08.

A Vénusz már az Ikrek jegyében jár. Ha pihenésre vágyik, akkor ezt kellene tennie, és lemondani a mára szervezett programot. A jövõ héten úgy is nagyobb kihívások várják. Ha van párja, akkor töltsék az estét kettesben, fõzzenek valami finomat!

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 07.

Sikerül ma megállnia, hogy visszavágjon egy csípõs megjegyzéséért egy kollégájának. Jó taktikának bizonyul ez, mert így egy sokkal nagyobb kalamajkából menekülhet meg.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 06.

A Vénusz már az Ikrek jegyében jár. Ha nehezére esik nemet mondani és hajlamos arra, hogy túlterhelje magát, akkor ne hozzon gyors döntéseket! Számos félreértés származhat abból, ha kétértelmûen fogalmaz.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 05.

A Merkúr kedvezõtlen fényszögben van az Uránusszal. Ma az apró részleteken is sok minden múlhat. Fõleg szerzõdéskötéskor legyen óvatos, az „apróbetûs” rész elõre meg nem beszélt kitételeket tartalmazhat…

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 04.

Ma kisebb vitára kerülhet sor a munkahelyén. Ön nem az a fajta, aki egykönnyen feladja az elképzeléseit, de azért szüksége lesz némi hajlékonyságra, és találékonyságra is. Amit elér, az nem sok, de nem is kevés.

Ikrek horoszkóp - 2017. Jul. 03.

A kommunikáció ma nem lesz az ön erõssége. Fizikailag sincs a csúcson, mert a Mars és a Neptunusz gyengítik az energiáját. Ha úgy látja, hogy valahol nem becsülik eléggé, harcoljon, de nemes ellenfélként, ahogy az önhöz illik. A pletykálkodást kerülje…