0 °C

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 21.

Érzékeny napja van ma: minden megjegyzést magára vesz, minden szóban hátsó gondolatot lát. Pedig nem így van: szeretik, és igénylik az ön társaságát a családtagjai. Elõbb eressze ki a gõzt, aztán törõdjön velük.
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 20.

Érzékeny napja van ma: minden megjegyzést magára vesz, minden szóban hátsó gondolatot lát. Pedig nem így van: szeretik, és igénylik az ön társaságát a családtagjai. Elõbb eressze ki a gõzt, aztán törõdjön velük.

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 19.

A Hold már az Ikrek jegyébe lép. Kicsit szétszórtabbá válik, nem megy elsõre semmi sem… Ma lehetõleg ne vállaljon extra kötelezettségeket. Az ígéreteit ugyanis nehéz lehet majd betartania, amikor arra kerül sor.

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 18.

A Kos jegyében álló Uránusz kedvezõtlen kapcsolatban van a Nappal és a Marssal is. Könnyen megfeledkezhet egy fontos feladatról, dátumról, találkozóról, úgyhogy a legjobb, ha ma listát ír a teendõkrõl, és eszerint halad a feladataival.

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 17.

Az ön uralkodó bolygója, a Mars kellemetlen fényszögben áll az Uránusszal. Hatalmi harcokra kerülhet sor a munkahelyén – ezekbõl jobb, ha kimaradna, nyílt acsarkodással biztos nem jut elõbbre... Nehezére fog esni, hogy ne bosszankodjon valaki miatt, és sajnos a kapcsolata sem lesz mentes a feszültségektõl.

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 16.

A Hold a Kos jegyében áll. Ez arra készteti önt, hogy az igazságnak megfelelõen beszéljen és cselekedjen. Igen érzékeny lesz azokkal szemben, akik megpróbálják megtéveszteni. Egy önhöz közel álló emberrel csodálatos órákat tud eltölteni majd.

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 15.

A Hold a Kos jegyében, a Vénusz az Ikrek jegyében áll. Ideális a mai nap a flörtre, az ismerkedésre. Ne foglalkozzon most a tennivalókkal, inkább találkozzon a barátaival, és élvezze egy kicsit az életet!

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 14.

A Hold még a Halak jegyében jár, de már kedvezõ fényszögben van az ön uralkodó bolygójával, a Marssal. Ez különösen nyitottá, kommunikatívvá, és társaságkedvelõvé teszi önt. Komoly esélyeket kap arra, hogy találkozzon valakivel, aki illik önhöz!

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 13.

A Merkúr már az Oroszlán jegyében áll. Hivatásában biztosan komoly sikereket érhet el, különösen, ha szeretne valamit alkotni, létrehozni, és nem csak a pénzkereset számít. Kreatív megoldást találhat a nehéz problémákra is!

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 12.

Munkahelyi háborúskodások keserítik meg az életét, ráadásul a párkapcsolata sem felhõtlen mostanában. Többszörös válaszútra kerülhet, de semmiképp se döntsön ösztönösen, most hallgasson inkább a józanész szavára. Karrierje építéséhez keressen támogatókat!

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 11.

A Hold a Vízöntõ jegyében jár, ám a Mars még a Rák jegyében maradt. Érzelmileg megterhelõ napra számíthat, felesleges konfliktusok nehezítik a közös munkát másokkal. Este próbáljon egy kicsit kikapcsolódni.

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 10.

A Hold a Vízöntõ jegyében áll. Talán ma olyan megjegyzéseket enged meg magának, amivel nagyon felbosszant valakit. Inkább a saját feladataira kellene figyelne. Ne avatkozzon bele a kollégái munkájába, mert azt biztosan nem fogják jó néven venni.

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 09.

A Hold együtt áll a Plútóval. Túl sok stresszhatás érheti, és a kellemetlenségeket tetézheti egy komoly lelki válság is. Ne vegye túl komolyan az élet játszmáit...

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 08.

A külföld, valamilyen külföldi utazás, sõt, esetleg munka is a látókörébe kerülhet ismét. Egyszer talán már elszalasztott egy adódó jó lehetõséget. Ne kövesse el megint ugyanazt a hibát!

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 07.

A Mars már eltávolodott a Plútó szembenállásától. Ön viszont még most is annyira felfokozott érzelmekkel reagál az emberekre és általában az élet dolgaira, hogy a hét végére teljesen kimerültnek érezheti magát. Menjen aludni minél hamarabb!

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 06.

A Hold a Nyilas jegyében áll. Ma legyen nagyon kíváncsi, kérdezzen sokat és ismerjen meg mindent és mindenkit a környezetében. Az így szerzett információk még jól jöhetnek a késõbbiekben... A párkapcsolatában lehetõsége lesz tisztázni korábbi nézeteltéréseket.

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 05.

A Hold már a Nyilas jegyében, a Vénusz pedig az Ikrek jegyében áll. A legnagyobb kihívást most a monotonitás jelenti az ön számára. Nehezen viseli a hétköznapok egyhangúságát, kalandra, izgalomra vágyik. Vigyázzon, ez a bolygóállás hûtlenkedéshez vezethet, az ön részérõl…

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 04.

A Mars a Rák jegyében kap hideget is és meleget is, de önnek öntudatosságot ad. Vigyázzon arra, hogy túlcsordulhat az a bizonyos pohár, és hajlamos lesz ön is a túlzásokra. Vigyázzon jobban a pénzére, mert a mai fényszögek könnyelmûségre csábítják.

Kos horoszkóp - 2017. Jul. 03.

Egyetlen bolygó támogatja önt, a Szaturnusz! A többi sajnos nem igazán tud segíteni önnek. Hiába pihent sokat ezen a hétvégén, a mai reggelen különösen fáradtnak érezheti magát. Ha teheti, a fontos találkozókkal várjon pár napot.