0 °C

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 23.

A Mars, a Nap és a Merkúr is támadja az ön jegyét. Jó, hogy közeledik a hétvége, és lassíthat a tempón. Ha teheti, menjen egy kicsit hamarabb haza, és pihenjen egyet délután! Estére már új lendülettel töltõdhet fel.
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 22.

A Hold az Ikrek jegyében áll. Ne foglalkozzon fontos ügyekkel, ha nem muszáj. Sok múlik azon, hogyan kezeli a dolgokat. Ha nem sikerül türelmesnek lennie, akkor újabb és újabb problémákkal kell szembe néznie.

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 21.

A Hold a Bika jegyében maradt, de a Mars közelít a Neptunusz jó fényszögéhez. Olyan lesz ön mások számára, mint egy motor, és energiájával magával ragadhatja a többieket. Ma begyûjthet néhány plusz pontot, többek között a munkahelyén is, ugyanis az ötleteit rendkívül jól fogják fogadni.

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 20.

A Hold a Bika jegyében található, a Mars a Rák jegyében áll. Nem lehet azt mondani, hogy a mindennapok dolgait lazán tudja venni… Ám szerencsére a humorát azért megõrzi! Tudnia kell, hogy minden megy tovább, és hosszú távon sikereket fog elérni.

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 19.

A Hold a Kos jegyében áll, jó fényszögben a Szaturnusszal, minden úgy történik ma, ahogyan ön szeretné. Óriási lendülettel kezdheti a napot, már a délelõtti órákban sok mindent el tud intézni. Délután egy jó hír különösen felvilannyozza. Ma talán egy nagyobb összeget spórol meg, vagy valaki meg adja egy tartozását.

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 18.

A Hold a Kos jegyében áll, szemben a Jupiterrel. Igyekezzen veszekedés, és rosszkedv nélkül végig vinni ezt a hétvégét. Ne szerezzen nagyobb gondokat magának, mint amennyi már most is van.

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 17.

A Hold a Halak jegyében áll, kedvezõtlen fényszögben a Szaturnusszal. Ha vannak elvégzendõ munkái, akkor feltétlenül szánjon elég idõt mindenre, mert most váratlan akadályokkal kell számolnia, néhány technikai eszköz is csõdöt mondhat.

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 16.

A Hold a Halak jegyében áll együtt a Neptunusszal, kellemes fényszögben a Vénusszal. Ha bármilyen anyagi problémája is adódott volna, most biztos lehet abban, hogy olyan helyrõl is érkezhet segítség, amire eddig nem is gondolt volna. Kellemes estével zárhatja a napot.

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 15.

Egyszerûnek gondolta a mai napját, mégis egy feladattal sokáig elfoglalja magát. Az elképzelés, amely nagy lehetõségként tûnt fel, már nem érdekli. Nem baj, ha módosít a tervein!

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 14.

A Hold a Vízöntõ jegyében áll, ez kedvez önnek, ám a Mars és a Plútó lefékezi ezt a hatást. Bár sok dolga lenne, mindennel csak nehézkesen halad, adódhat olyasmi is, amibe beletörik a bicskája.

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 13.

A Hold már a Vízöntõ jegyében áll. A pénzügyek állnak most a figyelme középpontjában, talán egy sürgõs problémára kell megoldást találnia. Ha saját vállalkozása van, akkor egy váratlan, kusza helyzetre kell felkészülnie, amihez nem ártana segítséget kérnie.

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 12.

A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Erõs érzések keríthetik hatalmukba, nagy szenvedéllyel reagál a hétköznapi szituációkra is. Mély érzelmi szinteken él át mindent, amivel most foglalkozik. A párkapcsolata most várhatóan heves, mély és talán csodálatos élményekben részesíti.

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 11.

A Hold a Bak jegyében áll, kellemetlen fényszögben a Jupiterrel, mely támadja az Ön jegyét. Igyekezzen alkalmazkodni ahhoz, amit mások kérnek Öntõl. Délután engedje meg, hogy a kedvese többet törõdjön Önnel, mutassa meg gyengédebb oldalát. Este egy vitát békés úton sikerül tisztáznia.

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 10.

A Hold ma délután már a Bak jegyében folytatja útját. Nagyon izgalmasnak ígérkezik a hétvége! Csodálatos élményekben lesz része, olyan emberekkel találkozik, akik nagyra értékelik önt, és ki is mutatják a szeretetüket.

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 09.

Telihold van a Nyilas jegyében. A Vénusz és a Mars jó fényszöggel kapcsolódik egymáshoz, és a szerelemnek nincs semmi akadálya! Ma este menjen társaságba, de akár út közben, vagy egy egészen hétköznapi szituációban is megismerkedhet valakivel, aki fontossá válik majd az ön számára.

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 08.

A Hold ma este már a Nyilas jegyében fog járni, szemben Merkúrral. Fontos, hogy nagyon pontos legyen, mert ma minden apró részlet számítani fog. Amit ésszerûen és szakszerûen meg tud majd indokolni, annak lesz nagy sikere! A szokásos lehengerlõ modorával ma sajnos semmire sem megy…

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 07.

A Hold maradt a Skorpió jegyében. Minden megy tovább a maga útján, probléma nélkül. Remekül menedzseli az ügyeit, sõt, még másoknak is a segítségére lehet! Arra azért figyeljen, hogy kéretlenül ne kotnyeleskedjen bele mások dolgába.

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 06.

A Hold a Skorpió jegyében áll, a Vénusz még együtt áll az Uránusszal, és ez türelmetlenné teszi önt, mindent egyszerre akar csinálni. Képtelen most várni, kivárni, taktikázni, pedig erre lenne szüksége ahhoz, hogy sikert érjen el!

Kos horoszkóp - 2017. Jun. 05.

A Hold a Skorpió jegyében áll, a Vénusz még együtt áll az Uránusszal, és ez türelmetlenné teszi önt, mindent egyszerre akar csinálni. Képtelen most várni, kivárni, taktikázni, pedig erre lenne szüksége ahhoz, hogy sikert érjen el!