0 °C

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 23.

Egy vitából még nem lehet messzemenõ következtetéseket levonnia. Ha a kedvese támadóan lép fel önnel szemben, az lehet pusztán azért, mert nehéz napja van, sok a dolga, vagy fáj a feje. Ne vegye magára!
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 22.

A csillagok azt jelzik, hogy a szívügyek kötik le minden figyelmét… Talán valaki feltûnt a láthatáron, aki felébresztette önben a szenvedélyt, de az is lehet, hogy ön sejt riválist a párja életében…. A Szaturnusz kedvezõ fényszöge segít önnek rendet teremteni!

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 21.

Ha szeretné megtartani a jelenlegi partnerét, akkor kerülje el messzirõl a flörtöt! Ami ma könnyû kalandnak tûnik, holnapra súlyos problémává nõheti ki magát. A pénzügyekben sikeresebb lehet, egyértelmû következményekkel.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 20.

Sajnos ma semmi sem megy olyan gyorsan, és olyan könnyen, mint ahogyan azt ön szeretné. Egy lehetõség szertefoszlik, valószínûleg valamilyen anyagi vonatkozásában nem mûködik a dolog.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 19.

Ha elég kompromisszumkész, akkor mindent meg tud oldani. Feltûnhet ma valaki az életében, aki bár nem tökéletes, önnek hûséges társa lehet! Megbízhat az illetõben, úgyhogy adjon egy esélyt a viszonynak…

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 18.

A Hold a Kos jegyében áll, Önnel szemben, ne is várja, hogy teljesíteni tudja a kötelességeit. Inkább menjen kirándulni a családjával, egy gyalogtúrára, kerékpártúrára! A nap, a friss levegõ, a lágy szellõ nagyon hiányzik már a szervezetének.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 17.

Ma összefut egy régi munkatársával, és jól elbeszélgetnek a régi idõkrõl. Legyen türelmes, amikor egy bonyolult dolgot próbál elmagyarázni valakinek, aki nem igazán nyitott erre. Ne bonyolódjon bele túlságosan a kérdésbe, és fõleg ne vitatkozzon róla – nem érdemes….

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 16.

Hajlamos lehet arra, hogy túlságosan sajnáltassa magát vélt vagy valós sérelmei miatt. Kesergés helyett inkább vegye a kezébe az élete irányítását. Este például menjen társaságba, ha ön egyedülálló, mert bemutathatják valakinek a barátai.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 15.

A Merkúr az Ikrek jegyében ragyog. Ez a bolygóállás elsõsorban a szellemi területre hat. Alkalmas az idõ arra, hogy beiratkozzon egy tanfolyamra, vagy befejezze a félbe maradt tanulmányait, letegye a nyelvvizsgát.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 14.

Legyen résen, mert valaki a munkahelyén túl sokat beszél önrõl, és nem csak jókat. Van, amikor jó a figyelem középpontjába kerülni, de ön ezt most szívesen elkerülné… Ne foglalkozzon a pletykákkal, akkor azok hamar elcsitulnak!

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 13.

A Hold a Vízöntõ jegyében áll. Szokatlan feladatot vállal magára, amire korábban nem is számított. Szerencsére jó formában van, és eleget tud tenni a kérésnek.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 12.

A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Ha eddig megpróbálta érzelmeit elrejteni, vagy nem venni róluk tudomást, akkor azok most ellenállhatatlan erõvel fognak felszínre törni…

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 11.

A bolygók sok ajándékot tartogatnak az Ön számára. A Hold a Bak jegyében áll ugyan, de a Merkúr az Ikrek jegyében. A nagyszerû fényszögek még ma is hatnak, élménydús napra számíthat.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 10.

A Vénusz és a Mars kedvezõen kapcsolódnak egymáshoz. Most remekül szót ért az ellenkezõ nem tagjaival, és a kisugárzása még erõsebb, mint máskor… Sok flörtben lehet része, és egy olyan kalandot is átélhet, ami többet ígér, mint elsõre gondolná.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 09.

Ha teheti, ma menjen el egy kicsit elõbb a munkából. Ne legyen lelkiismeret furdalása akkor, ha most többet törõdik magával. Legyen nyugodtan kicsit önzõ, senki sem fogja ezt rossz néven venni.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 08.

A Vénusz már a Bika jegyében jár. Ez sok jót jelez a karrierjében, és arra is utal, hogy emberi kapcsolatai ápolásával, „bájolgással”, kedveskedéssel, vacsorameghívásokkal többre mehet, mint okoskodó konspirációkkal. Azért ne üljön fel minden pletykának, amit hall!

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 07.

Remekül érzi magát ma, elégedett a dolgok jelenlegi folyásával. Foglalkozzon a rutinfeladatokkal, ezek most nem untatják, viszont jól tud haladni velük, és ez még büszkébbé teszi. Az új dolgok kevésbé sikerülnek.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 06.

Az Ön uralkodó bolygója, a Vénusz már a Bika jegyében jár, és itt uralmi helyzetében látható. Túl lassú a tempó, nehezen fogja vissza magát. Vigyázzon, ne kövessen el könnyelmûségbõl eredõ hibákat.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jun. 05.

Az Ön uralkodó bolygója, a Vénusz már a Bika jegyében jár, és itt uralmi helyzetében látható. Túl lassú a tempó, nehezen fogja vissza magát. Vigyázzon, ne kövessen el könnyelmûségbõl eredõ hibákat.