0 °C

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 21.

Végre visszatér a jókedve és a magabiztossága. Ezzel együtt jár, hogy az életmódján is változtatni akar. Jól teszi, ha kipróbál egy új mozgásformát! Válasszon olyat, amit társaságban ûzhet, önnek ez való!
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 20.

Végre visszatér a jókedve és a magabiztossága. Ezzel együtt jár, hogy az életmódján is változtatni akar. Jól teszi, ha kipróbál egy új mozgásformát! Válasszon olyat, amit társaságban ûzhet, önnek ez való!

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 19.

A Jupiter kedvezõtlen fényszögben van a Plútóval. Nem biztos, hogy a most kötött megállapodásokat be fogja tartani a másik fél. Fõleg az ingatlanszerzõdésekkel legyen óvatos! Este lazításra van szüksége, keresse a társaságot.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 18.

Remek hangulatban lehet, de az események egy kicsit lehûtik a lelkesedését. A munkahelyi változások rosszul érintik, több munka és nagyobb stressz van kilátásban. Higgyen magában, meg tud birkózni a kihívásokkal!

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 17.

A Vénusz az Ikrek jegyében jár, a Hold a Bika jegyében van. A mai nap kiváló szerelmi kalandokra. A siker pillanataiban azonban ne a továbblépésen törje a fejét, hagyjon helyet a spontaneitásnak. Ha már házas, szerelmük és hûségük még szilárdabbá válik.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 16.

Ma csak saját magára támaszkodhat, ha problémával kerül szembe, sajnos a többiek nem igazán látják át a dolgot. Egy rövidebb meditáció segít önmagára figyelni.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 15.

A Vénusz az Ikrek jegyében áll. Ma addig ügyeskedik, amíg igaza nem lesz, vagy legalábbis igazat nem adnak önnek. Minden helyzetben feltalálja magát, ma nem tudják lesöpörni a pályáról.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 14.

A Merkúr és a Vénusz kedvezõ kapcsolata miatt ma remekül tudja összeegyeztetni az egymásnak ellentmondó érdekeket. Egy vitában ön lehet a békéltetõ – mindkét fél hálás lesz önnek!

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 13.

A Merkúr már az Oroszlán jegyében áll, ez beszédessé és nyitottá teszi önt. Ma igazán élvezheti a munkáját, érzi majd, hogy szükség van önre. Egy rokona is önhöz fordul segítségért – ne legyen vele elutasító, akkor se, ha régen beszéltek!

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 12.

Az ön jegyének uralkodó bolygója, a Vénusz az Ikrek jegyében jár. Minden könnyedebb és vidámabb lesz. Csupán anyagi ügyeit kell egy kicsit jobban kézben tartania, a magánéleti problémái maguktól elsimulnak.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 11.

A csillagok ma segítik abban, hogy tisztázzon bizonyos félreértéseket. Egyedül a nyílt, világos beszéd lehet a célravezetõ, még akkor is, ha ezzel lerombolja valakinek az illúzióit. Akárhogy reagál is most, a nyíltságát késõbb többre fogja tartani.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 10.

Sikerül megint felpaprikáznia a hangulatát. Ennek az a következménye, hogy bolhából ismét elefántot csinál… Elejét veheti a dolognak, ha mielõbb bármi rosszat mondana, tízig számol. Ennyi idõ elég ahhoz, hogy lehiggadjon.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 09.

A Hold együtt áll a Plútóval a Bak jegyében. Olyan változások elé néz, amik próbára tehetek idegileg és lelkileg is. El kell döntenie, hogy megy, vagy marad.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 08.

A Vénusz az Ikrek jegyébe lépett, és ez nagyon jó hatással lesz önre. Most ismét a „napos oldalon” jár, ossza meg az örömét, jókedvét másokkal is! Délutánra szervezzen közös programot a barátaival.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 07.

A Hold a Nyilas jegyében áll. Figyeljen arra, hogy döntései igazságosak legyenek – most jó példával járhat elöl, hogy hogyan lehet üvöltözés és kérlelés nélkül célt érni.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 06.

Ön nem szokott hozzá ahhoz, hogy sokáig töprengjen valamin, most mégis ezt tanácsolják önnek a csillagok. Próbálja meg kivárni, amíg a kezdeti sikerek valódi kibontakozást hoznak.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 05.

A Vénusz már az Ikrek jegyében áll. Nagyon kedvezõ híreket kaphat! Jóra fordulnak a dolgok anélkül, hogy bele kellene avatkoznia az ügyekbe. A Hold a Nyilas jegyébõl segíteni fog önnek, hogy kitartson az elhatározásai mellett.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 04.

A lelki békéje nagyban függ az egzisztenciális helyzetétõl. Ezért jól teszi, ha utánajár végre a lehetõségeinek. Ha úgy érzi, hogy több van önben, mint amennyit jelenleg fel tud mutatni, akkor tárja fel a karrierterveit a fõnökének.

Mérleg horoszkóp - 2017. Jul. 03.

Meglepõ tapasztalatokat szerezhet egy önhöz közel álló személlyel kapcsolatban. Hatására az illetõrõl kialakított képe szinte teljes egészében megváltozhat. A jó hír, hogy egészen pozitív értelemben, ezért biztosan nõni fog az ön szemében.