0 °C

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 21.

Ma zöld lámpát kap minden hivatalos ügyintézés, joggal kapcsolatos feladat – ezek most lényegesen gördülékenyebben, gyorsabban mennek, mint pár nappal ezelõtt! Ha valamit meg kell szerveznie (nyaralás, ünneplés, családi összejövetel), ma azzal is végezhet!
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 20.

Ma zöld lámpát kap minden hivatalos ügyintézés, joggal kapcsolatos feladat – ezek most lényegesen gördülékenyebben, gyorsabban mennek, mint pár nappal ezelõtt! Ha valamit meg kell szerveznie (nyaralás, ünneplés, családi összejövetel), ma azzal is végezhet!

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 19.

A Merkúr kedvezõtlen kapcsolatban van a Skorpió jegyével, sajnos ma is megmarad a kellemetlen hangulat. Azt sem tudja, hogy hol áll a feje, annyi a tennivalója. Ha vitába keveredik, csak és kizárólag a tényekre szorítkozzon, kerülje a személyeskedést!

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 18.

Sokan keresik meg a problémájukkal, ami egyrészt nagyon megtisztelõ, másrészt viszont a nap végére alaposan kifárasztja… Húzza meg a határokat, és mondjon nemet!

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 17.

A Hold az önnel szemben álló Bika jegyében áll. Ne csodálkozzon, ha a meghitt családi környezetben súrlódásokra kerül sor. Mindenki ragaszkodik a maga igazához, türelmetlenek lesznek egymással szemben. Ma este menjen korábban aludni!

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 16.

Ma mély benyomást tehet másokra. Ha valakit meg akar nyerni magának, akkor szervezzen meg egy találkozót a mai napra.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 15.

Szabad jelzést kap ma, bármi is a terve! Próbáljon ki új dolgokat, váltsa valóra egy régi tervét. Ha valaminek a beszerzését mára idõzíti, lényegesen olcsóbban juthat hozz, ma ugyanis a szerencse kíséri a pénzügyekben.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 14.

A magánéletében kompromisszumos megoldásokra kellene törekednie, ne viselje minden esetben ön a nadrágot – fõleg ha a „gyengébbik” nemhez tartozik… A párja hálás lesz, ha most meghagyja neki a döntési lehetõséget!

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 13.

Jól alakul a napja, de a pénztárcáját inkább „felejtse” otthon. Ma túl sokat költhet, ezzel pedig felboríthatja a költségvetését… Jobb, ha ma messzirõl elkerüli a butikokat!

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 12.

Kitûnõ állásajánlatot kaphat, amit nem szabad visszautasítania. Ha mégsem, akkor viszont önnek kell beszélnie a fõnökével, hogy elõmozdítsa karrierjét. Vegye kezébe sorsa irányítását, legyen bátorsága a kezdeményezéshez!

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 11.

A Hold a Vízöntõ jegyében áll. Ma sokat el tud érni, ne is hagyja magát lerázni! A Mars a Rák jegyében erõsen motiválni fogja önt, így most kitartóan tud küzdeni a céljaiért. Délután valakitõl váratlan bókokat kaphat, új vonzalmat, románcot jeleznek a csillagok.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 10.

Jó erõben van, fittnek és energikusnak érzi magát. Még ez esetben sem szabad azonban túlvállalnia magát. Ha minden este késõig dolgozik, az még az ön végtelennek hitt energiakészletét is végképp lemerítheti.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 09.

Semmi kedve sem lesz egy programoz, pedig nem tudja lemondani. Ez ellen nem tehet semmit, de legalább próbáljon meg jó fejet vágni hozzá.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 08.

A Hold a Bak jegyében jár. Nyugtalan, de mégis megpróbál erõsnek és kimértnek mutatkozni. Több alvásra lenne szüksége, hogy tényleg kipihent lehessen. Ha továbbra is csak mások kedvét keresi, akkor erre aligha lesz lehetõsége. Legyen ma egy kicsit önzõ!

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 07.

Ma egy kicsit türtõztesse magát, és inkább ne tréfálkozzon! Csípõs megjegyzéseivel most nem azt éri el, amit szeretne: nem mulattatja, hanem inkább megbántja a kollégáit, most nem annyira értékelik egyébként remek humorát.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 06.

A nap elsõ része kissé feszülten indul, fõleg, ami a munkáját, hivatását érinti. Kerülje el a felesleges vitákat, civódásokat. Lassan, de biztosan halad elõre az új terveinek megvalósításában. Talán kicsit nehezebben mennek a dolgok, mint ahogyan azt kezdetben gondolta, de ez ne szegje kedvét...

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 05.

A mai napon egy régi jótéteményéért kap egyfajta dicséretet a sorstól. Lehet, hogy nem pont attól jön majd az elismerés, akivel személy szerint jót tett, de az is lehet, hogy kerülõ úton érkezik a szerencse…

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 04.

A Hold a Skorpió jegyében áll, ez lehetõséget ad önnek arra, hogy megmutassa a tehetségét a világnak. Ne engedje, hogy a dühe elragadja ma egy munkahelyi vita során. Csak akkor tud jól érvelni, ha hagy magának idõt arra, hogy lehiggadjon.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jul. 03.

A Hold a az ön jegyében jár. Ha az eddigi idõszakban nem is mentek simán a dolgai, a mai napon mintha varázserõvel ruháznák fel a csillagok. Olyan dolgokban érhet el haladást, mintegy varázsütésre, amiben már nem is remélte volna. Lépjen jó reflexekkel!