0 °C

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 23.

Kedvezõek a csillagok egy kisebb-nagyobb utazáshoz. Az ön elõtt álló hétvége kiválóan alkalmas lesz erre, ha ma jól dolgozik. Vonja be a családtagjait is az elõkészületekbe!
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 22.

A Hold az Ikrek jegyében áll, ám a Nap és a Merkúr a Rák jegyébe lépett. Ha elfogadja egy ismerõse meghívását, és elmegy ma vele egy találkozóra, akkor megismerkedhet valakivel, aki a késõbbiekben nagy jót tehet önnel. Az is lehet, hogy nem pusztán munkakapcsolat, hanem szerelmi viszony lesz a dologból.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 21.

A Nap és a Merkúr már a Rák jegyében állnak, ez kedvezõen hat önre. Nyugodtan elkezdhet valami új dolgot, úgy néz ki, nem jön közbe semmi. Az estét töltse a kedvesével, fontos kérdéseket tisztázhatnak.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 20.

A Hold a Bika jegyében áll az ön párkapcsolatokat jelzõ sorsterületén. Fizikailag jól van, de a hangulata nem az igazi. Szüksége lesz némi lelki erõsítésre, önbizalmának növelésére, hogy túljusson a nehéz pillanatokon, ezt a párja megadhatja önnek. Vigasztalja az a tudat, hogy hamarosan javulni fog a helyzet.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 19.

Ma különösen nehéz lesz koncentrálnia, vagy keresztül vinnie valamit. A fontos dolgokat halassza holnapra! Valami nagyon felháborítja, de jó lenne, ha nem tenné nyilvánvalóvá a véleményét. Tartsa meg magnak a rosszallását, különben még ön kerülhet bajba!

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 18.

A Hold a Kos jegyében áll. Arra biztatja, hogy tegyen valamit izgalmasat! Például utazzon el, tegyen egy hosszú sétát az erdõben, esetleg elindulhatna egy gyalogtúrán. Este zárja egy finom vacsorával a napot és ezt a hetet.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 17.

A Hold a Halak jegyében áll. Világosan látja, mit kellene tenniük másoknak, és tanácsaival nem is spórol. Ma végre rádöbben, hogy bár remek tippeket tud adni, környezete ennek nem örül maradéktalanul, sõt, egyesek sértésnek veszik…

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 16.

Egy kellõ megfontolással hozott pénzügyi döntéssel most elérheti, hogy ezentúl nagyobb anyagi biztonságban élhessen. Ne töprengjen sokat, mert lecsúszhat az üzletrõl!

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 15.

A Hold a Halak jegyében áll. Nagy kísértést érezhet arra, hogy sok pénzt költsön el, valami olyat szeretne megvenni, amit már régen kinézett magának. Induljon el nyugodtan vásárolni, de figyeljen oda alaposan az árakra, mert ma egy nagyon kedvezõ vételt is kifoghat.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 14.

A Hold a Vízöntõ jegyében áll. Egy fontos megbeszélés, találkozó meghiúsulhat, nem kis bosszúságot okozva ezzel önnek… Próbálja meg jól beosztani az idejét, hogy több elmaradással már ne kelljen számolnia.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 13.

A Vénusz az önnel szemben álló jegyben látható, és ez a partnerkapcsolatát helyezi elõtérbe. A párjával most pontot tudnak tenni a régóta húzódó konfliktusok végére, de ehhez õszintének kell lennie.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 12.

Ne riadjon vissza az õszinte önvizsgálattól! Ma értékes felismerései lehetnek, ha szembe mer nézni a problémákkal. Ön ennek amúgy is a „nagymestere”. Pontosan tudja azt is, másokat hogyan segíthet ebben!

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 11.

A Hold a Bak jegyében áll. Legjobb, ha egész hétvégéjét kapcsolatai ápolására áldozza. Szervezzen egy találkozót a barátaival. Sok mesélnivalójuk lesz egymásnak, és a közös programok jó szórakozást fognak jelenteni.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 10.

Kissé érdektelennek látszik ez a nap. Hagyjon magának idõt, ne stresszelje magát, csupán azt intézze el, ami nem tûr halasztást. A háztartással sem kell ma annyit foglalkoznia, használja inkább pihenésre az idõt.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 09.

Türelmesnek kell lennie. Ne keseredjen el, ha a munkatársai, vagy a fõnökeii nem fogadják el a véleményét rögtön az elsõ beszélgetés után. Lesz azért még alkalma meggyõzni õket, csak várja ki mindennek a sorát!

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 08.

Igaz, hogy rengeteg a teendõje, de végre valahogy több örömét leli benne. A megtalált feladat kihívást jelent, és tanulságokkal is szolgál. Van mód a fejlõdésre, a továbblépésre, és ezt most ön is pontosan érzi, tudja…

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 07.

A Hold az ön jegyében jár. Ez meglepõ fejleményekhez és fordulatokhoz vezethet. Ne cselekedjen elhamarkodottan, hanem koncentráljon a hosszú távú célokra. Most képes felismerni a lényegest, és nem megy bele jelentéktelen dolgok miatti vitákba. Ami fontos, azért viszont álljon ki!

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 06.

Az Ön uralkodó bolygója a Mars, már a Rák jegyében jár. Ne engedje, hogy bárki is érzelmileg zsarolja… A bolygóállások fizikailag is gyengíthetik Önt, fogyasszon minél több friss gyümölcsöt.

Skorpió horoszkóp - 2017. Jun. 05.

Az Ön uralkodó bolygója a Mars, már a Rák jegyében jár. Ne engedje, hogy bárki is érzelmileg zsarolja… A bolygóállások fizikailag is gyengíthetik Önt, fogyasszon minél több friss gyümölcsöt.