0 °C

Kos horoszkóp

Több horoszkóp
Érzékeny napja van ma: minden megjegyzést magára vesz, minden szóban hátsó gondolatot lát. Pedig nem így van: szeretik, és igénylik az ön társaságát a családtagjai. Elõbb eressze ki a gõzt, aztán törõdjön velük.

Bika horoszkóp

Több horoszkóp
A Vénusz az Ikrek jegyében áll, jó fényszögben a Jupiterrel. Valaki sok örömet szerez majd önnek, talán még ajándékot is kaphat. Nagyon felszabadultnak és vidámnak érezheti magát – ugyanakkor bátornak is! Egy konfliktushelyzetben határozottan kiáll valaki mellett, és az illetõ hálás lesz önnek.

Ikrek horoszkóp

Több horoszkóp
Derûs napra számíthat. Igaz, nem úgy alakul minden, ahogy azt eredetileg eltervezte, de lehet, hogy ez még jobb is így. A magányos órákra is szüksége van ahhoz, hogy élvezhesse azok társaságát, akik néha már az idegeire mennek.

Rák horoszkóp

Több horoszkóp
Ma sok pozitív megerõsítést kap, úgy általában az élettõl, de konkrét személyektõl is… A munkájának az eredményét is azonnal láthatja, ami elégedetté teszi. Az esti órákban viszont egy hír megzavarhatja a nyugalmát.

Oroszlán horoszkóp

Több horoszkóp
A Hold az Ikrek jegyében áll együtt a Vénusszal. Ma valamivel kapcsolatban lehull a fátyol a szemérõl, végre tisztán lát. Bár dühíti, hogy eddig hagyta magát félrevezetni, mégis jó, hogy végre szembesült a problémával. Most legalább tud tenni ellene!

Szűz horoszkóp

Több horoszkóp
Nem tud és nem is szabad elzárkóznia a megújulás, az újító tendenciák elõl. Ez akár átszervezést is jelenthet, ami, mint nem túl kellemes kötelesség jelentkezhet az ön számára. Ne féljen, mert jó is kisülhet belõle!

Mérleg horoszkóp

Több horoszkóp
Végre visszatér a jókedve és a magabiztossága. Ezzel együtt jár, hogy az életmódján is változtatni akar. Jól teszi, ha kipróbál egy új mozgásformát! Válasszon olyat, amit társaságban ûzhet, önnek ez való!

Skorpió horoszkóp

Több horoszkóp
Ma zöld lámpát kap minden hivatalos ügyintézés, joggal kapcsolatos feladat – ezek most lényegesen gördülékenyebben, gyorsabban mennek, mint pár nappal ezelõtt! Ha valamit meg kell szerveznie (nyaralás, ünneplés, családi összejövetel), ma azzal is végezhet!

Nyilas horoszkóp

Több horoszkóp
Ön hajlamos idõnként elsiklani a problémák felett, és egy legyintéssel elintézni õket. Ez idõnként áldás, máskor viszont a saját életét nehezíti meg vele. Ma hajlandó foglalkozni egy problémával, és gyors megoldást is talál rá.

Bak horoszkóp

Több horoszkóp
Bár ön általában visszafogott jellem, ma valaki a viselkedésével rákényszeríti, hogy színt valljon. Az illetõ viselkedése lehet pozitív és negatív is, de az biztos, hogy nem hagyja hidegen! Az is lehet, hogy egy nagy szenvedély veszi ma kezdetét…

Vízöntő horoszkóp

Több horoszkóp
A Hold és a Vénusz együtt állnak az Ikrek jegyében, most nehéz összpontosítania. Talán kisebb problémái adódnak az anyagiakkal kapcsolatban. Nem sok értelme lenne megérzéses alapon dönteni, vagy olyan kockázatot vállalni, amit nem engedhet meg magának.

Halak horoszkóp

Több horoszkóp
A mai nap ismét tovább növelheti önbizalmát. Dicséretben, kiemelésben részesülhet, és ezt még versenytársai sem vonhatják ma kétségbe. Ünnepelje meg a sikert!
További horoszkópok