0 °C

Kos horoszkóp

Több horoszkóp
A Mars, a Nap és a Merkúr is támadja az ön jegyét. Jó, hogy közeledik a hétvége, és lassíthat a tempón. Ha teheti, menjen egy kicsit hamarabb haza, és pihenjen egyet délután! Estére már új lendülettel töltõdhet fel.

Bika horoszkóp

Több horoszkóp
Ma találkozhat egy barátjával, akinek már régóta ígért valamit, és akinek most igazán szüksége lenne a segítségére. Ne tagadja meg tõle! A „haszon” nem csak a lelkiismeret megnyugtatása lesz, hanem a jó hangulat is, amit teremt magának…

Ikrek horoszkóp

Több horoszkóp
A Hold az Ikrek jegyében áll szemben a Szaturnusszal. Ma meglepõen õszintén beszél a családtagjaival, amivel egyrészt megtiszteli, másrészt viszont kicsit meg is sérti a õket… Ha hasonlóan reagálnak, akkor gondoljon arra, hogy õk is sok mindent felhalmoztak magukban.

Rák horoszkóp

Több horoszkóp
A Nap és a Merkúr a Rák jegyében áll, kimondottan könnyûnek látszik ez a nap. A kapcsolataiban is egyensúlyba kerülnek a dolgok, ha volt is valamilyen sérelem a párkapcsolatában, az már a múlté!

Oroszlán horoszkóp

Több horoszkóp
Van valamilyen különleges terve, de jó lenne, ha most nem inna elõre a medve bõrére… Egyelõre foglalkozzon az elõkészületekkel, és ne verje nagydobra, amit tervez. Sajnos fennáll a veszélye a kudarcnak.

Szűz horoszkóp

Több horoszkóp
A Hold az Ikrek jegyében áll, a Nap és a Merkúr a Rák jegyében látható. Hiába, hogy ma már a hétvégét érzi közelegni, a teendõk egyelõre teljesen elhavazzák… Sõt, úgy érzi, hogy egy nap alatt kell annyit elvégeznie ma, mint amennyit máskor egy hét alatt.

Mérleg horoszkóp

Több horoszkóp
Egy vitából még nem lehet messzemenõ következtetéseket levonnia. Ha a kedvese támadóan lép fel önnel szemben, az lehet pusztán azért, mert nehéz napja van, sok a dolga, vagy fáj a feje. Ne vegye magára!

Skorpió horoszkóp

Több horoszkóp
Kedvezõek a csillagok egy kisebb-nagyobb utazáshoz. Az ön elõtt álló hétvége kiválóan alkalmas lesz erre, ha ma jól dolgozik. Vonja be a családtagjait is az elõkészületekbe!

Nyilas horoszkóp

Több horoszkóp
Sok sikerre számíthat a mai napon. Ám ez nem szabad, hogy a fejébe szálljon, mert ezzel szinte biztos, hogy kivívja mások ellenszenvét. Pedig most éppenhogy nagy szüksége lenne a segítségükre…

Bak horoszkóp

Több horoszkóp
A Hold az Ikrek jegyében áll, szemben a Szaturnusszal, de a Nap és a Merkúr a Rák jegyében jár. Ezek megfelelõ bolygóállások ahhoz, hogy óvatos udvarlással, érzékenységgel és kedvességgel meg tudja nyerni valakinek a szívét. Most igazán boldog lehet.

Vízöntő horoszkóp

Több horoszkóp
A legjobbat tudja majd kihozni magából, de nem lustálkodhat. Feltétlenül jó munkát kellene végeznie. Lehet, hogy idõnként azt érzi majd, hogy az élet túl sokat követel öntõl, de ez nem így van, ezt ön is tudja…

Halak horoszkóp

Több horoszkóp
Igazán szerencsés napra számíthat: szinte minden sikerül önnek, amit elhatározott. A délutánt már töltse a párjával, most egymás közelségére van szükségük.
További horoszkópok