0 °C

Kos horoszkóp

Több horoszkóp
A Hold az Ikrek jegyében áll. Nehezen veszi fel a ritmust, le van lassulva, ez pedig bosszantja. Egy fontos kérdéssel kapcsolatban elbizonytalanodik – jobb, ha ezt õszintén megvallja a kollégájának, és tanácsot kér!

Bika horoszkóp

Több horoszkóp
Valaki megvallhatja önnek az érzéseit, vagy egyszerûen randevúra hívja – mindenképp hízelegni fog a hiúságának a dolog! Ha ön egyedülálló, akkor semmiképp se utasítsa el az illetõt, egy esélyt adjon a dolognak, mert ebbõl a románcból még akár tartós kapcsolat is alakulhat.

Ikrek horoszkóp

Több horoszkóp
Komoly ajánlatot kaphat a mai napon, de nem szabad elkapkodnia a döntést, mert sok múlik azon, hogy mit is lép. Jól teszi, ha a kedvesét mindenképpen beavatja, mielõtt bármit is tesz, valószínûleg tud adni egy-két okos tanácsot.

Rák horoszkóp

Több horoszkóp
Békés napra számíthat, a fõnöke vagy házon kívül van, vagy épp mással van elfoglalva… Akár kávézgathatna is egész nap, de ne tegye! Haladjon inkább elõre a feladataival, mert ma hatékonyan tud dolgozni. A Vénusz a Rák jegyében áll, emiatt inkább a kreatív feladatok állnak most önhöz közel.

Oroszlán horoszkóp

Több horoszkóp
Most sokkal érzékenyebb lesz, mint máskor, és sok minden jár a fejében, talán túl sokat is morfondírozik. Terelje el a figyelmét az aggodalmairól, mert azok teljesen alaptalanok! Munka után menjen el szórakozni.

Szűz horoszkóp

Több horoszkóp
Ma könnyen és meglepõen gyorsan végez eltervezett feladataival. Így aztán marad ideje arra is, amit már régóta halogatott, amit nem szeretett, vagy amitõl tartott kicsit. Ma olyan a csillagok állása, hogy ezt a nehézséget is leküzdi.

Mérleg horoszkóp

Több horoszkóp
A Hold az Ikrek jegyében áll. Sok a tennivalója, ráadásul elég zûrzavaros a helyzet a munkahelyén. A mai nap a változékonyságé: nagy viták és nagy összeborulások, bánatok és örömök váltogatják egymást. Az érzelmi hullámzásai azonban elbizonytalaníthatják a partnerét. Béküljenek ki!

Skorpió horoszkóp

Több horoszkóp
A Vénusz a Rák jegyében áll. Most lehetõsége lesz arra, hogy megmutassa egy, eddig rejtett tehetségét, képességét. Talán még a karrierjében is kamatoztathatja a tudását…

Nyilas horoszkóp

Több horoszkóp
A Jupiter kedvezõtlen kapcsolatban áll a Vénusszal. Az anyagi természetû ügyekhez a csillagok nem sokat tudnak hozzátenni, ezek inkább kedvezõtlennek látszanak. Vigyázzon a pénzére!

Bak horoszkóp

Több horoszkóp
Sok energiát adnak ma önnek a csillagok! A szerencse is a kezére játszik, „jókor lesz, jó helyen”, és élni is tud az így adódó lehetõségekkel!

Vízöntő horoszkóp

Több horoszkóp
Óvatosan kezdjen hozzá az új feladatokhoz, új akadályok kerülnek az útjába. Ez nemcsak idegesítõ, sok energiáját is felemészti… Tegye lassan a dolgát, és ne hamarkodjon el semmit.

Halak horoszkóp

Több horoszkóp
Keményen képes küzdeni azért, hogy elérje a céljait. Néha mégis kicsit jobb lehet engedékenyebbnek lennie. Ha képes a lemondásra az egyik oldalon, akkor a másikon viszont megkaphat valamit.
További horoszkópok