0 °C

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 21.

Bár ön általában visszafogott jellem, ma valaki a viselkedésével rákényszeríti, hogy színt valljon. Az illetõ viselkedése lehet pozitív és negatív is, de az biztos, hogy nem hagyja hidegen! Az is lehet, hogy egy nagy szenvedély veszi ma kezdetét…
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 20.

Bár ön általában visszafogott jellem, ma valaki a viselkedésével rákényszeríti, hogy színt valljon. Az illetõ viselkedése lehet pozitív és negatív is, de az biztos, hogy nem hagyja hidegen! Az is lehet, hogy egy nagy szenvedély veszi ma kezdetét…

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 19.

A Hold az Ikrek jegyében áll, nem tesz önnek jót ez a levegõ elemû energia… A fontos ügyek még kérdõjelesek, bizonytalannak lát mindent, és nehezen kerül pont a feladatok végére Ha majd a Hold jegyet vált, ön ismét nyugodtabb lesz, és lazábban intézheti majd a dolgait.

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 18.

Ma megfontoltnak kell lennie minden, a munkahelyével kapcsolatos kérdésben. Ha változtatni akar, nagyon alaposan meg kell vizsgálnia a lehetõségeket. Semmiképpen ne döntsön dühbõl! Ne mondjon ma még se igent, se nemet senkinek!

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 17.

Nehéz eldönteni, hogy a sors kényszeríti-e, vagy ideges kapkodása miatt kerül-e kínos helyzetbe. Anyagi problémák, vagy családi konfliktusok teszik próbára türelmét.

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 16.

Ma hosszú távra tervezhet, és ezeket a célokat a következõ hetekben el is érheti. Összpontosítson ezekre! Egy baráti tanács az üzleti életben is segítheti.

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 15.

Most hajlamos lehet arra, hogy borúsan lássa a dolgokat, és ott is problémát sejtsen, ahol nincs is. Hagyja a barátainak, hogy jobb kedvre derítsék! Ne ragaszkodjon a fájdalmas emlékekhez és a rossz tapasztalatokhoz, hanem próbáljon meg helyet teremtenek egy jobb idõszak számára…

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 14.

A bolygók állása kedvez a szerelemnek. Ha ön egyedülálló, akkor ma este semmiképp se maradjon otthon, menjen társaságba, szórakozóhelyre! A párkapcsolatban élõ Bakok jó híreknek örülhetnek, ha az összeköltözést tervezik, most sikerülhet rátalálni a megfelelõ otthonra.

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 13.

Most minden egy kicsit lassabban halad, ez pedig önt ingerültté teszi. Fogadja el, hogy nem lehet mindig a maximumon teljesíteni, néha ön is megengedhet magának egy kis lazaságot. Fáradtság ellen sportoljon egy órát a szabadban.

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 12.

A folytonos hadakozás felemészti erõit: Ha kicsit megnyugszik, és körülnéz, észreveheti, hogy többen vannak az önt támogatók, mint az ellenségek. A baráti vagy rokoni támogatás mint mindig, most is különösen jól jöhet.

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 11.

A Mars és a Nap is a Rák jegyében áll. Ez biztos jele annak, hogy megkapja a külvilág elismerését, és ezért most nem is kell különösebben sokat tennie – elég, ha becsülettel végzi a munkáját!

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 10.

Szép szerelmi kalandba csöppenhet a mai napon. Ám nem biztos, hogy tartós lesz a dolog, sõt, egy váratlan kalamajka is adódhat a flörtbõl… talán megjelenik egy féltékeny harmadik is!

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 09.

A Hold együtt áll a Plútóval a Bak jegyében. Ez nem egy egyszerû bolygóállás, nagyon feszült a hangulat. Vértezze fel ez ellen magát! Délután szervezzen egy jó programot a barátaival.

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 08.

A Hold az ön jegyében áll, kedvezõ napra számíthat! Arra azért ügyeljen, hogy ne akarja minden áron másokra erõltetni az elképzeléseit. Ezt a párja és a családtagjai joggal sérelmezik.

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 07.

Ami nem megy, kár ma erõltetni. A pénzre persze szüksége van, de ha úgy látja, egy forrása végképp elapadt, inkább keressen más lehetõségeket. A tartalékait sem kellene mind felélnie. Ön nagyon jól tud takarékoskodni.

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 06.

A Hold együtt áll a Szaturnusszal. Lehet, hogy ön úgy érzi, hogy csak a munkáját végezte, ám a környezete dicséretekkel halmozza el, és komoly jutalmat is kap. Igen is megérdemelte ezt az elismerést!

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 05.

Ön nyugodt természet, csak akkor válik agresszívvá, ha kihozzák a sodrából. A mai napon is megtörténhet ez, de azért ne harapjon túl nagyot. A támadás nem a személye ellen szól, csak a körülmények összejátszása miatt tûnhet úgy.

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 04.

A Plútó és a Mars még szemben állnak egymással. Jól teszi, ha tartja magát az elhatározásaihoz. Talán nehezebben megy a dolog, mint remélte, de egy párkapcsolati ügyben most nincs helye az engedékenységnek. A következetessége egyben a megbízhatósága záloga is.

Bak horoszkóp - 2017. Jul. 03.

A Hold a Skorpió jegyében áll. Egy kicsit önzõbbnek kellene lennie! Ha úgy érzi, hogy a kollégája, vagy üzlettársa, esetleg a saját élettársa kihasználja, vagy lekezeli önt, akkor legyen bátorsága visszavágni neki.