0 °C

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 23.

A Hold az Ikrek jegyében áll, szemben a Szaturnusszal, de a Nap és a Merkúr a Rák jegyében jár. Ezek megfelelõ bolygóállások ahhoz, hogy óvatos udvarlással, érzékenységgel és kedvességgel meg tudja nyerni valakinek a szívét. Most igazán boldog lehet.
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 22.

A Hold az Ikrek jegyében áll. Igyekezzen megõrizni hûvös gondolkodását, mert olyan feladatokkal kell szembe néznie, ami elsõ pillanapban nehéznek tûnnek, de némi töprengés után meg fogja találni a megoldást rájuk.

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 21.

A Nap és a Merkúr átlépett a Rák jegyébe. Ez azt mutatja, hogy több figyelmet kellene szentelnie a társának. Legyen óvatos a vitatkozásban, mert egy rossz szó ma akár a szakítást is jelentheti.

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 20.

A Hold a Bika jegyében áll, és ez kedvez önnek. Sikerül megváltoztatnia valamit, amit mára tervezett be. Szerelmi ügyekben ma ne határozzon, lehet, hogy holnapra megbánná. Mérlegeljen, mi a jobb: a hirtelen változtatás vagy a békés megértés.

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 19.

A Hold a Kos jegyében áll, kellemes fényszögben a Szaturnusszal. Valamivel kapcsolatban ideje tiszta vizet önteni a pohárba, akkor is, ha nehezére esik „bevallani” a dolgot! Visszaszerezheti valaki bizalmát.

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 18.

A Hold a Kos jegyében áll, és Ön még mindig csak a munkára tud gondolni. Mi lenne, ha felosztaná az idejét, két óra munka, négy óra pihenés. A délutánt mindenképpen hagyja szabadon a programok számára.

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 17.

Kellemes napra számíthat. Napközben sokat tud pihenni, jókat fõz, sokat beszélget a családtagjaival. Este vidám társaság várja, ahol öné a fõszerep. Ha ön egyedülálló, akkor most megismerkedhet egy különleges személlyel.

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 16.

Ma valamilyen meglepetésben lehet része. Lehet ez egy apróbb ajándék, vagy egy váratlan vendég. Akárhogy lesz is, biztosan örömét leli benne. Azt azonban ne feledje, hogy emiatt nem mondhat le megbeszélt találkozókat.

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 15.

Kudarcérzete támadhat egy talán meggondolatlanul kötött szerzõdés miatt. Ez a feszült idõszak ideges zavarokkal terhelheti önt, de katasztrófára azért ne számítson. Egy fontos munkát ma nem fog tudni befejezni.

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 14.

A munkahelyén most nyugalmat talál, néha még az unalom is környékezi. Ne izguljon: hamarosan felpörögnek az események. Délelõtt végezze el mindazt, ami rutinból megy, és készüljön fel a váratlanra!

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 13.

Nehéz napra számíthat a munkahelyén. Bármennyire is bosszantani akarják, ne vegye fel a kesztyût, õrizze meg hidegvérét. Most éppen a hallgatás lehet a legjobb fegyvere! A délután már békés hangulatúnak ígérkezik.

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 12.

A Plútó hatására ma minden kommunikációval kapcsolatos ügye zátonyra fut: félreértések, megfeneklett párbeszédek jellemzik a mai napot. Nem baj, ha ma egy kicsit kerüli mások társaságát, keresse a nyugalmat, az egyedüllétet!

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 11.

A Hold a Bak jegyében áll, a Mars a Rák jegyében látható. Ez egy kicsit gyengítheti Önt, ezért legjobb, ha ma csak lazít, és pihen. Reggel aludjon tovább, ez jót fog tenni. Csak azzal foglalkozzon, amihez éppen kedve van.

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 10.

Ma adódhat egy olyan helyzet, amikor muszáj színt vallania. Lehet, hogy eddig próbálta elkerülni ezt a szituációt, de most nincs mese, muszáj kinyilvánítania a véleményét.

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 09.

Ma a párkapcsolata kerül fókuszba, a kedvese az, aki több figyelmet kér, sõt követel! Este ünnepeljenek közösen! Okot és alkalmat mindig lehet találni.

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 08.

Egy elõre megbeszélt találkozón érdekes információkhoz juthat. Ne vonakodjon hát elmenni! Ha él a lehetõséggel és hasznosítja a hallottakat, sokat lendíthet a szekerén. Az este szép pillanatokat ígér és egy remek meglepetést!

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 07.

Ma csodálatos meggyõzõ munkát tud nyújtani. Jóformán semmilyen kérését nem utasítják el. Anyagi területen is adódhat egy esély, amelyet nem szabad elszalasztania.

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 06.

A Hold a Skorpió jegyében áll, ám más bolygóállások igyekeznek az Ön lehetõségeit, képességeit elvonni. Természetesen megpróbálhat mindent megtenni azért, hogy küzdjön ez ellen, de jobban tenné, ha alkalmazkodna a csillagok járásához, és csak azzal kellene foglalkoznia, ami a legfontosabb.

Bak horoszkóp - 2017. Jun. 05.

A Hold a Skorpió jegyében áll, ám más bolygóállások igyekeznek az Ön lehetõségeit, képességeit elvonni. Természetesen megpróbálhat mindent megtenni azért, hogy küzdjön ez ellen, de jobban tenné, ha alkalmazkodna a csillagok járásához, és csak azzal kellene foglalkoznia, ami a legfontosabb.