0 °C

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 23.

A Hold az Ikrek jegyében áll, a Nap és a Merkúr a Rák jegyében látható. Hiába, hogy ma már a hétvégét érzi közelegni, a teendõk egyelõre teljesen elhavazzák… Sõt, úgy érzi, hogy egy nap alatt kell annyit elvégeznie ma, mint amennyit máskor egy hét alatt.
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 22.

Ma jobban teszi, ha csendben végighallgatja a kritikát, sõt, esetleg meg is fogadja a kéretlen tanácsokat. Ha ellenszegül, kioszt, vagy pusztán csak „védekezik”, azzal olajat önt a tûzre!

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 21.

Ma legyen bizalmatlanabb a szokásosnál, ne higgyen el mindent, amit hall… Valószínûleg az irigység vezérli azt, aki egy önhöz közel álló személyrõl költ hamis híreket… Az anyagiak terén sem mennek simán a dolgok. Lehet, hogy vásárol valamit, ami utólag nem váltja be majd a hozzá fûzött reményeket.

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 20.

Nagyra értékeli az együttmûködést, de ma mégsem lesz könnyû együtt dolgozni másokkal. Úgy érzi, nem képes a jelenlegi "csapattal" megváltani a világot. Most akkor is kénytelen fenntartani a látszatot, úgyhogy uralkodjon az indulatain…

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 19.

Átláthatatlannak tûnnek az ügyei, túl sok feladata van mára. Ne engedje, hogy bármilyen probléma kibillentse a nyugalmából. Mindenre azonnal talál majd egy jó megoldást, csak haladjon szép sorjában.

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 18.

A Hold a Kos jegyében jár, de a Vénusz a Bika jegyében látható. Ön két lábbal áll most a földön, kitûnõ formában van. Legjobban akkor fogja érezni magát, ha sportol valamit. Menjen túrázni, sétálni, kirándulni.

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 17.

A fontos döntéseket el kellene halasztania, mert lelkileg nincs jó formában – a Hold a Halak jegyében áll szemben önnel. Ám van még mit csinálnia – tervezze meg például a nyaralását! Ha az anyagiak gátat is szabnak az ötletelésnek, azért rájöhet, hol tölthetné el kevés pénzbõl is a szabadságát.

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 16.

Túlságosan érzékeny lehet, még akkor is megsértõdik, ha jogos kritika éri, vagy épp egy barátjára tesznek megjegyzéseket. Ne vegyen mindent a lelkére! A munkával azért jól halad, még elõre is dolgozik egy kicsit.

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 15.

Rájöhet, hogy megbízhatónak hitt ismerõsei kifecsegik közös titkaikat. Keserû tapasztalatokat szerez az emberi képmutatás és színlelés terén. Kicsit tekintsen vissza az elmúlt idõszakra, és vonja le a tanulságokat!

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 14.

A mai nap talán eseménytelenül telik el, de lehet, hogy ön ma éppen ezt élvezi a legjobban. Az utóbbi idõben úgyis megszaporodtak a teendõi, most végre komótosan nekiláthat, hogy végezzen valamennyivel.

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 13.

Bár több bevételre számíthat, mégis hamar ki kell adni az autójára vagy a telefonjára, úgyhogy próbáljon meg spórolni. A családtagjaival kellene megbeszélni egy olyan ügyet, mely nyomasztja önt, tõlük kaphatja a legjobb tanácsot.

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 12.

A bolygók ma megadhatják a kezdõ löketet az önelemzéshez, ami – jóllehet – nem lesz ínyére való, de mindenképpen hasznára válik. Egy bizalmas beszélgetés sokat segíthet ebben, önnek és a másiknak is!

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 11.

A Hold a Bak jegyében áll, és különösen sokat segít Önnek abban, hogy egyezségre jusson egy nehéz kérdésben. A Mars a Rák jegyében látszik ez energikussá teszi.

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 10.

Ön szereti, ha kézzelfogható eredménye van a munkájának, és valószínûleg pihentetõnek találja, ha gyakorlatias feladatokkal foglalkozhat. Rendezze át a lakását, csinosítgassa az otthonát, vagy a kertben foglalatoskodjon! Este már élvezheti a jól megérdemelt pihenést.

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 09.

Telihold van a Nyilas jegyében. Ön ma a pozitív kisugárzásával képes meggyõzni valakit, így pedig esélye van rá, hogy végre valóra válthassa az álmait. Ehhez persze elõször is önmagában kell hinnie…

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 08.

A Merkúr már az Ikrek jegyében áll, ezért végre elismerik a tehetségét, szorgalmát! Ne legyen túlságosan becsvágyó, sem szigorú. Ne rontsa el a jó kezdeteket.

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 07.

Régen tapasztalt érzelmek kerítik hatalmukba, és nagy szenvedélyt hozhatnak az életébe. Fontolja meg, akar-e változtatni a biztoson pusztán kalandvágyból? Ha rosszul dönt, könnyen kicsúszhat lába alól a talaj.

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 06.

Az Ön uralkodóbolygója a Merkúr a másik otthonában, az Ikrek jegyében áll. Most sokkal jobban megy majd a kommunikáció, írja meg leveleit, bonyolítsa le telefonjait, amilyen gyorsan csak tudja. Segítsen a többieknek, de ne engedje, hogy kihasználják.

Szűz horoszkóp - 2017. Jun. 05.

Az Ön uralkodóbolygója a Merkúr a másik otthonában, az Ikrek jegyében áll. Most sokkal jobban megy majd a kommunikáció, írja meg leveleit, bonyolítsa le telefonjait, amilyen gyorsan csak tudja. Segítsen a többieknek, de ne engedje, hogy kihasználják.