0 °C

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 21.

Nem tud és nem is szabad elzárkóznia a megújulás, az újító tendenciák elõl. Ez akár átszervezést is jelenthet, ami, mint nem túl kellemes kötelesség jelentkezhet az ön számára. Ne féljen, mert jó is kisülhet belõle!
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 20.

Nem tud és nem is szabad elzárkóznia a megújulás, az újító tendenciák elõl. Ez akár átszervezést is jelenthet, ami, mint nem túl kellemes kötelesség jelentkezhet az ön számára. Ne féljen, mert jó is kisülhet belõle!

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 19.

Nagyszerû idõszak ez az újító ötletei, tervei megvalósítására. Ön igazi szervezõ zseni, és erre a képességére ma igen nagy szüksége is lesz. Nem kell azonban mindent önnek végeznie. Kérjen segítséget!

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 18.

A Hold a Bika jegyében áll, de a Mars és az Uránusz kedvezõtlen kapcsolata nehézkessé teszik ezt a napot. Ma ne ítélkezzen túl hamar, mert az érzelmei nem engedik, hogy reálisan lásson valakit. Talán akarva-akaratlan riválisának tekinti az illetõt, vagy egyszerûen irigyli a sikereit. Inkább a saját fejlõdésével törõdjön, boldogabb lesz!

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 17.

Egy cél, amit egykor fontosnak tartott, egyre jobban elhalványul ön elõtt. Lehet, hogy egy haszontalan szenvedélyt tartott tökéletes célnak, de most rájön, hogy tévedett.

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 16.

Érezheti a feszültséget a levegõben… Kivételesen élvezheti, hogy nagyobb a kavarodás, mint egyébként. Egy találkozás a barátaival erõsíti majd a lelkét, bátorságot és reményt ad. Kellemes estére számíthat.

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 15.

A Mars még a Rák jegyében áll, ez felerõsíti az elõnyös jellemvonásait. Ön higgadt és józan, egy nehéz helyzetben ma épp ez rántja ki a bajból. A barátait is jó tanácsokkal tudja támogatni.

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 14.

Ma a könnyed problémamegoldással vívhatja ki a kollégái megbecsülését. Olyan javaslattal állhat elõ, amellyel jelentõsen megkönnyíthet egy munkafolyamatot. Ha továbbra is eltökélten és szorgalmasan dolgozik, akkor bizonyosan észreveszik a munkáját a felettesei is…

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 13.

Ne keresse a bajt, inkább próbáljon meg együttmûködni a kollégáival, még akkor is, ha ez egyelõre ellentmond az ön nézeteinek. A dolgok menet közben is megváltoztathatók: akkor derülhet ki, hogy kinek is van igaza.

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 12.

Sikeres pénzügyi tranzakciót, vagy szerzõdéskötést bonyolíthat le a mai napon, ne halogassa a döntést! Némi kockázatot is vállalhat az üzleti életben. A szívügyekben viszont „menjen biztosra”, ne kockáztassa a meglévõ kapcsolatát egy flört miatt!

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 11.

Ma valamilyen új feladattal bízzák meg, ami egyelõre ismeretlen terepet jelent az ön számára, de ne aggódjon, élvezni fogja! Egy barátjától jó hírt kaphat, ami valamilyen módon önt is érinti.

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 10.

Vegyes hatások érik ma a Szûz jegyét. Ma jó esélyei lesznek arra, hogy olyan dolgokat véghez vigyen, amirõl azt gondolta, soha sem fogja tudni megcsinálni. Az ingerültségével azonban elronthatja a saját örömét…

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 09.

Az utóbbi idõben lehetséges, hogy felszedett néhány kilót, pedig az életmódján nem változtatott sokat. Ebben az idõszakban feltétlenül egészségesebbé kellene tennie az étrendjét, és többet kellene mozognia.

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 08.

A Hold a Bak jegyében áll. Ön szívesen segít másoknak, másokon. De ma ne várjon hálát ezért. Különösen a férfiak fognak szenvedni attól, ha elkötelezettnek kell érezniük magukat…

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 07.

Ma különösen tettre kész és lendületes lesz. Kondíciója is remek, így bármilyen váratlan helyzetben helyt tud majd állni. Van egy terve, amit nagyon is szeretne megvalósítani, ám ezügyben sok emberrel kellene kompromisszumot kötnie…

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 06.

Váratlan, szenvedélyes szerelmet jeleznek a bolygók! Kapcsolatba kerülhet valakivel, aki azonnal leveszi a lábáról… Bár nem egészen világos, bízhat-e az illetõben, mindenképp érdemes adnia egy esélyt a románcnak. Azért legyen óvatos!

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 05.

A Hold a Nyilas jegyében áll. Nehezen viseli ma, ha nem a tervei szerint alakulnak a dolgok, pedig most erre minden esélye megvan sajnos… Viszont ha képes erõt venni magán, és rugalmasan állni az eseményekhez, akkor akár kellemes meglepetés is érheti!

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 04.

A Merkúr és a Hold jól kapcsolódnak egymáshoz. Most már hozhat komoly döntéseket, akár a megérzéseire hallgatva is. A mai napot elégedetten zárhatja, és talán egy jó üzletet is sikerül tetõ alá hoznia.

Szűz horoszkóp - 2017. Jul. 03.

Ha már elhatározott valamit, akkor kár lenne azt feladnia az elsõ akadálynál. Inkább erõlködjön még egy kicsit: elõbb-utóbb engedni fognak önnek. Meglesz a szükséges engedély, jóváhagyás, pénz, vagy bármi, amire szüksége van!