0 °C

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 21.

A Vénusz az Ikrek jegyében áll, jó fényszögben a Jupiterrel. Valaki sok örömet szerez majd önnek, talán még ajándékot is kaphat. Nagyon felszabadultnak és vidámnak érezheti magát – ugyanakkor bátornak is! Egy konfliktushelyzetben határozottan kiáll valaki mellett, és az illetõ hálás lesz önnek.
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 20.

A Vénusz az Ikrek jegyében áll, jó fényszögben a Jupiterrel. Valaki sok örömet szerez majd önnek, talán még ajándékot is kaphat. Nagyon felszabadultnak és vidámnak érezheti magát – ugyanakkor bátornak is! Egy konfliktushelyzetben határozottan kiáll valaki mellett, és az illetõ hálás lesz önnek.

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 19.

Rendeznie kellene a költségvetését. Ha most nincs is módjában minden tartozását kiegyenlíteni, készítsen részletes ütemtervet, és tartsa is magát ahhoz! Ha átláthatóbbá válnak a pénzügyei, attól ön is megnyugszik.

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 18.

Akármit is tervezett a mai napra, sajnos számítania kell rá, hogy az elmaradhat. A kedvese megbetegszik, vagy más, váratlan akadály merülhet fel. Még így is lesz valami érdekesség a mai napon, ami, vagy aki az otthonában látogatja meg.

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 17.

A Hold a Bika jegyében áll. Most sokkal gyorsabban, hatékonyabban halad a feladataival, mint egyébként. A Nap együtt áll a Marssal, tanúja lesz egy-egy veszekedésnek, amelybe mások igyekeznek majd önt is bevonni. Tartsa magát távol ezektõl.

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 16.

A Vénusz az Ikrek jegyében áll. Lehet, hogy szerencsét fog hozni Önnek. Lehet ez nyeremény egy szerencsejátékon, ha idõben játszott, vagy egy különleges lehetõséget is ön elé sodorhat az élet.

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 15.

Ma minden úgy zajlik, ahogy eltervezte. Most igazán harmonikusan tud kapcsolódni másokhoz, ezért ha van valamilyen komoly téma, amit meg kell valakivel beszélnie, most hozakodjon vele elõ.

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 14.

A Hold a Halak jegyében áll, és ez az energia valósággal magával ragadja önt. Elfogja az utazási láz. Rajta! Ha teheti, akkor legalább egy rövid kiruccanást szervezzen a hétvégére. Ma a találkozások és a baráti kapcsolatok állnak az fókuszban. Nyugodtan lazíthat egyet, ilyen napnak is kell lennie.

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 13.

A Hold együtt áll a Neptunusszal, a Halak jegyében. Ez nagyon kedvezõ lesz az ön számára, anyagi ügyleteiben is jó lehetõségeket kap. Arra viszont figyeljen, nehogy idõ elõtt kifecsegje a terveit - a Merkúr kedvezõtlen fényszögben áll az Uránusszal, hirtelen olyasmi is kicsúszhat a száján, amit nem lenne szabad elmondania.

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 12.

A Hold a Halak jegyében áll. Nyugtalanság, félreértések és kisebb bosszúságok is elõfordulhatnak ezen a napon. Fontos, hogy megbeszéléseire jól felkészülten érkezzen, mert csak így érhet el sikereket.

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 11.

A munkatársai szívbõl támogatják a törekvéseit, így most könnyedén szerezhet szövetségeseket. Ez a nap alkalmas lehet az elmélyültséget igénylõ, bonyolult problémák megoldására, a nagyobb lélegzetû ügyek kidolgozására.

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 10.

A Merkúr és a Hold is támadja a Bika jegyét. Ha teheti, ne vitatkozzon a feletteseivel, fõleg akkor nem, ha nõnemû az illetõ! A családban ez az idõsebb nõrokonokra vonatkozik, béküljön inkább ki velük.

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 09.

A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Ez egy nagyon jó esély arra, hogy újfajta felismerései legyenek önmagával és az életével kapcsolatban. Vonuljon egy kicsit félre, pihenjen, relaxáljon!

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 08.

A Hold már a Bak jegyében áll. Alkalmas a nap arra, hogy az elmaradt munkát feldolgozza, a ház körüli nagyobb feladatokat elvégezze. Délután aztán jutalmazza meg magát, vegyen magának valami apróságot, vagy egyen egy finom ebédet a barátaival.

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 07.

A Merkúr az Oroszlán jegyében áll. Kalandos vállalkozásba kíván fogni, ami nagy hozamot ígér. Az átmeneti nehézségek ne szegjék a kedvé. Mikor ön már feladta a szervezést, a sors gondoskodik a jó fordulatról. Éppen jókor, mert már kezdte elveszíteni a hitét az emberekben.

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 06.

Összejöhet néhány barátjával egy kis beszélgetésre. Élvezni fogja a történéseket, bár néhány kis vita elõfordulhat. Lehet, hogy nem fog egyetérteni valakivel, aki ráadásul rendkívül befolyásos személyiség. Vigyázzon a szavaira!

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 05.

Ha nem is szeretné, mégis meg kell mutatnia az oroszlánkörmeit. Mert ez most jogos önvédelemnek számít. Mondja ki, amit gondol, vállalja a konfliktust, akár a fõnökével szemben is!

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 04.

A Hold a Skorpió jegyében áll, ez az egyetlen támadás, ami a Bika jegyét ma éri. Így több energiát fog érezni, és gyorsan nekiláthat tervei megvalósításához, fõleg akkor, ha kreatív tevékenységekbõl származhatnak.

Bika horoszkóp - 2017. Jul. 03.

A Hold a Skorpió jegyében áll. Könnyedén kezdõdik ez a nap, igazán frissen ébred. A Mars és a Neptunusz segít megvalósítani önnek egy kreatív ötletét.