0 °C

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 23.

Ma találkozhat egy barátjával, akinek már régóta ígért valamit, és akinek most igazán szüksége lenne a segítségére. Ne tagadja meg tõle! A „haszon” nem csak a lelkiismeret megnyugtatása lesz, hanem a jó hangulat is, amit teremt magának…
A horoszkópok üzemeltetője: az astronet.hu

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 22.

Túl nagy terheket vállalt magára mostanában. Pedig sok munkáját meg is oszthatná munkatársaival, gyermekeivel. Bízzon bennük! Ezzel nemcsak a terheket, hanem az örömet is megosztja.

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 21.

A Hold a Bika jegyében áll. Most minden fontos lehet, amivel edzeni tudja a testét, aerobic, torna, jóga, vagy bármi. Tegyen egy nagy sétát a szabadban, vagy menjen úszni, strandolni, ha teheti.

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 20.

A Hold a Bika jegyében áll, Ma bármit elérhet, mindent megkaphat, szinte „csakúgy”, nem kell különösebben küzdenie érte… Környezetében az emberek ma nagyon barátságosak. Használja ki ezt egy olyan dolog megbeszélésére, ami már régóta nyomja a lelkét. Este jó társaság várja.

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 19.

A Vénusz a Bika jegyében látható a Neptunusz szextiljében. Ez felerõsíti az intuícióját, és ragyogó üzletekhez segíti majd. Ne hagyja, hogy Önnel szemben másokat részesítsenek elõnyben! Ma lesz egy ragyogó ötlete, amit nyereséggel tud megvalósítani.

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 18.

A Hold a Kos jegyében áll, de a Vénusz a Bika jegyében ragyog. Ez a hétvége személyes kapcsolatairól szól majd, a szerelemrõl, együttlétrõl és a gyengédségrõl. Már a délelõtt is nagyon kellemesen fog telni. Kérheti nyugodtan az ágyba a kávéját!

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 17.

Sûrû napja lesz! Talán egy vendégfogadás elõkészületei vesznek el sok idõt, vagy ünneplésre készülõdnek, de az biztos, hogy sok munkája akad a ház körül. Szerencsére ön is tele van lendülettel, így ez nem okoz gondot!

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 16.

Egy régi vágyát ma végre megvalósíthatja, de csak akkor, ha nem számít senki segítségére, és csak a saját feje után megy. A saját tetterejében bízhat! Ne halogasson semmit! A párját viszont vonja be a terveibe.

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 15.

A Hold a Halak jegyében áll. Nagy örömére szolgál, hogy hírt hall egy régi barátjáról. Érzelmeit nem kell háttérbe szorítania, de ne siesse el a dolgokat. Lehet, hogy sok mindenben megváltoztak, mégis megtalálják a közös hangot!

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 14.

A munkahelyén viharfelhõk gyülekeznek, a fõnöke alaposan kioszt mindenkit. Akár még önt, személyesen is érheti kritika. Ne vegye a szívére, de fontolja meg, mert talán van némi igazsága.

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 13.

Régi ismerõsével találkozik, akivel remekül elbeszélgetnek. Felidézik a múlt eseményeit, és jót derülnek egy-egy történésen. Az is lehet, hogy egy régi vonzalom éled újra az életében. Jól gondolja meg, bele akar-e vágni!

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 12.

Tartózkodjék az értelmetlen féltékenykedéstõl, vagy túlzottan birtokló magatartásról és a manipulatív taktikáktól, intrikáktól – most hajlamos lesz erre, pedig ez általában nem jellemzõ önre, vagy legalábbis nem ilyen nagy mértékben…

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 11.

A Hold a Bak jegyében áll. Nem kell mindent komolyan vennie, amit mások mondanak Önnek. Egy kicsit szétszórttá válik. Próbáljon meg lazítani.

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 10.

Foglalkozzon egy kicsit magával! Ma a sûrû programok mellett is szánjon idõt egy kis elmélkedésre, relaxációra. Fontos felismerései lehetnek, de csak akkor, ha sikerül magában újra megtalálni a nyugalmat!

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 09.

A mágikus Nyilas-telihold hatása alól ön sem tudja kivonni magát! Ma szánjon egy kis idõt az önelemzésre, az elmúlt idõszak eseményeinek átgondolására. Összhangba tud kerülni önmagával és a világgal is.

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 08.

A Vénusz már a Bika jegyében áll. Szüksége van valakire, akivel megoszthatja a problémáit, gondjait. Gondolja végig, ki az, akiben igazán megbízhat? Keresse fel az illetõt, biztos lehet abban, hogy megértésre talál!

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 07.

A Merkúr már az Ikrek jegyében van, ma szemben áll a Holddal. Ez az ön számára kicsit „erõs” bolygóállás. Csodálatosan tud érvényesülni, kívánságait meg fogják hallgatni, de talán egy kicsit sok lesz a mély érzelmekbõl, a nagy kihívásokból.... Most ne hozzon fontos döntéseket, és ne eszközöljön nagyobb beszerzéseket.

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 06.

A Hold a Skorpió jegyében áll, önnel szemben. Ma nem használ a mellébeszélés. Muszáj felvállalnia az adott helyzetet, és helyt állnia, amennyire lehet. A felelõsséget is vállalnia kell egy bizonyos balul sikerült tettéért.

Bika horoszkóp - 2017. Jun. 05.

A Hold a Skorpió jegyében áll, önnel szemben. Ma nem használ a mellébeszélés. Muszáj felvállalnia az adott helyzetet, és helyt állnia, amennyire lehet. A felelõsséget is vállalnia kell egy bizonyos balul sikerült tettéért.