Vincze Dávid blog bejegyzései


Critician
Teljes név: Vincze Dávid
Kor: 33
Nem: Férfi
Lakóhely: Magyarország, Budapest

A mai világban olyan emberek nevezik egymást ismerősnek, akik nem tudnak egymásról semmit, csak a nevüket. Az emberek mindent eltitkolnak és elhallgatnak egymás elől. Sosem nyílnak meg egymás előtt. Az emberek valójában csak egy töredékét ismerik azoknak, akiket az ismerőseiknek neveznek. Az alapján a töredék alapján alkotnak képet arról az emberről. Ez a kép ilyen töredékes formában hamisan …

A szexmániás emberek amikor beszélnek egy nővel, akkor a nő mellét nézik. Nem hozzájuk beszélnek, hanem a mellükhöz. Nem azért tartják velük a kapcsolatot, mert igénylik a társaságukat, hanem mert szeretkezni akarnak velük. A szexmániás emberek nem a nőbe, hanem a vaginájukba lesznek szerelmesek. Számukra a nő az csak egy eszköz, ami hozzánőtt az erogén zónákhoz.

A szexmániás embereket a használt kifejezések alapján is fel lehet ismerni. Nem azt mondják, hogy „felállt a hímvesszőm”, hanem hogy felálltam. Ez úgy hangzik, mintha a péniszük lennének ők maguk.

Akinek szűk a látóköre, azt nehéz meggyőzni az igazságról. A szűk látókörön kívül nem lát semmit. Olyanok, mintha vakok lennének. A vakoknak nem lehet megmutatni semmit. Azért nem lehet, mert félnek. Biztonságban érzik magukat, ha abban hisznek, amennyit látnak. Amit nem látnak, az ismeretlen számukra. Az ismeretlentől félnek az emberek, mert jelenthet jót és rosszat is.

Egy ember határozatlanságát könnyen le lehet mérni ha éppen beszél. Bizonyos szavak és szóhasználatok erre utalnak.
Itt van öt példa:
– Őőő…
– Nem tudom!
– Izé.
– Ilyen.
– Hát.
Az első esetnél rendszerint elhallgat az egyén az „őőő” után. Ilyenkor eltanakodik, bizonytalan és döntésképtelen.
A „nem tudom” gyakran hagyja el az…