CorelDRAW Graphics Suite

A CorelDRAW jelenleg a legnépszerűbb vektorgrafikus rajzolóprogram, melynek segítségével cégemblémákat, grafikákat, szórányagokat, vagy akár üzleti kiadványokat és alaprajzokat is készíthetünk.
A legtöbb szakmának van olyan területe, ahol kiválóan alkalmazható a napi munkában.

Segítségével kevés munkaidő ráfordítással, látványos és a célnak megfelelő tájékoztató eszközök készíthetőek.

Egyedi névjegykártyákat, szórólapokat, reklámtábla grafikákat, webes alkalmazásokat, tájékoztató- és reklámfüzeteket hatékonyan és pontosan készíthetünk el vele.
Minden szakmában van lehetőség a folyamatok hatékonyságának növelésére a CorelDraw programrendszer használatával.
Beküldő: admin
Köszönjük a felhasználónak
Pont: 4 Szavazatok: 1
  Megtekintések: 8617 Verzió: 15.2.0.661 Beküldve: 392317904  
Oszd meg a letöltést másokkal is!
A letöltés a nulled2.net weboldalon található! A funbit.hu nem tárol semmilyen fájlt a szerverein, tevékenységeteljesen legális, nem ütközik semmilyen jogszabályba. Amennyiben mégis kivetni valója van a letöltéssel kapcsolatban,úgy a funbit@funbit.hu email címen jelezheti ezt.
CorelDRAW Graphics Suite letöltés ingyen, CorelDRAW Graphics Suite ingyenes letöltése, Free YouTube to MP3WMA Converter ingyen, CorelDRAW Graphics Suite letölt, CorelDRAW Graphics Suite letöltése, Free YouTube toMP3 WMA Converter ingyen, CorelDRAW Graphics Suite ingyen program

Tekintsd meg a kedvenc mobilod! A legjobb filmek csak a Funbiten

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/sessions/ingyphu1) in Unknown on line 0