HotSpot Shield

Wifi kapcsolat létesítése során még akkor is veszélynek vagyunk kitéve, ha fizetős HotSpot-ot választunk, adatainkba, a notebookon tárolt információkba nem csak beleshetnek azok, akiknek ezt nem szívesen kötnénk az orrára, de - egyes országokban - akár bizonyos internetcímekhez, információkhoz való hozzáférésünket is korlátozhatják, cenzorként állhatnak gépünk és az internet közé. Kivéve, ha mi nem bújunk emögé a HotSpot pajzs mögé, amely egyfajta VPN-t (Virtual Private Network) alakít ki gépünk és az internet gateway között. Adataink mintha csak egy alagútban közlekednének, láthatatlanok maradnak az avatatlan szemek előtt.
Beküldő: admin
Köszönjük a felhasználónak
Pont: 0.00 Szavazatok: 0
  Megtekintések: 1055 Verzió: v1.12 Beküldve: 341913701  
Oszd meg a letöltést másokkal is!
A letöltés a letoltes.prim.hu weboldalon található! A funbit.hu nem tárol semmilyen fájlt a szerverein, tevékenységeteljesen legális, nem ütközik semmilyen jogszabályba. Amennyiben mégis kivetni valója van a letöltéssel kapcsolatban,úgy a funbit@funbit.hu email címen jelezheti ezt.
HotSpot Shield letöltés ingyen, HotSpot Shield ingyenes letöltése, Free YouTube to MP3WMA Converter ingyen, HotSpot Shield letölt, HotSpot Shield letöltése, Free YouTube toMP3 WMA Converter ingyen, HotSpot Shield ingyen program
Tekintsd meg a kedvenc mobilod! A legjobb filmek csak a Funbiten