VIPRE Antivirus + Antispyware

A Sunbelt Software hazai képviselete bejelentette a VIPRE Antivirus + Antispyware vírusirtó új, 3.2-es változatát, amely immár magyar nyelven is elérhető.  A VIPRE Antivirus + Antispyware védelmi rendszer proaktív, intelligens vírusvédelmet, teljes értékű kémprogramok elleni védelmet, kernel szintű fájlvédelmet, rootkit eltávolító technológiát és az e-mailekben érkező káros csatolmányok szűrését nyújtja egyetlen programban. A napi többszöri vírus- és kémprogram adatbázis frissítés segítségével a szoftver automatikusan és észrevétlenül működik, teljes védelmet biztosítva számítógépnek, vagy akár egy egész cég hálózatának.
Beküldő: admin
Köszönjük a felhasználónak
Pont: 0.00 Szavazatok: 0
  Megtekintések: 1860 Verzió: v4.0 Beküldve: 320546953  
Oszd meg a letöltést másokkal is!
A letöltés a letoltes.prim.hu weboldalon található! A funbit.hu nem tárol semmilyen fájlt a szerverein, tevékenységeteljesen legális, nem ütközik semmilyen jogszabályba. Amennyiben mégis kivetni valója van a letöltéssel kapcsolatban,úgy a funbit@funbit.hu email címen jelezheti ezt.
VIPRE Antivirus + Antispyware letöltés ingyen, VIPRE Antivirus + Antispyware ingyenes letöltése, Free YouTube to MP3WMA Converter ingyen, VIPRE Antivirus + Antispyware letölt, VIPRE Antivirus + Antispyware letöltése, Free YouTube toMP3 WMA Converter ingyen, VIPRE Antivirus + Antispyware ingyen program
Tekintsd meg a kedvenc mobilod! A legjobb filmek csak a Funbiten