AVG Anti-virus

Bár az AVG Anti-Virus Free Edition jó ideje letölthető a letoltes.com-ról, az AVG 8.5-nek (illetve az ehhez készülő frissítéseknek) új szócikket szenteltünk a Biztonság rovatban, mivel ez az első olyan ingyenesen is hozzáférhető verzió, amely mesterséges intelligenciával képes önmagát fejleszteni, és heurisztikus algoritmusával a két frissítés között kialakuló vírusmutációk ellen is védelmet nyújt. Az új AVG Identity Protection összetevő megosztja tapasztalatait a többi felhasználóval is, így a lokálisan összegyűjtött védelmi információk újratelepítés esetén sem vesznek el.  Az otthoni felhasználók számára egy gépre ingyenes változat újdonsága, hogy ezúttal beleépítették a kereskedelmi verziókból már ismert web védelmet is.
Beküldő: admin
Köszönjük a felhasználónak
Pont: 0.00 Szavazatok: 0
  Megtekintések: 946 Verzió: v8.5 B420 Beküldve: 323626834  
Oszd meg a letöltést másokkal is!
A letöltés a letoltes.prim.hu weboldalon található! A funbit.hu nem tárol semmilyen fájlt a szerverein, tevékenységeteljesen legális, nem ütközik semmilyen jogszabályba. Amennyiben mégis kivetni valója van a letöltéssel kapcsolatban,úgy a funbit@funbit.hu email címen jelezheti ezt.
AVG Anti-virus letöltés ingyen, AVG Anti-virus ingyenes letöltése, Free YouTube to MP3WMA Converter ingyen, AVG Anti-virus letölt, AVG Anti-virus letöltése, Free YouTube toMP3 WMA Converter ingyen, AVG Anti-virus ingyen program
Tekintsd meg a kedvenc mobilod! A legjobb filmek csak a Funbiten