Kamionosok és Prostik Éjszakája @ ColumbusClub


 Beküldte: Bényei Benjámin
Kamionosok és Prostik újra a Columbusban!

Február 25.-én szombaton az ország egyik legnagyobb népszerűségének örvendő őrülete, a Kamionosok és Prostik éjszakája újra Balatonfüreden!

Tavaly novemberben a Columbusban már egyszer hatalmas hangulat kerekedett a sok bajszos hózentrógernek és harisnyakötős melltartónak öltözött partibetyároknak és bestiáknak köszönhetően. A kivetkőzős-beöltözős mulatozás tovább szedi az unalom köréből áldozatait, s aki február 25.-én éjszaka felülkerekedik a kényelmén, egyben keresztet is vethet a nyugalmára – legalábbis erre az egy éjszakára bizonyosan!

Az ördögi kör tovább gyűrűzik tehát, s a Kamionosok és Prostik privát időjósai szerint a következő megmozdulás előestéjétől másnap hajnalig derűsek lesznek az éghajlati viszonyok a ColumbusClub falai között. Hogy a plafonról is folyni fog a jókedv, és fülledt lesz az erotika, azt csukott szemmel is előre borítékolhatjuk, mint ahogyan azt is, hogy aki ide beteszi a lábát, az felhagyhat minden reménnyel – már ami a gyors távozást illeti…

A maskarába bújt közönség talpa alá valóját Leslie Smith húzza majd, lépre csalva a gyanútlan füleket, s mozgásba lendítve a lábakat és a kezeket.

Ha nem akarsz kilógni, akkor beöltözöl. Az pedig már legyen a te választásod, hogy melyik karakter szimpatikusabb, nemre, korra való tekintet nélkül!
Oszd meg az eseményt másokkal is!
Esemény helye: Balatonfüred
Az esemény már lejárt ekkor: 2012. Február 25. 22:00
  Értékeld az eseményt
Pont: 3.33 Szavazatok: 3
Nincs feliratkozott vendég az eseményre.

Események közel hozzád