Miranda IM v

Kicsi, könnyen kezelhető ingyenes csevegőprogram, amelyet akár USB-kulcstartón is magunkkal vihetünk. Képes csatlakozni a legtöbb ismert üzenetküldő szolgáltatáshoz, így az ICQ, MSN, Yahoo, IRC, AIM, Jabber, Gadu-Gadu és Tlen kapcsolatainkat is használhatjuk. Indítását követően először regisztráltatni kell magunkat a Miranda szerverén, majd kiválasztani a megfelelő kommunikációs hálózatot. Extrák: a fejlesztők weboldaláról több száz ingyenes bővítmény tölthető le. A programról bővebben olvashat a letöltés.blog -on.
Beküldő: admin
Köszönjük a felhasználónak
Pont: 0.00 Szavazatok: 0
  Megtekintések: 958 Verzió: v0.9.22 Beküldve: 352107809  
Oszd meg a letöltést másokkal is!
A letöltés a letoltes.prim.hu weboldalon található! A funbit.hu nem tárol semmilyen fájlt a szerverein, tevékenységeteljesen legális, nem ütközik semmilyen jogszabályba. Amennyiben mégis kivetni valója van a letöltéssel kapcsolatban,úgy a funbit@funbit.hu email címen jelezheti ezt.
Miranda IM v letöltés ingyen, Miranda IM v ingyenes letöltése, Free YouTube to MP3WMA Converter ingyen, Miranda IM v letölt, Miranda IM v letöltése, Free YouTube toMP3 WMA Converter ingyen, Miranda IM v ingyen program
Tekintsd meg a kedvenc mobilod! A legjobb filmek csak a Funbiten