OpenOfficeorg v

Elkészült a legfrissebb változat az ingyenesen használható irodai szoftverből. Csiszoltak a képek megjelenésén, ami különösen az apró mintázatok esetében jelent látványos javulást. Változott a képek mozgatása is, a pontozott körvonalak helyett a kép árnyát látjuk. A Microsoft programjaiból olyan jól ismert aláhúzások mellett "feléhúzások" is szerepelnek az OpenOffice eszköztárában, vagyis a betűk fölött is képes vonalat megjeleníteni a program. Jelentősen továbbfejlesztették a szöveghez fűzhető megjegyzések rendszerét, valamint program alapvető kezelési funkcióit is, mint például az átnevezés. A felhasználók számára azonban az egyik legfontosabb fejlesztés, hogy az OpenOffice már képes az utóbbi időben elterjedt Microsoft prezentációs formátumok, a .pptx,.docx, és .xlsx kezelésére.  
Beküldő: admin
Köszönjük a felhasználónak
Pont: 0.00 Szavazatok: 0
  Megtekintések: 1323 Verzió: v3.3 Beküldve: 375319270  
Oszd meg a letöltést másokkal is!
A letöltés a letoltes.prim.hu weboldalon található! A funbit.hu nem tárol semmilyen fájlt a szerverein, tevékenységeteljesen legális, nem ütközik semmilyen jogszabályba. Amennyiben mégis kivetni valója van a letöltéssel kapcsolatban,úgy a funbit@funbit.hu email címen jelezheti ezt.
OpenOfficeorg v letöltés ingyen, OpenOfficeorg v ingyenes letöltése, Free YouTube to MP3WMA Converter ingyen, OpenOfficeorg v letölt, OpenOfficeorg v letöltése, Free YouTube toMP3 WMA Converter ingyen, OpenOfficeorg v ingyen program
Tekintsd meg a kedvenc mobilod! A legjobb filmek csak a Funbiten