Vincze Dávid blog bejegyzései


Critician
Teljes név: Vincze Dávid
Kor: 33
Nem: Férfi
Lakóhely: Magyarország, Budapest

Minden ember egyéniségként tekint magára, miközben magával az egyéniség fogalmával nincsenek tisztában. Relatív, mi számít egyéniségnek. Valamilyen szinte mindenki egyéniség. Az egyéniségre törekednek manapság sokan. Közülük, akik nem elég kreatívak, kirívó viselkedéssel és öltözködéssel próbálnak egyéniséggé válni. De pont emiatt lesznek penetránsok.

Az emberek azért szeretnek fölényeskedni, mert akkor irányíthatnak másokat. Nem szeretnek kiszolgáltatott helyzetben lenni. Az emberek egoisták és jóra törekednek. Azt akarják elérni, hogy nekik előnyös helyzeteik legyenek. Ezért megtesznek mindent, hogy fölényt szerezzenek mások felett.

Azok az emberek, akik hazudnak és megjátsszák magukat, azok nem a valódi önmagukat adják mások elÅ‘tt. Az az ember, akit eljátszanak, az egy külön ember. Míg azt az embert játsszák, addig a saját önmaguk háttérbe szorul. Olyan, mintha a saját önmaguk halott lenne. Amikor örülnek, nem önmaguknak okoznak örömet, és amikor szomorúak, akkor nem önmaguk érzi a szomorúságot, hanem az a másik önma…

Azok az emberek, akik tudják, hogy nincsen igazuk és a véleményük pontos okát nem tudják, azok gyakran folyamodnak erÅ‘szakhoz vagy éppen megalázzák, rákényszerítenek másokat arra, hogy elfogadják a véleményüket. Akik biztosak valamiben és tudják is miért biztosak, azok nem folyamodnak erÅ‘szakhoz, mivel nem az erÅ‘szakkal akarnak meggyÅ‘zni másokat, hanem észérvekkel. Vannak olyanok is, akik bizto…

Egyes férfiak úgy tekintenek a nőkre, mint egy vaginához odanőtt lényre. A férfiak a nőket gátló, nehezítő körülménynek tartják a vaginához való eljutáshoz. A nők számukra a legnagyobb élvezeti eszköz hordozói.