Eladó programok
Eladásra kínálunk kedvező áron előre megírt weboldalrendszereket, portálrendszereket, programokat nagyon gyors előkészítéssel, webarculat mellé akár pár órán belül beüzemelhető saját sablonszerű tartalomkezelő rendszereket, webes alkalmazásokat, programokat.
Pár referencia az előre megírt programjaink, rendszereink közül:
  • Egyszerűbb webáruház rendszer (akár pár órán belül beüzemelhető, 7.000 Ft -tól)
  • Galéria, képkezelő rendszer (akár pár órán belül beüzemelhető, 4.000 Ft -tól)
  • Egyszerűbb, bemutatkozó honlap, kezelhető aloldalakkal (egyedi igény szerint, már 5.000 Ft -tól)
  • Saját internetes TV / rádió szolgáltatás (egyedi igény szerint, már 7.000 Ft -tól)
  • Online számlázóprogram (akár pár órán belül beüzemelhető, már 6.000 Ft -tól)
  • Instant bemutatkozó oldal (egyedi igény szerint, akár pár órán belül beüzemelhető, már 3.000 Ft -tól)
  • Képátméretező PHP program (akár pár órán belül beüzemelhető, már 2.000 Ft -tól)
  • Képátméretező PHP program (akár pár órán belül beüzemelhető, már 2.000 Ft -tól)
Webarculat
Bízza ránk weboldalának kinézetét és olyan arculatot készítünk honlapjának, mely egyedi, stílusos és felhasználóbarát - legyen az céges vagy magánhonlap. Tekintse meg referenciáinkat
Design, grafika
Bízza ránk a grafikai munkákat is, vállalunk szórólapok, borítók, hirdetések tervezését, minták, corel munkák elkészítését, fotók és photoshop munkák kivitelezését is. Tekintse meg a referenciáinkat
Hirdetési felületek
Bízza ránk hirdetési kampányát, és a célzott hirdetésekkel nagy népszerűséget szerezhet termékeinek, szolgáltatásainak. Vegye fel velünk a kapcsolatot és megtaláljuk a legjobb megoldást weboldalának népszerűsítésére!
Letölthető anyagok
A funbit.hu csapata nem kér olyan szolgáltatásért, programért, rendszerért anyagi ellenszolgáltatást, amiért nem kéne. Akik rendelkeznek alapfokú programozási tudással, azok is jó helyen járnak.
Eladó, kész portálok
Használatra kész, ingyenes beüzemeléssel, kedvező áron átvehető és üzemeltethető honlap-rendszerek, a költségeket többszörösen megtérítő portálok. Tekintse meg ajánlatainkat!
Eladó programok
Főként webes programok, kiegészítések. Megvásárolható, kérésre beüzemelhető programok, melyek fellendíthetik cége honlapját, webáruházát. Ajánlatainkért kattintson ide!
Rólunk mondták
Ügyfeleink teljes mértékű elégedettsége bizonyítja szolgáltatásaink és termékeink magas színvonalát. Tekintse meg ügyfeleink véleményeit!
A Funbit.hu csapatát alakulásuktól kezdve ismerem, és mindig csodálattal figyeltem fel munkájuk minőségére, a csapat precízitására és gyorsaságára. Megismerésük után nem sokkal eljött az idő amikor cégem szolgáltatásait interneten keresztül is szerettem volna népszerűsíteni, így hát hozzájuk fordultam, és weblapom elkészítését rájuk bíztam. Mindent az elvárásaimnak megfelelően készítettek el, gyorsan, ügyesen és nagyon kedvező áron.
Kovácsné M. Éva
Egy kedves ismerősöm ajánlására kerestem fel a Funbit.hu fejlesztői csapatot, szükségem volt egy termékek forgalmazására alkalmas weblapra. Mivel kezdő vállalkozó voltam, elsősorban az ár érdekelt. Miután egyeztetünk telefonon keresztül a weblapról, rögtön nekiáltak a munkához. Alig telt el pár nap, és el is készült a megrendelt weblapom. Mivel munkájuk minősége felülmúlta elvárásaimat és mert anyagilag sem volt megterhelő számomra a honlap elkészítettetése, ezért csak pozitív véleményt tudok mondani a Funbit.hu fejlesztőiről.
Takács Balázs (27 éves vállakozó)
Kapcsolat
Bényei Benjámin vagyok, a Funbit.hu vezető-fejlesztője és egyben tulajdonosa, és további 29 weboldal készítője. 8 éve foglalkozok programozással. Korábban több nagyobb portál üzemeltetője voltam, 2011 óta a Funbit vezetőjeként vagyok ismert.
Készíts saját weboldalt egyszerűen! Kattints a legjobb mobilokért!