Honlapkészítés másképp

Ha ingyenes blogokról és weblapokról van szó, sokaknak automatikusan a wordpress ugrik be, mint elsődleges platform. Jóllehet ez a rendszer jótékony hatással van a honlapunk keresőmotorokban nyújtott teljesítményére, ám csak nagyon kevesen tudják, hogyan is lehet a platformot igazán jól és szakszerűen használni. A WP komplikáltságának köszönhetően igen könnyű elveszni az installálandó pluginek végtelen útvesztőjében, de az oldalak alapvető beállításai is okozhatnak fejfájós perceket a kezdő bloggerek és a szárnyukat bontogató honlaptulajdonosok számára.

Veszélyes ez a kacifántosság, hiszen mire egy prezentálható és megfelelően működő honlapot összeraknak a felhasználók, addig akár el is mehet a kedvük az önkifejezés ezen módjától. A tapasztalatlanabb bloggerek ezért inkább az egyszerűbb blog.hu, vagy a blogger.com szolgáltatásai felé fordulnak. Azt sajnos már csak kevesebben tudják közülük, hogy a uCoz.hu ingyenes weblapkészítő mekkora segítséget jelentene a számukra…
Amellett, hogy a wordpress és a blog.hu is remekül működik a hozzáértő kezek közt, a uCoz.hu számos olyan szolgáltatást is nyújt, amit az előbb említettek egyáltalán nem. A 250 design-sablon egy dolog, erre még csak kevesen kapják fel a fejüket. De az ingyenes, korlátlan tárhely már komolyabb fegyvertény, illetve a 21 szabadon felhasználható -folyamatosan frissített- modul (Webáruház, Blog, Kérdőívek, stb…) és a több ezer widget is érdekes lehet sokunknak. Mindemellett egy népes magyar felhasználóbázis és aktív fórumközösség is lelkesen vár minden új tagot.

Nem számít, ha nem vagy otthon a webdesignban, ha nem tudsz a css és php kódokkal bánni, vagy épp csak a böngésződben találkoztál eddig HTML fájlokkal. Nem kell órákig túrnod a Google keresőjét a megoldás után, és nem szükséges több száz oldalas könyveket forgatnod a JAVA programnyelvről sem.
A uCoz egy könnyen kezelhető, dinamikus tartalomra épülő, teljesen ingyenes megoldást kínál mindazoknak, akik villámgyorsan szeretnének egy teljes funkcionalitásában pompázó weblapot, vagy blogot készíteni. A moduláris felépítésnek köszönhetően ebben a rendszerben nem kerül 10 másodpercnél több munkába egy fórumot, képgalériát, vagy éppen egy youtube videót integrálni a honlap bármely részébe.
A napokban hatodik születésnapját ünneplő szolgáltatás egy olyan univerzális, nem hétköznapi cms (content management system) rendszert kínál a hétköznapi embereknek, amivel gyakorlatilag profi weboldalakat hozhatnak létre percek leforgása alatt.
Persze egy üres honlap önmagában még nem túl izgalmas, de a uCoz csak eddig a pontig fogja a közösség tagjainak kezét: a tartalom már teljes mértékben a felhasználókon múlik. A uCoz egy a 21. században született, 21. századi igényeket kielégítő szolgáltatás.
Oszd meg a cikket másokkal is!

További tutorialok

Hallgass bele a legjobb zenékbe a funbit rádión Hallgass bele a funbit zenetárba, a legjobb zenékbe

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/sessions/ingyphu1) in Unknown on line 0