4”-os iPod touchok is érkeznek 12-én?

Dátum: 09/09/2012

Ha hinni lehet a híreszteléseknek, nemcsak az iPhone 5 lepleződik le, hanem 4”-os kijelzőjű iPod touchokat, felturbózott iPod nanókat és shuffle-ket is bemutat az Apple szeptember 12-én.

Egy-két nap, és itt van szeptember 12., az IT-világ 2012-es évének egyik nagy eseménye: az Apple végre bemutatja az iphone 5-öt. Azonban – egyes híresztelések szerint – az okostelefon mellett feltuningolt iPodok is szerepet kapnak majd.

Az iPod shuffle-ket érintő változások nem lesznek eget verők, annyi tűnik bizonyosnak, hogy az eddigi 5 szín helyett 8 szín közül lehet majd választani. A mostani iPod nano teljesen új kódnevet kapott, ami utalhat jelentősebb dizájnváltásra és technikai módosításokra – mindesetre olvastunk már wifivel ellátott, s a korábbiaknál magasabb iPod nanóról.


A legérdekesebbnek talán a 4”-os, 16:9-es megjelenítőjű iPod touch ígérkezik – az Apple itt ugyanazt a kijelzőméretet használja, mint az iPhone 5-nél, ám hogy lesz-e köztük egyéb eltérés, arról egyelőre nem tudni. Mindenesetre úgy tűnik, az eddigieknél drágább és a szó szoros értelmében színesebb iPod touchokról lesz szó. Két nap múlva kiderül!

Hozzászólások