Száguld a T-Mobile új mobilnete

Dátum: 02/01/2012

Egyelőre Budapest 40%-a élvezheti a 4G/LTE hálózat nyújtotta sebességet, az országos lefedettség 2013-ra várható. Száguld a T-Mobile új mobilnete

A vállalat három hónapos tesztelés után indította el negyedik generációs LTE hálózat alapú, szupergyors mobilinternet szolgáltatást. A hálózatfejlesztés 2012-ben is intenzív ütemben folytatódik - a tervek szerint 2012-ben a fővárosban, míg 2013-ban az ország majdnem 100 százalékán lehetővé válik a másodpercenkénti 21 megabites sebesség.

A szolgáltatás igénybevételéhez a Net&Roll 4G mobilinternet csomagra és LTE-képes mobilinternet stickre van szükség. Az utóbbi 2 éves hűségnyilatkozat mellett ingyenesen elvihető, míg az előbbi (ugyancsak hűségnyilatkozattal) március végéig akciósan, 9990 forintért rendelhető meg - a havidíj kétezer forintos kedvezménye az első három hónapra vonatkozik.

A T-Mobile közleménye szerint a tesztelők roppant elégedettek voltak a 4G/LTE hálózattal, a böngészés és az online játék a szélessávú vezetékes internet használatához hasonló élményt nyújt.

Forrás: MTI/T-Mobile/Hír24

Hozzászólások