Varga Viktória blog bejegyzése


Miért dönts a Kyocera nyomtató bérlés mellett?

Ha még nem ismernéd jól a márkát, akkor már szolgáltatunk néhány jó érvet, hogy miért érdemes a Kyocera nyomtató bérlés mellett dönteni.

Kezdjük talán egy rövid ismertetővel a Kyocera vállalatról:

Japán tulajdonú cég, melynek székhelye Kiotóban található. Dr. Kazuo Inamori alapította 1959-ben, eredetileg Kyoto Ceramic Részvénytársaságnak hívták, ami finom kerámiákkal foglalkozott. Manapság a Kyocera a világvezető gyártói közé tartozik a high-tech kerámiák, elektromos irodai felszerelések, elektromos alkatrészek, napelemek, mobiltelefonok előállításában. A cég három fontos területet lát el termékeivel: információ és kommunikáció; környezetvédelem; életszínvonal növelése. Ez utóbbihoz tartozik az is, hogy rengeteg szociális támogatást is kezdeményez, mint például Kyoto díjat, vagy gyermekek utaztatása.

Megkapta a Buyers Lab minősítését is

2018-ban a KYOCERA Document Solutions megkapta a Buyers Lab a legmegbízhatóbb színes multifunkciós készüléket gyártó minősítést. A díj 2018-ban lépett érvénybe, azonban egy 3 éves komoly tesztelési időszak előzte meg, amikor is dizájnt a fejlesztést és a gyártást vizsgálták. Maximális értékelést ért el színminőség, a nyomtatási sebesség és az alacsony költségek szempontjából.

“A KYOCERA színes nyomtatói jogosan érdemlik meg a Kiváló megbízhatóság jelzőt, ugyanis minden készüléke maximális pontszámot ért el,”- George Mikolay, a Keypoint Intelligence igazgató-munkatársa.
A Kyocera nyomtató bérlés egy biztonságos és jó befektetés

Ha valóban komoly munkaeszközt keresel, akkor a Kyocera nyomtatók kiváló választást jelentenek számodra! A versenytársak között kiemelkedő minőség, tartósság és ár-érték arány, ami a gépet és nyomtatási költséget jelenti. Azért, hogy meggyőzzünk az interneten felkutattunk néhány független véleményt.

„Jó árú, megbízható termék, az átlagnál nagyobb igénybe vételnek van kitéve, és remekül helytáll.”

„Gazdaságos, masszív, remek támogatja minden jelenlegi op rendszer. “Van benne anyag” feelingű termék. Gyors nyomtatás.”

„1. Olcsó toner, mert az utángyártott 2017 elején 2790 Ft, 1600 lap kapacitással.
2. 100. 000. – lap nyomtatásáig biztosan nem kell szervizhez fordulni a leírása alapján, ez otthonra nagyon sok.”

„Nagyon szuper, nagyon gyors, könnyű használni, feltelepíteni is pillanatok alatt lehet. nagyon halk és jó minőségű a nyomtatás.”

„62000 oldal után is hibátlan”

„ Tudatosan választottuk ezt a márkát, mivel már sok jót hallottunk róla. Még csak néhány hónapja használjuk a terméket, de eddig mi sem csalódtunk. Gyors, jó minőségű, könnyen kezelhető és olcsó vele a nyomtatás.”

„Ha igazán jót akarsz, akkor kyocera. Kicsit drágább, mint a többi, viszont elnyűhetetlen, és a legolcsóbban üzemeltethető. Gyári tonerrel 2 Ft körül van egy oldal.”

„A készülék, valamint a tonerek ára hosszú távon kedvező, a gép megbízható, kezelése egyszerű.”

„Olcsó, jó minőségű termék, erre számítottam. Könnyen beüzemelhető.”

Közel 50 éves múlt, kitüntetések és kiváló véleményekkel tudjuk jellemezni ezt a márkát. A Kyocera egy igazán nyughatatlan vállalkozás, ami folyamatosan fejleszt és újít. Próbál az élet több területén helytállni és az így megszerzett tudást kamatoztatni a termékeiben és a munkájában.
Válaszd bátran Te is a Kyocera termékeket!

Tudjuk, hogy nehéz kiválasztani a legjobb nyomtatót, hiszen minden vállalkozásnak egy kicsit más az igénye. Azonban vannak dolgok, amikben biztosan mindenki egyet ért:

kiváló minőség
jó ár-érték arány
egyértelmű kezelőfelület
gazdaságos nyomtatás

Mindezeknek a paramétereknek ezek a nyomtatók megfelelnek, így a Kyocera nyomtató bérlés egy garantáltan jó döntés a vállalkozásod számára!

https://www.nyomtatoberlesgy or.hu/2019/03/08/kyocera-nyomtato-berles /

Hozzászólások


További bejegyzéseim