webshopman blog bejegyzése


Mi lenne velünk, ha egyik napról a másikra eltűnne fürdőszobánkból a mosdókagyló? Elképzelhetetlen lenne, ugye? Annyira a mindennapjaink részévé vált, hogy fel se tűnik, mennyire jelentős szerepet képvisel az életünkben. A nap kezdetén, a reggeli tisztálkodások alkalmával, napközben a toalett használat utáni kézmosáskor, az esti fürdések alkalmával, mind – mind használjuk. Valljuk be, elég nehéz lenne nélküle az élet.

Anyagát tekintve többnyire öntött márvány, kerámia és porcelánból készítik korunk mosdókagylóját. Az öntött márvány mosdókagylók, öntött műkő zúzalékból készülnek, aminek köszönhetően eltér a kerámiától, mivel így sokkal egyedibb kivitelezési lehetőségek állnak rendelkezésünkre. Megbízhatóak és nagyfokú szilárdsággal bírnak, mérettől függetlenül. Felületük ellenáll az elszíneződésnek.

A porcelán mosdót magas hőmérsékleten égetik ki, amit ezt követően fehér mázréteggel vonnak be. Szilárdság, keménység az ismérve, aminek köszönhetően rendkívül sokáig használhatjuk őket. Tisztíthatósága is igencsak könnyűnek mondható.

Igényeinkhez mérten választhatunk többféle méret közül, akár kis kézmosó, szimpla és dupla mosdóval is ékesíthetjük fürdőszobánkat vagy mosdóhelységünket. Kis helységekbe már 38 cm –es változatot is találhatunk. A kis kézmosók kompakt kialakítása miatt, tökéletes a kisebb méretű helységekben. A nagy terekkel rendelkező helyekre akár 150 cm-es, extra méretű medencével vagy széles peremmel ellátott mosdók is szóba jöhetnek.

Formavilágát tekintve sokszínűség jellemzi a mosdókagylókat, mosdótálakat; kerek, ovális, valamint aszimmetrikus, ezen felül lehet még akár háromszög és hajó formájú is.

Beépítését illetően, találhatunk pultra, bútorra építhető, falra szerelhető mosdókagylókat, mosdótálakat.

Biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot, hiszen a választék mosdókat illetően óriási.

http://mosdoshop.hu/webshop-t ermekek/ontott-marvany-kis-kezmoso-mosdo k-/12

Hozzászólások


Andras90

(14/12/2018 08:12)  


http://magyaregeszseg.eu/vannak-bajok-a- hasaban/

Andras90

(14/12/2018 08:12)  


http://magyaregeszseg.eu/vannak-bajok-a- hasaban/

További bejegyzéseim