webshopman blog bejegyzése


Miért válasszak sarokkádat fürdőszobámba?

Függetlenül attól, hogy fürdőszobánk kicsi vagy nagyméretű, érdemes fontolóra venni sarokkád beépítését. A fürdőszoba alapterületét maximálisan kihasználják, mindehhez pedig dekorativitás és elegáns design is társul.
Ezen kádak legpompásabb tulajdonságai közé tartozik, hogy a kihasználatlan sarkokat tökéletesen betöltik, a fürdőszobából pedig kevés járófelületet foglalnak el, ez által könnyedén közlekedhetünk mellette.
Kisebb területű helyiségekbe választhatunk 120 cm-es oldalszélességgel rendelkező kádakat, de elérhetők már az igazán grandiózus, kétszemélyes sarokkádak is.

Alaprajzuk tekintetében a körcikkformák a legelterjedtebbek, ezen belül is az egynegyed körcikk. Ez a forma azért nagyon népszerű, mert nem igényel hosszú, egyenes falfelületet annak beépítésekor.

Ezen kívül kapható még ötszögletű vagy akár aszimmetrikus sarokkád is.
Belső, medence részük tekintetében is nagy a felhozatal. Készülhetnek négyszögletes, trapéz, homokóra, illetve ovális formában is.
Léteznek ülőrésszel ellátott kádak is, melyek amellett, hogy kényelmes zuhanyzást tesznek lehetővé, pakoló helyet is biztosítanak kozmetikumaink, tusolószereink számára.

A sarokkádakhoz kiegészítőket is vásárolhatunk, melyek még inkább maximalizálják kényelmünket.
Ilyenek pl. a fejtámlák, biztonsági kapaszkodók stb.

Anyaguk tekintetében elsősorban akril vagy lemez kádról beszélhetünk. De találhatunk öntött márványból készülteket is. Mindenki a saját pénztárcájának megfelelő változat közül választhat igényei szerint, ezzel is szebbé téve otthonát.

http://mosdoshop.hu/webshop- termekek/sarok-akril-kad/216

Hozzászólások


További bejegyzéseim