webshopman blog bejegyzése


Mire figyeljünk, mielőtt felújítjuk fürdőszobánkat?

Sok család a nyári időszakra időzíti a fürdőszoba felújítását, ugyanakkor erre nincs előírt időpont, akármikor bele lehet vágni.
Vannak, akik hosszan tervezgetik, boltokat járva, katalógusokat nézegetve, internetet böngészve, barátokkal, szakemberekkel beszélgetve, és vannak, akik hirtelen ötlettől vezérelve belevágnak.
Mindenféleképpen fontos, hogy megtaláljuk az arany középutat az esztétikum és a praktikum, no meg az anyagi lehetőségeink között.

Lehet, hogy elég néhány apróság lecserélése a fürdőben, egy új fogmosópohár, egy szappanadagoló, vagy egy zuhanyfüggöny.
Lehet, hogy elég csak a csaptelepeket lecserélni, és máris megújul a fürdő.
Manapság már szerencsére különböző stílusú csaptelepekből is válogathatunk, legyen az akár klasszikus elegáns, letisztult modern, bohém fiatalos vagy kifinomult romantikus.
Ahogy változik a család, úgy változnak az igények is. Más szempontok fontosak egy fiatal párnak, egy kisgyermekes családnak vagy az idősebbeknek.

A gyerekeknek a fürdőkád egyben játszótér is, az idősebbek részére praktikusabb egy zuhanykabin. És milyen jó egy fárasztó, stresszes nap után ellazulni egy kád forró vízben!
A fürdőszoba otthonunk egyik fontos bázisa, érdemes elegendő időt és energiát áldozni rá, hogy ne csak egy szükséges hely legyen a lakásban, hanem megfelelő alap, ahol jókedvűen és harmonikusan kezdjük a napot és megérdemelt, pihentető alvással fejezzük be. Ahol a gyerekeknek nem nyűg a fogmosás, hanem örömteli kötelesség.
Ehhez nyújtanak észrevétlen segítséget a megfelelő fürdőszobai mosdók, zuhanyok, csaptelepek, fürdőszobai kiegészítők.

http://mosdoshop.hu/web shop-termekek/mosdo-csaptelep/25

Hozzászólások


További bejegyzéseim