NFS Undercover játékteszt
Nemrég egy nagyon szuper játékot teszteltem, melyet az Electronic Arts készített. Már a játék méretén is ...
Hozzászólások: 3 db
Új hozzászólás írása

NFS Undercover játékteszt

Nemrég egy nagyon szuper játékot teszteltem, melyet az Electronic Arts készített.

Már a játék méretén is észre vehetjük, hogy egy komoly game-vel lesz dolgunk.

Verzióját illetöen ez egy 7.1-es Need for Speed játék.

Rögtön a menüje elárulja nekünk, hogy az Electronic Arts újból hü lesz jó hírnevéhez és a Pro Street után egy még nagyszerübb játékot dob piacra.

A menüje jól navigálható, szép színekkel ellátott, bár a háttér lehetne szebb is, de a játék multiscreenes, azaz képernyöfelbontás független.

Ahogy már megszokhattuk van Quick Race lehetöség, ahol betekintést nyerhetünk a játékba, kipróbálhatjuk az autókat, versenyezhetünk a pályákon.

Ám az igazi kihívást a Carrer mód jelenti, ahol új karriert indíthatunk és belevághatunk a kökemény versenyzésbe.

És tényleg kökemény versenyzésröl van szó, mert a pályák számomra nagyon nehezeknek tüntek, van olyan rész, melyet tízszeri egymásutánban sem tudtam végigvinni, de kitartás gyözelmet arat.

Lehet egyetlen vagy négy ellenfél ellen is versenyezni, melyekhez más-más pálya tartozik. Van rendörös körözés, autós üldözés és még egy jó pár pálya és a hozzá tartozó játékmódok.

A grafikájáról annyit, hogy a készítök biztos sokat foglalkoztak vele, mert kifogástalan és kitünö színekben pompázik, az autók élethüek, és egyéb más játékélményt fokozó kiegészítök is kielégítik vérmes elvárásaimat.

Driftelni a kanyarodás közben, az 5-ös gomb megnyomásával lehetséges, amit már a Pro Street-ben megszokhatunk, illetve sikeres csúszkálás után kaphatunk nitrot, mely megintcsak elég kevésre lett limitálva. Ami talán idegesítö lehet, hogy a szembe érkezö forgalommal ütközö kocsink felborul nitrozás közben is, így hát elég súlyos frontális ütközést szenvedhetünk, melynek esetén legjobb helyezésünkböl áteshetünk a legrosszabba.

Az autógarázsban tuningolhatjuk csodajárgányunkat különbözö, teljesítményt javító kiegészítökkel, melyek igencsak drágák, illetve ezzel párhuzamosan az autókat is elég keményen meg kell fizetni, melyre késöbb szükségünk lesz, mert az alap verdánktól a nehezebb pályákon nem sok mindent várhatunk.

Nekem tetszett ez a játék, habár a PC-s változatát meg sem közelíti, illetve a változás a grafikán és a menün kívül a Pro Street óta nem lényeges, de úgy összeségében jól összerakott játék.

Pontozásom: 8.5/10
Beküldő: adminHozzászólás elküldve: Nov. 28. 18:18

RE: NFS Undercover játékteszt

Szerintem elég jó játék , legalábbis nekem nagyon fekszik Nevetős
Beküldő: Chobrah 88Hozzászólás elküldve: Máj. 01. 18:13

RE: NFS Undercover játékteszt

Nokián nem megy no
Beküldő: tomi6230iHozzászólás elküldve: Máj. 01. 20:32
Új hozzászólás írása

  Keresés a felhasználók között
  Keresés a fórumban
Szerkessz saját blogot, teljesen ingyen Tekintsd meg mint mond a horoszkóp