Marian Cozma és az MKB Veszprém kéziseiről
Harmincfős cigány banda gyilkolta meg a válogatott kézilabdást A veszprémi kézilabdacsapat válogatott já...
Hozzászólások: 7 db
Új hozzászólás írása

Marian Cozma és az MKB Veszprém kéziseiről

Harmincfős cigány banda gyilkolta meg a válogatott kézilabdást

A veszprémi kézilabdacsapat válogatott játékosának, Iváncsik Gergő gyermeke született, ezt ünnepelte meg a gárda szombatról vasárnapra virradóra egy veszprémi szórakozóhelyen - mondta Hunyadfalvy Ákos, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának társadalmi elnöke azt, amiről már a rendőrségi kihallgatásán is beszámolt.

Az összetűzés sérültjeinek állapotáról szólva elmondta, hogy a horvát kapust, Ivan Pesicet hátulról vesén szúrták, s a sérült szervet a kórházban egy gyors műtét után már el is kellett távolítani. A társai segítségére siető szerb Zarko Sesumot úgy fejen rúgták, hogy elveszítette az eszméletét, jelenleg éppen koponyaröntgent végeznek rajta.

"A játékosok normálisan viselkedtek, táncoltak, amikor egy mintegy 30 fős társaság megtámadta a barátnőjével táncoló Cozmát. A verekedés az utcán folytatódott, ekkor Cozmát szíven szúrták, Pesicet pedig vesén. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, minden bizonnyal nem helybéliekről van szó" - mondta Hunyadfalvy Ákos. Az elkövetők származásáról először a HunHír szerzett információkat a magyarországi médiumok közül.

Néhány hozzászólás:

miranda - 2009.02.08. 14:03

Frissítés (febr. 8. 13.07): 1.) Egy szemtanú beszámolója (kis javítással): "Szeretném részletesen összefoglalni az egész helyzetet. Több éve járok szórakozni erre a szórakozóhelyre és kijelenthetem, hogy egy teljesen normális, kulturáltan szórakozni tudó réteg kedvelt szórakozóhelye volt ez klub. Az elmúlt 5 évbe, mióta idejárok, soha egy verekedést nem láttam, max egyszer egy pofon elcsattant, de ennyi. Tegnap este is egy szokásos bulinak indult, ugyan azok az arcok, ismerősök, barátok. Fél 1 fele megjelentek a veszprémi kézilabdázók is, de ez egy természetes jelenség volt, mivel ez egy általuk is gyakran látogatott hely volt. Mindig jól el tudtak vegyülni discoban, tehát soha nem voltak nagyra magukra, hogy ismert sportolók, soha nem nagyképűsködtek. Sőt nagyon közvetlenek voltak (ha ez ember leállt velük beszélgetni akkor gyakran meghívták 1-1 italra), szóval egy szimpatikus társaság benyomását keltették mindig. Fél 2-2 tájékán mikor kimentem az illemhelyre, akkor a beléptetőnél ott ált kb 15 db nagydarab, kigyúrt, kockafejű, barátságtalan kinézetű cigány. Ekkor meg is jegyeztem magamnak, hogy ha ezen az estén nem lesz verekedés, akkor soha (de eszembe sem jutott az, hogy itt majd a kés kerül elő). Lementek a zsúfolt szórakozóhelyre, aminek az lett a vége, hogy többen inkább elhagyták a helyet. Ismerőseim megrökönyödve kérdezték tőlem, hogy honnan került elő ez a társaság, mert soha senki sem látott még ilyet Veszprémben (ezt nem mellébeszélés, mivel évek óta a szombat estéim nagy részét Veszprém vmelyik szórakozóhelyén töltöm, és én sem láttam őket sohasem). A cigány társaság látva a szűkös helyet felmentek az emeletre, ahol egy koktélbár van, majd 3 óra magasságában ismét lejötték a picében található disco részre, ahol szinte egyből belekötöttek a pult környékén állókba és így a MKB Veszprém kézilabdázóiba is. A filmekbe illő verekedés egyből kialakult: ordibálás, székdobálás. Ütöttek mindenkit aki épp ott volt. Ekkor a villanyt felkapcsolták, zene leállt majd megpróbálták szétszedni őket. Ezek után kimentek az utcára és kint folytatódott a verekedés. Majd jött a barátom és mondta hogy a Kozmát kint az utcán a bejárat előtt a CIGÁNYOK SZÍVENSZÚRTÁK és ott fekszik az útesten. Mikor kimentünk, már ott voltak a mentők, akik több perce élesztették újból, és a rendőrök kérdezgették ki az embereket.

A konkrét esetet nem láttam, amikor leszúrták, de az előzmények alapján egyértelműen kijelenthető hogy a 15 fős CIGÁNY társaság a tettes. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a szórakozó hely meg az utca, ahol leszúrták Kozmát, az is be van kamerázva.

Most már csak remélni tudom, hogy tetteseket elkapják és elég nagy lesz a társadalmi felháborodás és a nyomás ahhoz, hogy a rendőrség, politikusok és mindenki őszintén és határozattan kimondja, hogy itt igenis cigányok voltak, és itt az országban komoly baj van a cigánysággal és ez így nem mehet tovább. Nagyon csalódott lennék akkor, ha minden ***os kisebbségi szervezet nyomására ezt az ügyet elbagatelizálnák és egy átlagos szórakozóhelyi késelésként állítanák be, mert ez nem az volt. Itt konkrétan lejött egy cigány társaság, oda ahol korábban soha nem volt balhé, és egyből verekedést provokáltak, és MEGÖLTEK egy és súlyosan megsebesítettek két köztiszteletnek örvendő élsportolót."


robkova - 2009.02.08. 13:43

"A legújabb hírek szerint Zarko Sesum megvakult az egyik szemére. Térlátása nem lesz, azaz játszani soha többé nem fog tudni. Köszönjük, cigányok!"

Ez a 15 cigány jó érv lenne a halálbüntetés visszaállítására. Remélem gyorsan elfogják a tetveket, bár ha az elkövető cigány, a rendőrség valahogy nincs a helyzet magaslatán. (Lásd: Horák Nóra gyilkosai)


Mátrix - 2009.02.08. 13:38

http://szentkoronaradio.com/belfold/2009_02_08_ciganyok-keseltek-meg-a-kezilabdasokat#comment-45050

"Egy neve elhallgatását kérő szemtanú elmondása szerint a Patrióta nevű szórakozóhelyen mulattak kézilabdásaink, mikor a cigányok a pultos lánynak egy ütés következtében eltörték az állkapcsát. A veszprémi játékosok a nő védelmére siettek, miután székek repkedtek, üvegek törtek, majd a konfliktus a szórakozóhely előtt folytatódott. Itt szúrták le a három játékost, kik közül a román légiós Marian Cozma meg is halt. A konkrét eseményről szóló információnkat a rendőrség még nem tudta megerősíteni."

Carnivora - 2009.02.08. 13:37

URL

zorró - 2009.02.08. 13:35

Az összes libsi portál azt írja " tévedésből ölték meg a fiatal sportolót" Ja az más, úgy már rendben van. Hiszen csak a feszültséget akarták levezetni. Rengeteg gondjuk van. Ez a válccság, meg a recsesszió, hát a parasztok mibű fizetik a segííjt?!

Őszinte részvétem az elhunyt sportoló családjának, minden magyar szurkolónak. Erőt és kitartást a veszprémi kézilabdázóknak!!!

Egyben hasonló élményt kívánok azoknak akik ránk eresztették ezeket a parazitákat.

Magunkra maradtunk!

Gyászoljuk meg méltósággal halottunkat és azután FEGYVERBE!!!!!!!!!!!!
Beküldő: adminHozzászólás elküldve: Febr. 09. 18:44

RE: Marian Cozma és az MKB Veszprém kéziseiről

Beküldő: adminHozzászólás elküldve: Febr. 09. 18:58

RE: Marian Cozma és az MKB Veszprém kéziseiről

FIgy... én olvastam myVIP-en egy körüzenetet... nem szoktam de felfigyeltem rá... ugyanez a szitu csak egy rendőrrel szemben jöttek 15-en... a rendőr elővette fegyverét és értelemszerüen használta... majd a végén mikor már a rendört szétverték még őt vádoltál emberöléssel... dehát kérem: ez MAGYARORSZÁG ahol a bűnözőket védi a törvény!!!! de nem akarok politizálni mert akkor csak felhúzom magam...

a témához visszatérve csak 1 kérdésem van: Mire volt ez jó?

ja és mégegy: Most így nekik jobb?
Beküldő: KeatHozzászólás elküldve: Febr. 09. 20:13

RE: Marian Cozma és az MKB Veszprém kéziseiről

Jók azok, amiket mondassz! Kacsintós

Itt nem tiltott tevékenység a politizálás, azért is hoztam létre ezt a témát! Csak nyugoddtan... Ha nem kapsz agyvérzést MosolygósMosolygós

Amugy van erre külön oldalam is Kacsintós hirek.bben.hu
Beküldő: adminHozzászólás elküldve: Febr. 11. 17:29

RE: Marian Cozma és az MKB Veszprém kéziseiről

ÁÁÁ... én itt csak a saját véleményemet közlöm a mai világról... csak egy vélemény de ha téll olyanom van h politizálok (és mellettem van egy boxzsák amivel le tudom vezetni a feszültségemet) nekiállok és írdogálok oda is Mosolygós
Beküldő: KeatHozzászólás elküldve: Febr. 12. 20:50

RE: Marian Cozma és az MKB Veszprém kéziseiről

okésKacsintós ez tetszettMosolygósMosolygós
Beküldő: adminHozzászólás elküldve: Febr. 13. 13:45

RE: Marian Cozma és az MKB Veszprém kéziseiről

sziasztok ezen nincs mit idegeskedni hisz a rencerváltás otta ez megy ebbe az országba nem olyan rég siofokon vonultak fel de rendör nem volt és ha ez most nem történik meg elöse jön a dolog de szolgálunk és védünk no
Beküldő: dikeszHozzászólás elküldve: Febr. 13. 18:16
Új hozzászólás írása

  Keresés a felhasználók között
  Keresés a fórumban
Szerkessz saját blogot, teljesen ingyen Hallgass bele a funbit zenetárba, a legjobb zenékbe