Gangstars (GTA stílusban)
Melyik a legjobb GTA stílusú játék? Mivel a GTA nem adott ki játékot mobilra, így csak a nagyon hasonló j...
Hozzászólások: 1 db
Új hozzászólás írása

Gangstars (GTA stílusban)

Melyik a legjobb GTA stílusú játék?

Mivel a GTA nem adott ki játékot mobilra, így csak a nagyon hasonló játékok jöhetnek szóba: American Gangster, vagy a Gangstar Crime City. Mindkettő a Gameloft szerzeménye. Az American az újabb. Ahogy megszokhattuk már a Gamelofttól, alig lesz különbség a két játék között.

American Gangster

A játék felülnézetes, de nem úgy mint a GTA, vagy a GTA2, inkább oldal-felülnézetes. Inkább a GTA3-hoz hasonlítanám, hangulatát tekintve. A küldetések, az autók, a városrészek nagyon hasonlítanak az igazi Grand Theft Autohoz.

Gangstar Crime City

Ez is olyan nézetes, mint az American Gangster, Ám itt a játék hangulatata inkább a Vice Cityhez hasonlítható. Tengerpart stb. Az egész játék nagyon hasonlít a másikhoz. Sok hasonlóságot fedezünk van a két mobilos, és a GTA között.

Eddig a hasonlóságokról szóltam, most jöjjenek a különbségek.

American Gangster vs. Gangstar Crime City

Mint mondottam, mind a kettő Gameloft termék. Mindkettő ugyanarról szól.

A menüpontok ugyanazok mind a kettő játék esetében, egyetlen egyben különbözik. Az American Gangstarban vannak Mini-játékok. Ezeket a játékban tudjuk megszerezni, és a főmenüből el tudjuk indítani. Ezek „pénzt hoznak a konyhára”. New Game, (Continue Game), Play More Games, Mini-Games, Options, Help, About, Quit.

Már az indításnál észrevehető, hogy azonos fejlesztőtől vannak.

American Gangster Gangstar Crime City

Más betűtipus, és megvariált, színek.

American Gangster Gangstar Crime City

Más indítókép.

American Gangster Gangstar Crime City

Menü felépítése ugyanaz.

American Gangster Gangstar Crime City

Mindkettőnél az indulás hasonló.

Az utcákat járva, lehet autókat lopni (0), embereket ölni (5), vagy egyszerűen futkosni (2,4,6,8) Találunk fegyvereket, életet. Vannak boltok, ahol az üzlet eőtt egy kör áll. Ebbe álva tudunk életet, fegyvert, esetleg ha köröznek, akkor le tudjuk őket rázni, némi pénz ellenében. Igen, itt már a rendőrök is körözhetnek, mint a GTA-ban (itt nincs Pay ’n’ Spray). Összesen hat csillagot lehet összeszedni, és mindkét játéknál csillagokkal jelölték ezeket. A fegyverek viszont mások.Míg a Gangstar Crime City-ban Shotgun-t, Uiz-t, és ****ooka-t és testőrt lehet venni, addig a másikban Shotgun-t, Gépfegyvert, dinamitot és testőrt lehet kapni . Az autók valamivel jobban lettek kidolgozva azAmerican Gangsterben, de a Gangstar Crime City-ben kanyarodáskor a kerek nyoma meglátszik az aszfalton. Az American-ba, ha beszálluink egy autóba, vagy a város másik részébe érkezünk, akkor középen kiírja az autó neét, vagy a városrész nevét. A térkép sokkal jobb lett. A parkok, a fák is szebbek lettek.

Összegzés: A Gangstar Crime City régebbi, ez meg is látszik, viszont az American Gangster nem nyújt sokkal többet mint a másik, tehettek volna bele több újdonságot.

Gangstar Crime City: 10/7 American Gangster: 10/8

Forrás: http://se-portal.hu
Beküldő: adminHozzászólás elküldve: Nov. 28. 18:09
Új hozzászólás írása

  Keresés a felhasználók között
  Keresés a fórumban
Hallgass bele a legjobb zenékbe a funbit rádión Tekintsd meg a legjobb zeneszövegeket