ALLPlayer

Az ALLPlayer talán az egyik legnépszerűbb szoftver filmnézésre. Biztosítja a megfelelő feliratot, játssza az összes ismert média formátumot , RAR fájlokat , továbbá van LiveUpdate funkciója is , hogy frissítse a legújabb kódereket, ha probléma lenne a film fájljának megnyitásával. A program automatikusan megkeresi a megfelelő különböző nyelvű feliratokat a filmhez , az IntelligentSubtitles funkció pedig a képernyőn tartja a feliratot az elolvasáshoz szükséges ideig. A LiveUpdate-tel hozzáférést nyerünk a különböző skinekhez és újításokhoz.
Beküldő: admin
Köszönjük a felhasználónak
Pont: 0.00 Szavazatok: 0
  Megtekintések: 477 Verzió: v4.7 Beküldve: 341552130  
Oszd meg a letöltést másokkal is!
A letöltés a letoltes.prim.hu weboldalon található! A funbit.hu nem tárol semmilyen fájlt a szerverein, tevékenységeteljesen legális, nem ütközik semmilyen jogszabályba. Amennyiben mégis kivetni valója van a letöltéssel kapcsolatban,úgy a funbit@funbit.hu email címen jelezheti ezt.
ALLPlayer letöltés ingyen, ALLPlayer ingyenes letöltése, Free YouTube to MP3WMA Converter ingyen, ALLPlayer letölt, ALLPlayer letöltése, Free YouTube toMP3 WMA Converter ingyen, ALLPlayer ingyen program
Tekintsd meg a kedvenc mobilod! A legjobb filmek csak a Funbiten