FireFox Sync

Ingyenes AddOn a FireFox-hoz, mellyel bármely számítógépre otthoni böngészőkörnyezetet varázsolhatnak az internetezők.  A szolgáltatás lényege, hogy a felhasználók bárhol a világon az otthon vagy a munkahelyen megszokott böngészőkörnyezetről csatlakozhatnak a világhálóra, a bővítmény pillanatok alatt testre szabja az éppen futtatott Firefoxot. A kiegészítő nem csupán az asztali számítógépre telepíthető tűzrókával, hanem a Fennec mobilböngészővel is kompatibilis, így akár útközben is lehívhatják a felhasználók az elmentett beállításokat.  
Beküldő: admin
Köszönjük a felhasználónak
Pont: 0.00 Szavazatok: 0
  Megtekintések: 1095 Verzió: v1.3 Beküldve: 362546576  
Oszd meg a letöltést másokkal is!
A letöltés a letoltes.prim.hu weboldalon található! A funbit.hu nem tárol semmilyen fájlt a szerverein, tevékenységeteljesen legális, nem ütközik semmilyen jogszabályba. Amennyiben mégis kivetni valója van a letöltéssel kapcsolatban,úgy a funbit@funbit.hu email címen jelezheti ezt.
FireFox Sync letöltés ingyen, FireFox Sync ingyenes letöltése, Free YouTube to MP3WMA Converter ingyen, FireFox Sync letölt, FireFox Sync letöltése, Free YouTube toMP3 WMA Converter ingyen, FireFox Sync ingyen program
Tekintsd meg a kedvenc mobilod! A legjobb filmek csak a Funbiten