BitDefender - Conficker (Downadup) eltávolító

A Downadup néven is ismert kártevő hónapok óta megállathatatlanul terjed, a hackerek célkeresztjébe a foltozatlan Windows-zal üzemelő számítógépek kerültek. Becslések szerint már 10-12 millióra tehető azon PC-k száma, melyekbe befészkelte magát a makacs vírus. A Symantec, F-Secure és más neves biztonságspecialisták után most a Romániában székelő BitDefender is kiadott egy Conficker-gyilkos programot, amely - a fejlesztők szerint - felismeri a féreg összes mutációját, és eltávolítja azokat a megfertőzött rendszerekről. A sikeres fertőtlenítés után a felhasználóknak újra kell indítaniuk számítógépeiket.  
Beküldő: admin
Köszönjük a felhasználónak
Pont: 0.00 Szavazatok: 0
  Megtekintések: 1180 Verzió: legfrissebb Beküldve: 362025662  
Oszd meg a letöltést másokkal is!
A letöltés a letoltes.prim.hu weboldalon található! A funbit.hu nem tárol semmilyen fájlt a szerverein, tevékenységeteljesen legális, nem ütközik semmilyen jogszabályba. Amennyiben mégis kivetni valója van a letöltéssel kapcsolatban,úgy a funbit@funbit.hu email címen jelezheti ezt.
BitDefender - Conficker (Downadup) eltávolító letöltés ingyen, BitDefender - Conficker (Downadup) eltávolító ingyenes letöltése, Free YouTube to MP3WMA Converter ingyen, BitDefender - Conficker (Downadup) eltávolító letölt, BitDefender - Conficker (Downadup) eltávolító letöltése, Free YouTube toMP3 WMA Converter ingyen, BitDefender - Conficker (Downadup) eltávolító ingyen program
Tekintsd meg a kedvenc mobilod! A legjobb filmek csak a Funbiten