Outpost Firewall Pro

Komplex tűzfal, védelem kémprogramok és a személyes adatok kiszivárgása ellen, automatikus, intelligens védelem betörési támadások ellen, tanácsadó programrész. A beépített Összetevő-ellenőrzés, Rejetett folyamatok, és Nyitott folyamatok ellenőrzése révén minden egyes alkalmazás hálózati tevékenysége a kívánt viselkedés szerint szabályozható. Az alkalmazások számára előírható, mely címekhez milyen portokon keresztül kommunikálhatnak - ha ezt egyáltalán megtehetik. A kémprogramok nem tudnak hazaszólni egy Outpost védte gépről. Az Outpost Firewall Pro tűzfalba épített "Outpost Tanácsadó" minden egyes riasztáskor segytséget nyújt a megfelelő döntés meghozásához. Így Ön biztonságos döntéseket hozhat, ugyanakkor egyre többet megtanulhat a tűzfalak működéséről.
Beküldő: admin
Köszönjük a felhasználónak
Pont: 0.00 Szavazatok: 0
  Megtekintések: 1011 Verzió: v2009 (6.5.2520.381.686.327.T8) Beküldve: 327122236  
Oszd meg a letöltést másokkal is!
A letöltés a letoltes.prim.hu weboldalon található! A funbit.hu nem tárol semmilyen fájlt a szerverein, tevékenységeteljesen legális, nem ütközik semmilyen jogszabályba. Amennyiben mégis kivetni valója van a letöltéssel kapcsolatban,úgy a funbit@funbit.hu email címen jelezheti ezt.
Outpost Firewall Pro letöltés ingyen, Outpost Firewall Pro ingyenes letöltése, Free YouTube to MP3WMA Converter ingyen, Outpost Firewall Pro letölt, Outpost Firewall Pro letöltése, Free YouTube toMP3 WMA Converter ingyen, Outpost Firewall Pro ingyen program
Tekintsd meg a kedvenc mobilod! A legjobb filmek csak a Funbiten