Attachment Security for Microsoft Outlook

A Microsoft Outlook a csatolmányok egy részét nem engedi megnyitni, s teszi mindezt gépünk biztonsága érdekében, hisz bizonyos fájlformátumok potenciális vírushordozók. Az átlagos felhasználók nem is igen tudnak mit kezdeni ezzel a tiltással, mert a Microsoft nem ad egy olyan kapcsolódási felületet az Outlookhoz, ahol esetleg mi szabályozhatnánk, hogy mi az, ami valóban veszélyes, és mi az, ami a formátum ellenére sem. Az Attachment Security, amelyik egy úgynevezett "addin" az Outlookhoz, vagyis beépül a menürendszerébe, megoldja ezt a problémát, és amikor felül akarjuk bírálni a Microsoft által beállított védelmet, akkor  ezt megtehetjük.
Beküldő: admin
Köszönjük a felhasználónak
Pont: 0.00 Szavazatok: 0
  Megtekintések: 1063 Verzió: v1.0. Beküldve: 323623610  
Oszd meg a letöltést másokkal is!
A letöltés a letoltes.prim.hu weboldalon található! A funbit.hu nem tárol semmilyen fájlt a szerverein, tevékenységeteljesen legális, nem ütközik semmilyen jogszabályba. Amennyiben mégis kivetni valója van a letöltéssel kapcsolatban,úgy a funbit@funbit.hu email címen jelezheti ezt.
Attachment Security for Microsoft Outlook letöltés ingyen, Attachment Security for Microsoft Outlook ingyenes letöltése, Free YouTube to MP3WMA Converter ingyen, Attachment Security for Microsoft Outlook letölt, Attachment Security for Microsoft Outlook letöltése, Free YouTube toMP3 WMA Converter ingyen, Attachment Security for Microsoft Outlook ingyen program
Tekintsd meg a kedvenc mobilod! A legjobb filmek csak a Funbiten