Vanish Self-Destructing Digital Data

Amerikai számítástechnikai tudósok által kifejlesztett böngésző PlugIn, amely időzített önmegsemmisítővel látja el a begépelt szövegeket. Hasonlóan a filmekből ismert jelenetekhez, a Vanish-el kódolt üzenetek is törlődnek egy idő után. A PlugIn lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy önmegsemmisítésre ítéljék a kijelölt szövegrészeket. Az internetezők lekódolhatják az e-mail üzeneteket, vagy tetszés szerint a fórumbejegyzéseket is, amik nyolc óra elteltével törlődnek. A kutatók egyelőre a nyolc órás működési ciklust állították be, a későbbi verziók esetében azonban már maguk a felhasználók is meghatározhatják, hogy az aktiválás után mennyi idővel semmisüljön meg a megjelölt adat. Ha az internetezők ilyen üzeneteket akarnak küldeni egymásnak, akkor mind a küldő, mind pedig a fogadó PC-re fel kell telepíteni a szoftvert.
Beküldő: admin
Köszönjük a felhasználónak
Pont: 0.00 Szavazatok: 0
  Megtekintések: 1306 Verzió: v0.1 Beküldve: 323623434  
Oszd meg a letöltést másokkal is!
A letöltés a letoltes.prim.hu weboldalon található! A funbit.hu nem tárol semmilyen fájlt a szerverein, tevékenységeteljesen legális, nem ütközik semmilyen jogszabályba. Amennyiben mégis kivetni valója van a letöltéssel kapcsolatban,úgy a funbit@funbit.hu email címen jelezheti ezt.
Vanish Self-Destructing Digital Data letöltés ingyen, Vanish Self-Destructing Digital Data ingyenes letöltése, Free YouTube to MP3WMA Converter ingyen, Vanish Self-Destructing Digital Data letölt, Vanish Self-Destructing Digital Data letöltése, Free YouTube toMP3 WMA Converter ingyen, Vanish Self-Destructing Digital Data ingyen program
Tekintsd meg a kedvenc mobilod! A legjobb filmek csak a Funbiten